Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım vallahi ben ayla ilgili olduğunu düşünüyorum..bak yarından sonra nasıl düşeceğiz.....ben 4 gündür düşmeye başladım,umarım arkası gelir...
sakın pes etme tatlım..hep beraber kurtulacağız......ben topicten ayrılmamak için kilo vermiyorumyoksa veririm aslında..

ellerine sağlıkk canımm hırs yaptım spora sarılıyorum haftaya ilk üçe gireceğim

canım bende pilates için gerekli tüm malzemeler var nereden izliyorsun videoları yada nerden indirdin bilgi verir misin dışarı çıkmaya üşeniyorum bari evde topla tepineyim

inşallah ayla ilgilidir canımm yarın yeni bir günn herkes incelmeye başlayacak umarımm
hem dediğin gibi verme sen kilo kal burada hep beraber çıtırlar topiğine gideceğizz

ellerine sağlık canımm

canımm şimdi geldimm
oohhhh çokk iyi cnm hayırlı olsunn gitsinn selülitlerrrrrr
7 de toplantı var oraya gitcem şimdi. ama aklım da pilateste.
gelince yaparım artıkk yazarım sayfayaaa. bağımlılık yapıyor sanırımmm
çok iyi oldu masalcımm bu dayanışmamızzz

aa evet kızz yarından itibaren gidecek kilolar
eveeet bunu duyunca moralim yükseldi canımcım

bende pilatese başlayacağımm yürümek zor geliyor
bana linkleri yada indirdiğin yeri yazar mısın canım yarından itibaren bende katılıyorum pilates grubunuza

gamzecim ben de dvd si var tatlım.
dün bir siteden selülitsavarı indirdim onu da açmadı pc. kotamın gittiğiyle kaldım.
masal gelsinn ona bi soralımm dünn baya indirmişşştiii

merhabalar arkadaşlar omega-3 ü günde ne kadar içiyorsunuz benim aldığım 500 lük kaç tane içmeliyim içinde yemeklerle beraber günde 3 kez 2 tane yazıyor bu çok mu olur siz ne kadar içiyorsunuz

Eline sağlık Papadiyacım, herkesi tebrik ederim. Kilo veren vermeyen alan herkesi... Hepinize teşekkürler, burada olduğunuz için

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar omega-3 ü günde ne kadar içiyorsunuz benim aldığım 500 lük kaç tane içmeliyim içinde yemeklerle beraber günde 3 kez 2 tane yazıyor bu çok mu olur siz ne kadar içiyorsunuz
Ben 4 tane kullanıyoırum gunde,6 tane 500 luk 3 g a denk gelıyor ,3g kadar alabılırsınız dıyor hoca .

dün bir siteden selülitsavarı indirdim onu da açmadı pc. kotamın gittiğiyle kaldım.
3-4 luk bıle yapılsa etkı edıyor plates, ben de baslayayım ya

Bugünkü menümü yazayım...

Sabah kalkınca, elma sirekli su, ardından normal su

Kahvaltı:
2 yumurtalı omlet
Peynir çeşitleri(toplamda 1 avuç içi)
1 zeytin(daha faza yiyemiyorum malesef, seveceğim bir zeytin arıyorum)
3 günkurusu kayısı
1 kuru erik
7-8 ceviz
1/4 dilim cevizli ekmek
2 yk dün akşamki şekersiz aşure(500 gr vermiş olunca ancak bu kadar yedim)
Domates, salatalık, biber
çay

Arada: 1 yeşilçay, 1 bardak cafe latte(bu sefer vanilyalı espresso ile yaptım nefisti)

Akşam:
Roka-tere salatası
Kıymalı ıspanak kavurması
Yoğurt
7-8 ceviz
1 kuru erik
2-3 kuru dut
1 kk beyaz peynir

Sıvı: şimdilik 3 lt
Spor: 40dk pilates(Eski_bir_masal ve İdealist, kulaklarınız çınladı mı?

