Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tebrikler yazılarınız inanılmaz enerjik ve eğlenceli sizi takip ediyorum ve inanılmaz motive oluyorum bu arada önceki halinizi bilmiyorum ama fotoğrafta hoş bir hatun var:))

Tunaydınlar Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun: Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır badak sut,bır kase cevız, bır muz.

Eklentiler

• $a129%7E.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
temmuz ayindanara ara cesitli diyetler denemistim 58 olan baslangic kilom 54 ile 55 arasinda gidip geliyordu ve bu hafta her diyetin baslangic gunu olan pazartesi gunu karatay diyetine basladim..sabah kahvaltidan 30 saat once 2 sb ilik su icip akabinde kahvaltimi: yumurta, peynir ,zeytin ,domates ,salatalik beslisi ile yaptim yada bir su bardagi az yagli sut ve yulaf gevregi yiyerek yaptim.ara ogun olarak 1 cavdar gevregi sekersiz yesil cay iciyorum yada bir avuc kadar kuruyemis..ogle yemegim is yerinde alternatifim olmadiginda genel olarak sebzeli ve yarim kasik tereyagli bulgur pilavi yogurtla yada salata balik yiyebiliyorum..ara ogun yine yesil cay kuruyemis yada domates salatalik..is yerimden direk olarak spor salonuna gidiyorum 35 dakika rampa yuruyusu ve 25 dakika karin bolgesi calisiyorum bu gun asiri ama hergun degil..aksamida corba ve yogurtla sonlandiriyorum tabi uzerine yine yesil cay..gunde ortalama 1.5 ile 2 lt arasi su iciyorum..ve 5 gun icerisinde 54.300 den bugun 52.600 oldum harika sonuc bencee.. canan hanima cok tesekkurler hic bu kadar tok bir diyet gecirmemistim :))

odiyde halsizmiş etten olabilir diyor ama ben fazlaca et tüketiyorum ondan olacağını sanmıyorum ama cevizi bende dikkate alayım ceviz tüketmiyorum pek..

belki de biz sadece üşüttük.. ama bu çok başka bi ağrı, bilmiorum seninkide böylemi.. sırtımdaki ger bi kemik ağrıyor sanki, kaslarım saatlerce spor yamışım gibi sızlıyor.. bu arada ben de cevizi çok yiyorum, sadece sabah diil, olen akşam hep cevizim oluyor.. ama bu agrılar 3 gündür hep artıyor...

bende diyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama acaba birşeyi az mı yiyorum diye düşündüm.. boğaz ağrım yok burun akıntım yok ama sanki dayak yemişim kafamı dik tutmaya mecalim yok sürekli uyuyorum daha yeni kahvaltı yaptım...

öğlen menümü bildireyim.

yarım kase (belki daha da az) yayla çorbası (pirinçli olduğu için az içtim ve pirinçlerini sizebildiğim kadar süzdüm)
bir bardak ayran
bir tabak patates, havuç ve mantarlı tavuk sote (patates ve havucu yemedim)

Bende menümü bildireyim

sabah:

2 haşlanmış yumurta
3 tane yeşil biber
4 tane zeytin
1 üçgen peynir
1 bardak şekersiz çay

ara öğün:
2 küp şekerli çay

öğlen:
yarım tabak mantarlı yumurta
1 tabak bol yeşillikli salata
1 yeşil elma

doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama benimde yazasım geldi:26:

su 1,5 litre oldu.

başımdaki kargaşa bitsin yemek yiyeceğim

3 yemek kaşığı kadar pırasa
bol yeşil salata kırmızı lahanalı
1 kase yoğurt

öğlen menüm

2 kase cacık
2 kase yeşil mercimek salatası
bol yeşillik2 kuru üzüm,bir avuç fıstık

abartmışmıyım acaba?

Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta: 72.6
Bu hafta: 73.3
Fark: +700gr
Toplam fark: 12.8
Beden:42
Spor: 5 gun 1 saat yuruyus
Boy:167
:Yaş:35
Hedef:57

önümüzdeki maçlara bakıcaz artıktartıyı da kaldırdım ,1 hafta yuzunu gormek ıstemıyorum

Gülll ne kadar zayıflamışsın sen öyleee ..
Görüntü de aşırı aşırı belli ..
Gıdıyorlar sabredıyorum, ogunde ne yedıysem tamamdır,ıkram oldu mu dukkanı kapadım dıyorum,sonra gelsın caylar kahveler sekersız sekersız,aksamları da tarcınlı sutum var, ayran bazen ıste bu.

Bildirim tarihi:09-12-2011

Rumuz: ceylin1907

Başlangıç tarihi: 14.09.2011

Başlangıç kg: 72

Geçen hafta: 63,60

Bu hafta: 63,80

Fark: +0,200 gr. (ilk kez bir haftayı kg.alımı ile kapattım)

Toplam fark: 8,2 kg.

Beden: Uzun süredir bedene göre birşey almadım ama sanırım şu sıralar 40-42..(önceden 44-46 arasıydı.)

Spor: Bu hafta 2 gün,günde toplam 35-40 dk. fitness+aerobik
Boy: 1,58

Hedef: En az 57 kg.

Haftasonunun ve hafta içi arada yapılan kaçamakların bedeli bu

Neden sana mani olan ne ?

Bende de duygusal açlık gibi bir durum olurdu karataya başlamadan evvel. Sinirlenince kızınca saldırırdım. Aç kalıcam baş ağrısıyla dolaşıcam korkusuyla diyet yapmaya başlayamazdım. Ilk gün silindi hissettiğim herşey. Ne aç kalmak, ne yapamayacağım ne de zayıflıyamıycam hayatımın sonuna kadar tosun tosun dolaşıcam diye bişey düşünmez oldum.
Ruhen hazır olman önemli.
Geçen gün aldım canan hocanın son kitabını yanında da "aslında aç olan beyniniz değil duygularınız " adında bir nlp uzmanının kitabı. Canan hocayla aynı paralelde ilerliyor sağlıklı yaşam konusunda söyledikleri. Ruhi motivasyon kısmıda çok hoş. Güzel cümleler, anlatımlar var. Sık sık hem senın hemde diğer çıtırlar için paylaşmaya çalışıcam altını çizdiğim kısımları...iyi kilo vermeler şimdiden nede olsa aramıza katılman bile bir adım. Başlaman için sana engel olan zircirlerinden kurtulman dileğiyle.

tebrikler yazılarınız inanılmaz enerjik ve eğlenceli sizi takip ediyorum ve inanılmaz motive oluyorum bu arada önceki halinizi bilmiyorum ama fotoğrafta hoş bir hatun var:))
Herkese cok tesekur ederım ,kılo az versenız bıle vucut cok sıkılasıyor. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $1.res%C4%B1m%7E%20p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4...webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $136.webp
    7 KB · Görüntüleme: 49

ilgin için çok teşekkür ederim dün badem ve kayısı alıp işyerimin çekmecesine attım hazırlıklara başlıyorum ama sizler bana çok motive oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…