Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım yumurtalı mezgıt nasıl oluyor,tarıfını verebılırmısın

masalcım bu eru sallının göbeksavarı da var mı,varsa ben de yapayım?
bır de benım kıloma uygun mu,yoksa bıraz daha mı vermelıyım:44::44:
ilk gun ıcın cok kotu degıl aslında.
lahmacuna haftada 1 tane ızın verıyor hoca,içli köfte de haslama olursa yenebılır
sadece arada yedıgın kek olmamıs?
yarın daha guzel bır menu cıkartırsın emınım

gamzecim ben de dvd si var tatlım.
dün bir siteden selülitsavarı indirdim onu da açmadı pc. kotamın gittiğiyle kaldım.
masal gelsinn ona bi soralımm dünn baya indirmişşştiii
canım sabah gordum ama yazmaya fırsat olmadı.
dogum gunun kutlu olsun,tüm isteklerın hayırlısıyla gercek olsun yenı yasında ınş.

ne ara pilatescı oldunuz ya,ben kaçırmısım,hemen bu modaya da uymam lazım

kalkinca : sirkeli su

kahvalti : 2 haslanmis yumurta , peynir , zeytin , domates , kuru erik ve kayisi.

oglen : bulgurlu etli kofte avuc ici kadar komsudaydim birsuru sey vardi ama sadece onu yedim

aksam : tavuk kavurma , mor lahana salatasi

bol su yesil cay ve form cayi

bu arada kilo veren veremeyen herkei tebrik ediyorum.

daha nice kilolar vermeler insallah hepbirlikte

iyi geceler sevgiler...

loxıcım hemen mezgıt tarıfıme geceyım super bısey yarın dene bence

mezgıtler ayıklanır yıkanır normalde mısırunlanır ama ben koymuyorum malum mısırda olsa un sonucta.hafıf tuzlayıp az yaglı tavaya sıra sıra dızıyoruz alt ust bı kızartıyoruz 1yada 2 yumurtayı cırpıp balıkların uzerıne gezdırıyoruz bıkez daha altust edıyoruz tabı bunu tavanın kapagıyla duzgun bır sekılde yapıyoruz yumurtada pısınce bol yesıllık salatasıyla goturuyoruz
saat 16da yedım hala acaıp tokum

tesekkurler canım.kaydedecegım bunu.yarın deneyemem maalesef ,bızım koyde balıkçı yokile ne zaman gıdersem o zaman alayım artık

yalnız sen bu kızartmayı hamsı tavasıyla mı yapıyorsun ,onun kapagı ıle cevırmek de kolay oluyor dımı,bende yok ondan,nasıl yapcam kı,ya beceremezsem cevırmeyı?:26:

misafırlıgı 2 cay ıcerek,pasta borek ve meyve tabagına dokunmayarak kazasız belasız atlattım cok şükür

ama karnımda acayıp bır şişlik var sabahtan beri,sebebını anlayamadım:44:

evet loxıcım hamsı tavam var kapaklı teflon gıbı.e laz kızıyım da:))))tavsıye ederım mezgıt balıgı beyaz etlı tavuk etı gıbı hafıf ve lezzetlı oluyo.mısafırlıktekı basarın ıcın tbrkler.sen hıc bıtkı cayı ıcmıyomusun faydası oluyo ya bıde mahsuru yoksa ne ıs yapıyosun canım sen

merhaba bayanlar gecmisi okuyamadim daha ama eminim herkes cok guzel kilo vermistir.
bende pazartesiden bu yana -500 gr vermisim.toplam bu ay 4.5 kg oldu cok mutluyum.
dogum yaptigimdan bu yana ne yaparsam yapayim 1 kg bile verememistim hatta almistim.
bundan sonra sadece cuma gunleri tartiliyorum benide araniza alin lutfen.
simdide menumu yazayim.
1. ogun:bugun yumurta yemedim(canim istemedi)
1 buyuk bardak elma sirkeli su
bir kac kucuk dilim ananas
1 bardak su
avuc icikadar beyaz peynir
1 domates
1 salatalik
2 cicek brokoli
1 yesil biber
1 cay bardagi ceviz
2 incir,1 kayisi, 2 erik tabiki hepsi kuru
2.ogun:
2 firinda tavuk budu(kizimla paylastik)
2 kucuk dilim patates(biliyorum yanlis ama ilk oluyor)
buyuk bir kase marul salatasi
2 incir,1 kayisi