Menüleri böyle yazınca insan ne kadar da çok şey yediğini görüyor. Ben kendi adıma, kuruyemiş ve kuru meyve olayını abarttığımı gördüm bu hafta menülerimi yazarken. Aslında kaçamak sayılacak birşey yememiş olmama rağmen sadece 500gr vermişim...Önümüdeki hafta bu konuda daha dikkatli olursam daha iyi sonuç alırım diye düşünüyorum...

Öptüm herkesi

sevgili gül63,
sana ne zamandır solucem ama araya hep bişiler giriyor, senin vücut yapın çok güzel.. şu anda bile bel kıvrımın belirgin, istediğin kiloya inince mükemmel olacaksın eminim.. bu arada azmine hayranım :)

Bugün ben de Pilates yapmaya başladım. Benim yaptığım videonun bir yerinde 3 ay süreyle, haftada 4 kez en az 30 dk yapılan pilates, 3 ayın sonunda size yeni bir vücut verecek diyordu)

Ben TV'den kaydetmiştim. D.g.t.rk'ün 17 nolu kanalında yayınlanıyor program günde 3 kere...

tamam tatlımm yoksa dvdsini alayım bende
3-4 luk bıle yapılsa etkı edıyor plates, ben de baslayayım ya
evet geçen sene 52 kiloya kadar düşmüştüm ve aynı zamanda salonda pilates yapıyordum gören 46 47 lere düştüğümü sanıyordu..
sana katılıyorum bel kıvrımı mükemmelll bende yok öyle kıvrım :))

arkadaşlar tekrar merhaba... ben 7 sinde başladım çok öğünlü diyete ama onda doymadığım için karatay diyetine geçtim. bugun yaptım. az da olsa ekmek yedim ama kendimi daha iyi hissediyorum. Öğünlere yakın vakitte açlık hissi oluyor ama normaldir heralde... ellerim titrerdi benim... ilk hedefim 63 olmak... hepinizi çok tebrik ediyorum başarmışsınız ben de sizin gibi başarabilirim inşallah... şimdilik diyeti okuduğum kadarıyla yapmaya çalışacam daha sonra kitabı alır okurum güzelce... çok sabırsızımm hemen etki etsin hemen vereyim istiyorummm :)

offf digiturku yeni iptal ettirdim ilk defa işe yarayacaktı hemde :18:

bende senin gibi sabırsızım ama etki ediyor merak etme birde şok diyetlerle zayıflamaya alışık olduğumuz için hemennn eriyip gidelim istiyoruz sanırım
ekmek yediğin için acıkıyor olabilirsin başka neler yiyorsun menünü yazarsan yanlış varsa yorumlanır canım

çalışan hanımlar, siz yürüyüşleri nası yapıosunuz ???????? benim işim çok haraketsiz ama akşam eve yine de yorgun geliorum.. malum Ankara soğuk, yürüyemiyorum kilo verme hızımı çok düşürüyor bu haraketsizlik... pek ev işi de yapmıyorum (neredeyse hiç)... bana bişey önerin lütfennnn, evde plates dışında ne yapabilirim ?? plates yapmak istemiyorum, çünkü bel fıtığım var korkuyorum bişi olur diye zumba dansı yapan varsa onun linkini verebilir mi, o dans bana uygun sanırım.. acil haraket etmem lazımm

papadıyacım ellerıne sağlık

kendıne torpil geçmişsin,gördüm
e olsun o kadarcık sende sagol canım ne demek:)))

ellerine sağlık canım..herkesi tebrik ediyorum....
sagol canım bende herkesı tbrk edıyorum

alet edavat hazır beklıyon hee:))))
Papadıya tesekkurler ellerıne saglık. Dorduncu olmusum
sende sagol canım tbrkler

Eline sağlık Papadiyacım, herkesi tebrik ederim. Kilo veren vermeyen alan herkesi... Hepinize teşekkürler, burada olduğunuz için

bende tbrk ederım artık onumuzdekı maclara bakıcaz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…