Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gıdıyorlar sabredıyorum, ogunde ne yedıysem tamamdır,ıkram oldu mu dukkanı kapadım dıyorum,sonra gelsın caylar kahveler sekersız sekersız,aksamları da tarcınlı sutum var, ayran bazen ıste bu.

canım iradene hayran kaldım. inşallah bende senin gibi güzel bir şekilde kilo verebilirim. bu irade bende 6 yıl önce vardı. 17 kilo verdim ve geri aldım ne yazıkki. ama bu sefer kararlıyım. eğer istediğim kiloya dönersem bir daja dikkatli olup aynı hatayı yapmayacağım.

ilgin için çok teşekkür ederim dün badem ve kayısı alıp işyerimin çekmecesine attım hazırlıklara başlıyorum ama sizler bana çok motive oluyorsunuz

eger basliyacaksan hic cekinme canim...belki ekmeksiz geciricegin ilk gün zorlanirsin oda belki sart degil yani...cünki ekmek yerine et tavuk yada sebze gibi bir süre alternatifin var...yani yorulmadan ac kalmadan zinde ve enerjik sekilde rahat hisedersin kendini...bu diyet degil yasam sekli diye bosuna dememis canan hoca...kesinlikle yaparsan vaz gecemiycen bir haaal oluyor bu olay:)) simdiden bol sans:))

aman tanrım inanamadım bu sonuçlara tam benim kilomda başlamışsın ve büyük başarı darısı benim başıma

Kızlar merhabaa.yazamıyorum bir süredir.Değişiklikleri bi söyleyeyim dedim.Başlayalı 12 gün oldu. 3.3 kg verdm şuan itibariyle.eğer tartımda bir problem yoksa yağ oranım da azaldı.görüntümde gözle görülür bir değişiklik yok şuan.83 ten 79.7 ye düştüğümden olsa gerek bir kaç kilo sonra belli etmeye başlar yvaş yavaş.ilk hedefim 79 u görmekti.sanırım bir kaç gün içinde bu hedefime ulaşıcam :) o yüzden çok mutluyum.bir sonraki hedefim 76.kısa küçük hedefler koyuyorum.böylece motivasyonum artıyor.yoksa toplanda 25 kilo vermem lazım düşününce daha 22 si duruyor:))

Kızlar moralleri bozmak yoook ..
artık ay küçülen faza geçiyorr ve biz hızla zayıflayacağız.
Sıkmasın kimse canınııı .

İdealistcimm doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara.
Çook güzel bir sene geçirirsin umarım.

Tartıları kaldıranlar var sanırım başta loxandra olmak üzere.
Ben de sizdenim o zaman.
Cumaya kadar tartıyı kaldırmış bulunuyorum bugünden itibaren.
Kaçamak yok.
Pilates artı leslie ile spora devam.
HAftaya cuma da hem ölçülerime bakacağım hem de tartıyaa ..

kıslarrrr selammm bu diyeti yapmaya bugün tam karar verdim 2 aydır yapıyorum ama düzenli değil sizlerede yazıcam eksik felan yada yanlışım olursa lütfen uyrarın emi hepinize başarılar diliyorum

kıslar öğlen yemeğim 1 tabak nohut 1 kase yoğurt ve salata

kıslar ne olur benim mesajlarımada kısacıkta olsa cevap yazsanız biliyorum aylardır siz birliktesiniz ama benimde sizin gibi diyet aekadaşlarına ihtiyacım bir elden daha tutmuş olucaksınız daha öncede bu topikte yazdım ama malesef bu topiğe dahil olamadım hepinize başarılar diliyorum sizin gayretinizden bende motive oluyorum

200 gr çok bir fark değil canım geçici olduğunu düşünüyorum

üzme kendini loxandracım 12 kilo verebilmiş bir insan eminim daha fazlasını da yapar

arada olur öyle sakın ipin ucunu bırakayım demeyin vazgeçmek yok haftaya daha iyi sonuçlar alacağınıza eminim

bu hafta ben de yeteri kadar spor yapamadım ama önümüzdeki hafta daha çok yapmak istiyorum

birbirimize söz versek nasıl olur dersiniz?

