masalım sade senın derdınmı o donem senın kadar bende yasadım odurumu hep cozum aradım merak ettım senı valla yesıllıgın acayıp faydası var maydanoz dereotu na roka kıvırcık bunları hem kahvaltıda hem ıkıncı ogun salatamda bol bol kullanıyorum ve ınan cok faydası oluyo ıkı kez gıdıyorum wcye
Aynen öyle.
Aldım topları şımarıyorum kendi kendimeeyakısır masalcım sımar tabı oyna toplarla bebek gıbı:)))
Afiyet olsunn.
Fark ettim de her öğünde bol yeşillik var.
Bağırsaklarına etkisi oldu mu ne durumda ?
Bu da benim derdim işte
elıne parmaklarına saglık canım ne bılıyosan paylas bızımle bız bır ekıbız:))))Kızlar kaç kiloya programlısın diye bir kitap okuyorum
Nil Gün'ün kitabı.
Çok severim zaten kendisini.
Hani vardır ya yiyor yiyor kilo almıyor dediklerimiz.
Bir bakıma onların işleyişini anlamama yardımcı oldu.
İnsanda yağ ve yak diye 2 program var diyor.
Malum geçmiş zamanlarda her an kıtlık olabileceği düşüncesi ile yağ depolanıyordu.
Bu da vücuda o düşüncenin nasıl verildiğinden bahsediyor.
Bazı insanlara kilo alması için sıkı diyetler yaptırılmış mesela.
Kısaca yağ programında depoluyor.
Yağ programında yakıyoruz.
Eğer ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum diyorsanız yağ programındasınızdır.
ve yağ programında olanların canı gece gece birşey yemek ister.
Çünkü en iyi depo o saatlerde yapılır.
Yak programında olmak için gereken 3 şey ise ( Belki başka şeylerde çıkar kitabın ilerleyen kısmında.)
- Yeterli proteini almak ( Bitkisel ve hayvansal )
- Canlı şeyler yemek ( Gün ışığı alan bitkiler. Salata meyve sebze gibi )
- Yeterli omega 3 tüketmek.
Bunlar tam olmayınca işte ben neden kilo veremiyorumlar başlıyor.
Kaçamak yaptıysanız bile bunları menünüze koyun ki canınız börek mi istiyor küçücük bir parça yetsin size diyor.
Devamı gelecektirrr
cenen dustu olurmu ne guzel bırsuru sey ogrenıyoruz sagol masalımÇenem düştü bugün ama okuduklarımı paylaşmak istiyorum sizinle.
Himalaya tuzunun önemi de o kadar büyükmüş ki.
İçindekiler bu iştahımızın artıp ona buna saldırmamızı engelliyormuş.
Ama özellikle belirtiliyor.
Kaya tuzu değil ( evet o da bizim sofra tuzlarından daha iyi ) himalaya tuzu.
Hoşgeldin Gamzeee ..
İdealistcim dvd1 dvd 2 ve tüm programların linkini verebilirim kayıtlı ama selülit savarı bilemedim.
Ama en güzeli de o ..
Gül istersen ideal kilona biraz daha yaklaşınca başla pilatese.
Baya bir yerde bakındım da genelde öyle yazıyordu.
Ayy sabah yediklerini nerene yedin öyle gözlemecimmm.
Bu arada ben de hiç zeytin yemezdim bu sıralarda yeşil zeytini çok severek yiyorum.
Sen de mi pilatese başladınnn.
Çok güzel ya herkes pilatesçi karatay olmuş
Tesekkur ederım, verelım hayırlısıyla ugurlayalım kıloları sevgıylesevgili gül63,
sana ne zamandır solucem ama araya hep bişiler giriyor, senin vücut yapın çok güzel.. şu anda bile bel kıvrımın belirgin, istediğin kiloya inince mükemmel olacaksın eminim.. bu arada azmine hayranım :)
Kıtapta Krıstal Saydam Kaya Tuzu dıyor. Hoca,ayrıca bır gazete roportajında Prf M Canan Efendıgıl Karatay ve Prf Ahmet Aydın ıcın "Anlaşamadıkları bir konu yok. Tuz konusunda bile hemfikirler. Turşu yapımında kullanılan kaya tuzunu öneriyorlar."dıye yazmıs gecenlerde ,oh dedım sonunda bu konudahoşbuldum canımmm idealiste vereceğin linkleri bana da yollar mısın indirip yarın başlayayım.. Yeni bir akım doğuyor sayendee buranın ebru şallısı olacaksın bak :)
bu arada himalaya tuzunu annemde söylemişti sen okuduğun kitaptan mı yazdın? bu tuz konusu kafamı kurcaladı zaten deniz tuzu buldum ben gülün yazdığından bulamadım bildiğimiz turşu tuzu sanırım ama yok kimse turşu yapmıyor herhalde
hosbulduk masal.... :) unutkanlik diz boyu ya bende...
istersen ideal kilona biraz daha yaklaşınca başla pilatese.
Baya bir yerde bakındım da genelde öyle yazıyordu.
