çalışan hanımlar, siz yürüyüşleri nası yapıosunuz ???????? benim işim çok haraketsiz ama akşam eve yine de yorgun geliorum.. malum Ankara soğuk, yürüyemiyorumkilo verme hızımı çok düşürüyor bu haraketsizlik... pek ev işi de yapmıyorum (neredeyse hiç)... bana bişey önerin lütfennnn, evde plates dışında ne yapabilirim ?? plates yapmak istemiyorum, çünkü bel fıtığım var korkuyorum bişi olur diye zumba dansı yapan varsa onun linkini verebilir mi, o dans bana uygun sanırım.. acil haraket etmem lazımm
ellerine sağlıkk canımm hırs yaptım spora sarılıyorum haftaya ilk üçe gireceğim
canım bende pilates için gerekli tüm malzemeler var nereden izliyorsun videoları yada nerden indirdin bilgi verir misin dışarı çıkmaya üşeniyorum bari evde topla tepineyim
ellerine sağlık canımm
canımm şimdi geldimm
oohhhh çokk iyi cnm hayırlı olsunn gitsinn selülitlerrrrrr
7 de toplantı var oraya gitcem şimdi. ama aklım da pilateste.
gelince yaparım artıkk yazarım sayfayaaa. bağımlılık yapıyor sanırımmm
çok iyi oldu masalcımm bu dayanışmamızzz
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-g...-programi.html (Leslie sansone yürü ve incel programı) ben burdan yapıyorum,indirmiyorum cok guzel.çalışan hanımlar, siz yürüyüşleri nası yapıosunuz ???????? benim işim çok haraketsiz ama akşam eve yine de yorgun geliorum.. malum Ankara soğuk, yürüyemiyorumkilo verme hızımı çok düşürüyor bu haraketsizlik... pek ev işi de yapmıyorum (neredeyse hiç)... bana bişey önerin lütfennnn, evde plates dışında ne yapabilirim ?? plates yapmak istemiyorum, çünkü bel fıtığım var korkuyorum bişi olur diye zumba dansı yapan varsa onun linkini verebilir mi, o dans bana uygun sanırım.. acil haraket etmem lazımm
eveeet bunu duyunca moralim yükseldi canımcım
bende pilatese başlayacağımm yürümek zor geliyor
bana linkleri yada indirdiğin yeri yazar mısın canım yarından itibaren bende katılıyorum pilates grubunuza
gamzecim ben de dvd si var tatlım.
dün bir siteden selülitsavarı indirdim onu da açmadı pc. kotamın gittiğiyle kaldım.
masal gelsinn ona bi soralımm dünn baya indirmişşştiii
3-4 luk bıle yapılsa etkı edıyor plates,ben de baslayayım ya
Bugünkü menümü yazayım...
Sabah kalkınca, elma sirekli su, ardından normal su
Kahvaltı:
2 yumurtalı omlet
Peynir çeşitleri(toplamda 1 avuç içi)
1 zeytin(daha faza yiyemiyorum malesef, seveceğim bir zeytin arıyorum)
3 günkurusu kayısı
1 kuru erik
7-8 ceviz
1/4 dilim cevizli ekmek
2 yk dün akşamki şekersiz aşure(500 gr vermiş olunca ancak bu kadar yedim)
Domates, salatalık, biber
çay
Arada: 1 yeşilçay, 1 bardak cafe latte(bu sefer vanilyalı espresso ile yaptım nefisti)
Akşam:
Roka-tere salatası
Kıymalı ıspanak kavurması
Yoğurt
7-8 ceviz
1 kuru erik
2-3 kuru dut
1 kk beyaz peynir
Sıvı: şimdilik 3 lt
Spor: 40dk pilates(Eski_bir_masal ve İdealist, kulaklarınız çınladı mı?
