Gıdıyorlar sabredıyorum, ogunde ne yedıysem tamamdır,ıkram oldu mu dukkanı kapadım dıyorum,sonra gelsın caylar kahveler sekersız sekersız,aksamları da tarcınlı sutum var, ayran bazen ıste bu.
ilgin için çok teşekkür ederim dün badem ve kayısı alıp işyerimin çekmecesine attım hazırlıklara başlıyorum ama sizler bana çok motive oluyorsunuz
Bildirim tarihi:09-12-2011
Rumuz: ceylin1907
Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 63,60
Bu hafta: 63,80
Fark: +0,200 gr. (ilk kez bir haftayı kg.alımı ile kapattım)
Toplam fark: 8,2 kg.
Beden: Uzun süredir bedene göre birşey almadım ama sanırım şu sıralar 40-42..(önceden 44-46 arasıydı.)
Spor: Bu hafta 2 gün,günde toplam 35-40 dk. fitness+aerobik
Boy: 1,58
Hedef: En az 57 kg.
Haftasonunun ve hafta içi arada yapılan kaçamakların bedeli bu
kıslarrrr selammm bu diyeti yapmaya bugün tam karar verdim 2 aydır yapıyorum ama düzenli değil sizlerede yazıcam eksik felan yada yanlışım olursa lütfen uyrarın emi hepinize başarılar diliyorum
kıslar öğlen yemeğim 1 tabak nohut 1 kase yoğurt ve salata
Beden: Uzun süredir bedene göre birşey almadım ama sanırım şu sıralar 40-42..(önceden 44-46 arasıydı.)
Bildirim: 09.12.2011
Rumuz: loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta: 72.6
Bu hafta: 73.3
Fark: +700gr
Toplam fark: 12.8
Beden:42
Spor: 5 gun 1 saat yuruyus
Boy:167
:Yaş:35
Hedef:57
önümüzdeki maçlara bakıcaz artıktartıyı da kaldırdım ,1 hafta yuzunu gormek ıstemıyorum
kıslar ne olur benim mesajlarımada kısacıkta olsa cevap yazsanız biliyorum aylardır siz birliktesiniz ama benimde sizin gibi diyet aekadaşlarına ihtiyacım bir elden daha tutmuş olucaksınız daha öncede bu topikte yazdım ama malesef bu topiğe dahil olamadım hepinize başarılar diliyorum sizin gayretinizden bende motive oluyorum
kıslar ne olur benim mesajlarımada kısacıkta olsa cevap yazsanız biliyorum aylardır siz birliktesiniz ama benimde sizin gibi diyet aekadaşlarına ihtiyacım bir elden daha tutmuş olucaksınız daha öncede bu topikte yazdım ama malesef bu topiğe dahil olamadım hepinize başarılar diliyorum sizin gayretinizden bende motive oluyorum
Tutkucum hoşgeldin :)
benim de buradaki 2. haftam.her zaman katılım yapamasam da takip etmeye çalışıyorum.öğlen yemeğin bana göre iyi.ben de öyle yiyorum.bnmkinde salata yerine genelde çorba oluyor.çoğunlukla acıkmıyorum.4 saatten önce acıkmıyorum en azından.zaten hedef de bu.4-5 saat normal
hoşgeldin tutkusen bol bol yaz yine de bize
mesela şu anda kaç kilosun hedef kilon ne? (ticker varmış farketmemişim pardon)
tutkucum merhaba :) sayfa çok hızlı ilerlediği için bazen bazı arkadaşlara yardımcı olamıyoruz çünkü geçmişi okumak hakikaten vakit alıyor.. hoşgeldin aramıza :)
yaa kızlar şu kapsülleri nasıl alıyorsunuz ?? ben aldımda bugün .. her öğünden sonramı alıyonuz yoksa günde 1 tanemii bi açıklık getirn lütfen
hoşbuldum canımevet gerçekten kalabalıksınız sizin burda olmanız bile bana destek oluyo
yaa kızlar şu kapsülleri nasıl alıyorsunuz ?? ben aldımda bugün .. her öğünden sonramı alıyonuz yoksa günde 1 tanemii bi açıklık getirn lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?