Bildirim:09/12/2011
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 84kg Bu hafta:83kg
Fark: - 1kg
Toplam fark:37kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 30dak saat ev ısı ve ortalama 20 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
canım ben kaçamak yapmadım. akşamları leslie ile 3 mil yürüdüm
ama yinede nafile hem senin kilon benden daha az bence sen yinede çok iyi vermişsin
odiyde halsizmiş etten olabilir diyor ama ben fazlaca et tüketiyorum ondan olacağını sanmıyorum ama cevizi bende dikkate alayım ceviz tüketmiyorum pek..
belki de biz sadece üşüttük.. ama bu çok başka bi ağrı, bilmiorum seninkide böylemi.. sırtımdaki ger bi kemik ağrıyor sanki, kaslarım saatlerce spor yamışım gibi sızlıyor.. bu arada ben de cevizi çok yiyorum, sadece sabah diil, olen akşam hep cevizim oluyor.. ama bu agrılar 3 gündür hep artıyor...
Ben m ...p kullanıyorum Prf Ahmet Aydın da onermıs 12 TL ıcınde 60 kapsul var.güvenilir bir omega 3 markası lütfen hemen istiyorum...çıkıp alacağım şimdi
Ben m ...p kullanıyorum Prf Ahmet Aydın da onermıs 12 TL ıcınde 60 kapsul var.
Gülll ne kadar zayıflamışsın sen öyleee ..
Görüntü de aşırı aşırı belli ..
Herkese cok tesekur ederım ,kılo az versenız bıle vucut cok sıkılasıyor.tebrikler yazılarınız inanılmaz enerjik ve eğlenceli sizi takip ediyorum ve inanılmaz motive oluyorum bu arada önceki halinizi bilmiyorum ama fotoğrafta hoş bir hatun var:))
kendini hazır hissetmen çok önemli ben diyet yapmaya 1 ay kadar önce karar verdim aslında diyetisyene gidecektim ama eşim bu diyeti bir arkadaşından öğrenmiş kitabı aldık ve gerekli malzemeler sonunda başladık 1 hafta oldu...bu diyeti tavsiye ederim uyguaması çok rahat hele de yumurta seviyorsan daha da kolay.benim bu sorunum var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?