Tutkucum hoşgeldin :)
benim de buradaki 2. haftam.her zaman katılım yapamasam da takip etmeye çalışıyorum.öğlen yemeğin bana göre iyi.ben de öyle yiyorum.bnmkinde salata yerine genelde çorba oluyor.çoğunlukla acıkmıyorum.4 saatten önce acıkmıyorum en azından.zaten hedef de bu.4-5 saat normal

hoşgeldin tutku sen bol bol yaz yine de bize

mesela şu anda kaç kilosun hedef kilon ne? (ticker varmış farketmemişim pardon )

Son düzenleme:

tutkucum merhaba :) sayfa çok hızlı ilerlediği için bazen bazı arkadaşlara yardımcı olamıyoruz çünkü geçmişi okumak hakikaten vakit alıyor.. hoşgeldin aramıza :)

hoşbulduk canım bende bu diyetin acıkmama özelliğini çok seviyorum çok mutlu oluyorum

hoşgeldin tutku sen bol bol yaz yine de bize

mesela şu anda kaç kilosun hedef kilon ne? (ticker varmış farketmemişim pardon )

hoşbuldukyazarım canım

tutkucum merhaba :) sayfa çok hızlı ilerlediği için bazen bazı arkadaşlara yardımcı olamıyoruz çünkü geçmişi okumak hakikaten vakit alıyor.. hoşgeldin aramıza :)

hoşbuldum canımevet gerçekten kalabalıksınız sizin burda olmanız bile bana destek oluyo

yaa kızlar şu kapsülleri nasıl alıyorsunuz ?? ben aldımda bugün .. her öğünden sonramı alıyonuz yoksa günde 1 tanemii bi açıklık getirn lütfen

hosgeldin aramiza canim..bende yeniyim burda...yazilari okuyorsundur herkes burda samimi ve icten.. sende yeydiklerini paylasabilirsin bizimle..sorularin olursa elimizden geldigi kadar cevaplariz:))

hoşbuldum canımevet gerçekten kalabalıksınız sizin burda olmanız bile bana destek oluyo

evet canm :) ben her moralim bozulduğunda buraya dertleniyorum sağolsun arkadaşlarım hemen motive ediyorlar benii :)) özellikle duraksama döneminde çok ihtiyacım oluyor arkadaşlarıma :) sende yaz buraya elimizden geldiğince yardımcı olalım sana :)

yaa kızlar şu kapsülleri nasıl alıyorsunuz ?? ben aldımda bugün .. her öğünden sonramı alıyonuz yoksa günde 1 tanemii bi açıklık getirn lütfen

canim aldigin kasülün üzerinde yazar kac tane kapsül alman gerektigi günde...atiyorum mesela 3 tane diyorsa ben 3 ünü birden aliyorum:))) cünki mg az oolan omega 3 kapsüllerinde 2-3 tane alman gerekir...ama mg coksa aldigin marka kapsülün 1 tane alsanda olur...ama ben daima hepsini bir anda aliriim...cünki ilac olmadigi icin zamani yada kac tane aldiginin bir önemi yok..maksat omega 3 vitamini aldinmi aldin:) önemli olan almak..

CEYLINCIM

Boşverrr canın sağolsun..
Biliyorsun geçen haftta sonu yaptığımız kaçamaklar az değildi.
Ben de aynı durumdayım.
Haftaya bomba gibi olucaz :)

.

Saphıracımm ..
Liste başa döndüğünde düzenleme yaparsın ya ben şimdiden söyleyeyim dedim.
2.5 hafta sonra ben bir süre olamayacağım.
Beni atlarsınız ben ilk geldiğim hafta yaparım uygun mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…