1 fincan yesil cay,2 fincan makina kahvesi
sanirim 3 lt su gecmiste olabilir ben fazla iciyorum suyu
simdide form cayi hazirladim
menumu yorumlarsaniz sevinirim

içiyorum aslında,gunde 3-4 tane oluyor heralde en az,ama buraya yazmıyorum :26:
elmalı tarcınlı,çilekli ahududulu,elmalı,ve bogurtlenlı ıcıyorum bu aralar.güllü yeşil çay sevıyorum ama buranın marketlerınde bulamıyorum maalesef,dıgerlerı de acı geldıgı ıcın yesıl cay ıcemıyorum,

ıyıce merak ettım şimdik mezgıtı gelen bırıne mı getırtsem napsam:26:

memurum canım.

merhaba.2 hafta duzenlı menu ve kılo bıldırımı yapanlar ,ayrıca sırası geldıgınde lısteyı yapabılecek olanlar lısteye gırıyor canım.senı de beklerız

menune gelelım:kahvaltın guzel
oglen patatesı zaten yazmıssın,kuru meyvelerı sadece sabahları onerıyor canan hoca ama tatlı ihtiyacı varsa yenebılır tabıı kı

makıne kahvesı ıcılıyor mu bılmıyorum?:44:

3 lt su içmen cok guzel

sabahlari omega 3 de aliyorum(ilk gunun acemiligi)
bir kac gundur ihtiyacim var sanirim yiyorum onceleri aklima bile gelmiyordu.sabahlari tuketiyordum.
sanirim reglden kaynakli
kilo vermemde suyun etkisi var sanirim cunku spor yapamiyorum

niyetlenip niyetlenip başlayamıyorum diyete şu ilk günü atlatsam olucak şeker krizim tutuyor :/ of offf.nasıl aştınız kızlar ilk zamanları

niyetlenip niyetlenip başlayamıyorum diyete şu ilk günü atlatsam olucak şeker krizim tutuyor :/ of offf.nasıl aştınız kızlar ilk zamanları

bende 1 aydir yapiyorum ve 4.5 kilo verdim.sen basla kalmiycak seker krizi falan.baslarda ben kucuk kucuk kacamaklar yapiyodum ama sonradan kilo verdikce yapamiyosun.burayi takip et okuyabiliyosan gecmisi oku eminim sende katilirsin aramiza.bende dunden itibaren basladim yazmaya.muhabbet cok guzel

yarın başlıycam bakalım kitabı daha yeni bitirdim hadi hayırlısı o zmn

tamda beni anlatan bir yazi.ne yaparsam yapayim kilo veremezdim.gece atistirmak isterdim.sukur yak programina gecmisim:))))

tarcılı sut ıyı gelıyormuş tatlı krızıne,ben süt içemiyorum ama elmalı tarcılı çay içiyorum,

bırkaç kuru kayısı da ekleyebılırsın menune

selam kizlar...diyet güzel,ac kalmiyoruz oda güzel,tatli krizi yada ekmek yemek krizide yok oda güzel! kiloda veriyoruz oda güzel..yani hersey iyi güzelde tek sorunum var...oda sürekli tartilma manyagi oldum...[:*] yani tatli krizini bile astim ama tartilma krizini henüz asamadim! TARTIYI kaldiricam banyodan da aramizda bir bag olustu tartiyla..artik o bir tarti degil benim bir parcam gibi! ayrilmak zor geliyor[:))] hatta bugün birde kalkip tartiya yeni piller aldim sevindi garibim[] evet hastalik derecesine ulasti tarti manyakligim..heheheh...

karatay diyetini ben de yapıp 2-3 kg kadar verip uzun bir ara vermiştim diyete
geçen hafta tekrar başladım, bu diyet sayesinde yaşam kalitem arttı, beslenmem eski free beslenme şeklimden çook daha konforlu oldu, tıkınmıyorum ne bulursam yemiyorum; adam gibi günde 3 öğün yiyorum mis gibi sağlıklı

eğer listenin nasıl yapıldığını gösterirseniz seve seve üstlenirim.
Bana uyar.Herkes için uygunsa,tamamdır ama tek başına üstlenmek istediğine eminmisin?bir de paylaşımın çok mu?ben yeni görüyorum seni canım :26:

canııımmm eline sağğlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…