hosgeldin aramiza canim..bende yeniyim burda...yazilari okuyorsundur herkes burda samimi ve icten.. sende yeydiklerini paylasabilirsin bizimle..sorularin olursa elimizden geldigi kadar cevaplariz:))
evet canm :) ben her moralim bozulduğunda buraya dertleniyorum sağolsun arkadaşlarım hemen motive ediyorlar benii :)) özellikle duraksama döneminde çok ihtiyacım oluyor arkadaşlarıma :) sende yaz buraya elimizden geldiğince yardımcı olalım sana :)
çok sağolun kıslarçevremdeki insanların boş lafları deli ediyo beni yok hasta olursun öğlen 1 tabak nohut ve yoğur salata yedim diyolar bir sürü yemek yiyosun güya rejimdesin bilinsizce eleştiriyolar ama topikte herkez bilincli bilgili
yazarım canım memnuniyetle hemde
lıstede olan kısılerden sadece bezgın bekır kılo bıldırımı yapmadı bıraz daha bekleyıp lısteyı olusturmayı dusunuyorum
belkı benım gozumden kacmıstır bıldırımını goren varsa paylassın lutfen tskler
canim aldigin kasülün üzerinde yazar kac tane kapsül alman gerektigi günde...atiyorum mesela 3 tane diyorsa ben 3 ünü birden aliyorum:))) cünki mg az oolan omega 3 kapsüllerinde 2-3 tane alman gerekir...ama mg coksa aldigin marka kapsülün 1 tane alsanda olur...ama ben daima hepsini bir anda aliriim...cünki ilac olmadigi icin zamani yada kac tane aldiginin bir önemi yok..maksat omega 3 vitamini aldinmi aldin:) önemli olan almak..
benim de dikkatimi çekmeni papadiyacım.
Bu arada sen ne güzel kilo vermişsin bu hafta maşallah sanaa ..
İstersen bekle eğer işin varsa listeyi paylaş bildirim yapınca eklenir o da nasıl istersenn ..
canim sen hic merak etme..ben ilk 4 günde 1,5 kilo verdim bu diyetle...ve senin yedigin ayni sekilde..ama hic kacamak yapmadim ben:) bugün 6 ci günümdeyim daha ve güzel yani ac kalmiyorsun kilo verirken...sen hic cevrendekilerin bos bos konusmasiyla caniini SIKMA derim..sen yap 10 gün icinde zaten onlar birsey diyemiycekler pek..cünki diyette az ve yavas versen bile gözle görülür degisiklikler oluyor ciddi anlamda...1,5 kilo neki benim veridigim hic aslinda..ama inan direk 6 yasindaki kizim bana bakip aaa zayif gözüküyorsun anne dedi..yani vucudunu toparliyor bu yeme sekli..sen devam et hicte endiselenme...ara ögün canan hoca tavsiye etmedigi icin ben ara ögün yemiyrum..bol bol su iciyorum yada yesil cay sekersiz...tekrar hosgeldin aramiza:))
tsk ederım masalım daha yolum uzun ama yoldaslarım sız olduktan sonra hedefe ulasmak hıc zor degıl bır gece hıc unutmuyorum acaıp tatlı yıyesım vardı benı sabah yersın dıye vazgecırmıstın sabaha bırakmıstım fakat sabah canım ıstemeyınce yememıstım bunu hıc unutmuyorum burda klavye basında yanlız olsakta onlarca kısıyız aslında buda cok guzel bır duyguha bıde masalcım senın gecen haftakı kılon lazım bıldırımınde yok.gecen haftakı kılon ve bu hafta ne kadar verdıgını yazarmısın canım
rumuz: Başlangıç tarihi:sarıtoka 05/12/2011
başlangıç kg:54
geçen hafta: Bu hafta:54/52
fark:2 kg
toplam fark:2 kg
beden:38 daha yenı kıyafet almadım kı
Spor:haftada 4 gun 1 saat
boy:1.60
hedef: Verılen kılo yuzdesı
Artık canın bile istemiyor değil mi papadiyacım.
O zamanlar ne garip gelirdi kimbilir canın istemeyecek deseler.
Çok daha iyi olacak umarımmm ..
Yazmamış mıyımm ...
Geçen hafta 57.9
BU hafta 57.5
Fark : 400 gram
Yüzde : 0.69
Artık canın bile istemiyor değil mi papadiyacım.
O zamanlar ne garip gelirdi kimbilir canın istemeyecek deseler.
Çok daha iyi olacak umarımmm ..
Yazmamış mıyımm ...
Geçen hafta 57.9
BU hafta 57.5
Fark : 400 gram
Yüzde : 0.69
evet maslcım ya ınanılır gıbı degıl benkı asureye dayanamaz gecenın 4 unde yataktan kalkıp asureyıyıp yatan ınsandım bu sene bır kasık bıle yemedım yemekte ıstemedım oglanın ogretmenı bayram ettı bana geldıkce ben ona yonlendırdım:))))) yıllarca ne kadar yanlıs beslenmısız ve ne zor bır kısır dongunun ıcıne gırmısız allah canan hocadan razı olsun keske gırsede okusa bu yazdıklarımızı ne guzel olurdu dımı masalım
mükemmel olmuşsun bu azimle bizede örnek oluyorsun aman nazar değmesinHerkese cok tesekur ederım ,kılo az versenız bıle vucut cok sıkılasıyor.Kolay gelsın hepımıze
hoşgeldin kitap bir çırpıda bitiyor zatenarkadaşlar bende aranıza katılamak istiyorum.kitabı da aldım tam kafama göre.
sende hoşgeldin tutku umarım hedefine ulaşırsınhem sağlığımıza kavuşup hem zayıflıyoruz ne güzel sizlerlede birlikte çok daha zevkli tekrar hoşbuldum gerçekten hepiniz çok hoşsunuz
1.öğün 1 yumurtalı karatay kahvaltısı
2.öğün: 3 kk ananas(meyve krizi tutanlara tavisye ederim.. hem tok tutar.. hemde kandaki yağları temizlediği için kilo verdirmeye yardımcıdır..sindirime çok yardımcııdır )
3.öğünde: bulgur pilavı+ kanat yiceeem
sporumda her zamanki gibi 60 dk yürüyüş olacak.. omega 3 alımınada bugün başlıyorum :)
Saphıracımm ..
Liste başa döndüğünde düzenleme yaparsın ya ben şimdiden söyleyeyim dedim.
2.5 hafta sonra ben bir süre olamayacağım.
Beni atlarsınız ben ilk geldiğim hafta yaparım uygun mudur ?
arkadaslar dukan diyetini yapan bir arkadas güzel bir yazi yazmis ..okudum tüm yaziyi ama beni rahatsiz eden sey 3 gün böyle beslenicen 5 gün böyle beslinicen diye sart koymasi ve kuralli olmasi..ben öyle 3 gün 5 gün diye dikkat eden birisi degilim...yani bana pek uymadi acikcasi..kiz cok güzel anlatmis ve 6 kilo fazlasi varmis asli astari vermis dukan diyetiyle...simdi bizim karatay diyetinde 10-15 kilo veren arkadaslar var 1 ayda...söyle güzelce bir yazi yazsa karatay diyetiyle ilgili baslangicina koyacaklar cünki bu konuyla ilgili..ben yazmak isterim ama ben daha basindayim benim yazmam komik olur...hatta paylasmis bana ulasin diyede link adresi vermis...gönlüü bir kac arkadas yazza güzel olur...nede olsa karatayciyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?