[/B] Oyle yapayım o zaman,zaten ınan doluyum gun boyu
masalım sade senın derdınmı o donem senın kadar bende yasadım odurumu hep cozum aradım merak ettım senı valla yesıllıgın acayıp faydası var maydanoz dereotu na roka kıvırcık bunları hem kahvaltıda hem ıkıncı ogun salatamda bol bol kullanıyorum ve ınan cok faydası oluyo ıkı kez gıdıyorum wcye
elıne parmaklarına saglık canım ne bılıyosan paylas bızımle bız bır ekıbız:))))
bırımız hepımız hepımız bırımız ıcın:)))
cenen dustu olurmu ne guzel bırsuru sey ogrenıyoruz sagol masalım
hoşbuldum canımmm idealiste vereceğin linkleri bana da yollar mısın indirip yarın başlayayım.. Yeni bir akım doğuyor sayendee buranın ebru şallısı olacaksın bak :)
bu arada himalaya tuzunu annemde söylemişti sen okuduğun kitaptan mı yazdın? bu tuz konusu kafamı kurcaladı zaten deniz tuzu buldum ben gülün yazdığından bulamadım bildiğimiz turşu tuzu sanırım ama yok kimse turşu yapmıyor herhalde
Nasıl ya gece lambalarında mı var ?
renkli değildir heralde.
Başka bir himalaya falan olmasın o :26:
toplantımızz bittiii nihayett şimdi geldim
hemen pilates yapmaya başlıyorummm.
masalllllcımmmmm yapıyorummm ben şimdii.
sen yapmışsın okudum az öncee maşallah arkadaşımaaa böyle devam eder inşallah
canım selülitsavarınn linkini hatırlaaaa lütfen
yok yok orjşnal hşmalaya tuzundan gece lambaları va. Aktarlarda falan satılıyor. Uyuduğumuz yerde kullanmak çok faydalıymış. Bakmadaım artık faydalarına tabii
lıstede olan kısılerden sadece bezgın bekır kılo bıldırımı yapmadı bıraz daha bekleyıp lısteyı olusturmayı dusunuyorum
belkı benım gozumden kacmıstır bıldırımını goren varsa paylassın lutfen tskler
arkadaslar kılo veren vermeyen alan almayan herkesı tebrık ederım bız bır amac ıcın burada toplandık bu guzel duyguyu paylasıyoruzya bu bıle cok guzel bısey.bezgın bekır lıstede fakat hala bıldırımı gelmedıgı ıcın eklemedım
karataydaşlarım tüm kilo verenleri ve almayanları tebrik ediyorum.kilo alanları da çokça öpüyorum haftaya çok daha iyi bir sonuçla geleceklerini biliyorum
liste yapılmadı sanıyorum hala.bezgin_bekir bekleniyor herhalde..
aslında liste adayı olan arkadaşlarımız var ben de liste halinde ancak kendilerini hiç göremiyorum.açıkçası bu duruma sinir oluyorum.hem ille listeye girelim diye ısrar ediyorlar,motivasyon olsun diyorlar,bizde seve seve tamam diyoruz ama ne gelen var ne giden,işte bu durumda 2 haftalık bekleme süresinin gerçekten ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyoruz
Ya şu 8 den sonra yememe işi beni zorluyor. Siz nasıl dayanıyorsunuz.
Çenem düştü bugün ama okuduklarımı paylaşmak istiyorum sizinle.
Himalaya tuzunun önemi de o kadar büyükmüş ki.
İçindekiler bu iştahımızın artıp ona buna saldırmamızı engelliyormuş.
Ama özellikle belirtiliyor.
Kaya tuzu değil ( evet o da bizim sofra tuzlarından daha iyi ) himalaya tuzu.
Labaratuar ürünü tüm ilaçlar toksittir.
Aspirin bile.
Bu ilaçları size doktorunuzun önermesi gerçeği değiştirmiyor.
Toksinlerin de insülin direncine neden olduğunu kanıtlayan çok sayıda araştırma vardır.
Falanca ilacı kullanmaya başladıktan sonra hızla kilo almaya başladığını söyleyen bir çok tanıdığınız vardır.
Hatta kendiniz de bu sözleri söylüyor olabilirsiniz.
..
İlaç firmaları ve modern tıp bizim hastalığımızdan para kazanıyor sağlımızdan değil.
Örneğin; İlaç firmalarının yaygın kullanılan bir ağrı kesici ilaçtan kazandığının üç mislini bu ilacın yan etkilerini gideren ilaçlardan kazandığını biliyor muydunu z?
Sistem böyle işliyor. Tüm ilaçların yan etkileri vardır.bunu ne kadar tekrar etsem azdır.
Lifli gıdalar, organik ve canlı beslenmek, bol su içmek toksinlerin zararlı etkisini büyük ölçüde azaltıyor.
Ayy sabah yediklerini nerene yedin öyle gözlemecimmm.
Bu arada ben de hiç zeytin yemezdim bu sıralarda yeşil zeytini çok severek yiyorum.
Sen de mi pilatese başladınnn.
Çok güzel ya herkes pilatesçi karatay olmuş
-0,5'i görünce sevinçten gözüm dönmüş(sanki 2 kg verdim di mi) yemişim valla, ben de yazarken farkettim
başladım pilatese bakalım, aslında bende Ebru Şallı'nın DVD'si vardı hatta bir tane de kitap almıştım ama şimdi sizinle gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?