Menüleri böyle yazınca insan ne kadar da çok şey yediğini görüyor. Ben kendi adıma, kuruyemiş ve kuru meyve olayını abarttığımı gördüm bu hafta menülerimi yazarken. Aslında kaçamak sayılacak birşey yememiş olmama rağmen sadece 500gr vermişim...Önümüdeki hafta bu konuda daha dikkatli olursam daha iyi sonuç alırım diye düşünüyorum...
Öptüm herkesi
Bugün ben de Pilates yapmaya başladım. Benim yaptığım videonun bir yerinde 3 ay süreyle, haftada 4 kez en az 30 dk yapılan pilates, 3 ayın sonunda size yeni bir vücut verecek diyordu)
Ben TV'den kaydetmiştim. D.g.t.rk'ün 17 nolu kanalında yayınlanıyor program günde 3 kere...
e olsun o kadarcık sende sagol canım ne demek:)))
sagol canım bende herkesı tbrk edıyorum
alet edavat hazır beklıyon hee:))))
sende sagol canım tbrkler
kızlar bugun lısteyle cebellesmekten menumu yazamadım hemen yazayım
kahvaltı
1yumurta
2yesıl zeytın
2kayısı
2cevız
4fındık
az bpeynır kıvırcık roka
dereotu maydanoz
ve sarımsaklı yogurt
ıkıncı ogun
350grm mezgıt
tavada uzerı tek yumurtalı
yesıllıgı bol yesıl
mercımek salatası
yesıl cay form cay
ıhlamur
lımonlu su
olabilir . aslında ben yarın başlayacaktım karataya ama vakit kaybetmeyelim dedim.bende senin gibi sabırsızım ama etki ediyor merak etme birde şok diyetlerle zayıflamaya alışık olduğumuz için hemennn eriyip gidelim istiyoruz sanırım
ekmek yediğin için acıkıyor olabilirsin başka neler yiyorsun menünü yazarsan yanlış varsa yorumlanır canım
Çenem düştü bugün ama okuduklarımı paylaşmak istiyorum sizinle.
Himalaya tuzunun önemi de o kadar büyükmüş ki.
İçindekiler bu iştahımızın artıp ona buna saldırmamızı engelliyormuş.
Ama özellikle belirtiliyor.
Kaya tuzu değil ( evet o da bizim sofra tuzlarından daha iyi ) himalaya tuzu.
aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok.Bende bugün başladım...65,5 kiloyum hedef 58...Bişey sorcam benim 4 aylık bebeğim var yemke saatlerimi onun uyumasına göre ayarlamak zorundayım(19:00 dan sonra bişey yemememk şartıyla tabiki)bi sorun olurmu diyetteki saatlere uymasam..?:44:
olabilir . aslında ben yarın başlayacaktım karataya ama vakit kaybetmeyelim dedim.
sabah: peynir zeytin yedm yanında da çok az bir dilimin yarısı kadar ekmek yedim. ve yeşil çay... gece karar verdiğim için kuruyemiş yoktu malesef...
öğlen okulda oluyorum artık ne varsa... aşçımız şehriyeli tavuk çorbası ve pırasa yapmış onlardan bir tabak yedim
ara yok
akşam sabah yemediğim yumurtayı akşam yedim. kıymalı kuru patlıcan dolması annem bulgur pirinç karıştırmış maleseff... 10 tane filan da badem yedim...
8 den sonra hiç bir şey yemem. su sınırsız... yeşil çay günde 2 bardak....
ayrıca masal ideailst bri daha vardı yeniyim hatırlayamıyorum sizleri örnek alıyorum :)))
Ya o renkli olmuyor mu.Bu aralar çok var her yerde gece lambaları. Çok faydalıymış. Ama ben yendiğindiğini duymamıştım. E alalım o zaman hemen.
Hoşgeldin aramızaaa ..
İlk gün için gayet iyi.
Kuru yemişlerini tedarik edip anneni de pirinç konusunda tembihlersen bir de şehriye çorbasını içmezsen tamamdırr ..
Merak etme hep beraber gidecek kilolarımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?