pazarlarda falan vardır sanırım bi ara çıkıp alayım teşekkürler gül..Kıtapta Krıstal Saydam Kaya Tuzu dıyor. Hoca,ayrıca bır gazete roportajında Prf M Canan Efendıgıl Karatay ve Prf Ahmet Aydın ıcın "Anlaşamadıkları bir konu yok. Tuz konusunda bile hemfikirler. Turşu yapımında kullanılan kaya tuzunu öneriyorlar."dıye yazmıs gecenlerde ,oh dedım sonunda bu konuda
yaşasınn pilatesçi karatay kardeşliğii
günaydın canlarım
günaydın canımm
Bana uyar.Herkes için uygunsa,tamamdır ama tek başına üstlenmek istediğine eminmisin?bir de paylaşımın çok mu?ben yeni görüyorum seni canım :26:
saphiracım korkuttun şimdi beni cidden çok mu zor bir daha düşüneyim :18:
ben bu arada bende yenilerdenim paylaşımım pek yok
guneydın kızlar ıdealıstcm dogum gunu kutlu olsun
bugun sıkı bıra karatay yapacagım ya benne zmandır sırkelı su ıcmıyordum acaba ondan mı veremıyroum kı dıye dusunup bugun basladım insalh verırım dunku cıkolatalardan sonra 1 kılo fazla cıktım ya ınanmıyorummm tam 1 ay tartılmamma kararı aldım uygulayabılırsem tabı tartımı okula götürmeyı planlıyorum orda ayakkabı ve kıyafetle hayattta tartılmam zatenama şimdi mekık vs yapcam eskı gunlerıme hareketlı gunlerıme yanı eve gelıp arabayı koyup markete gıttıgım gunlerıme dönuyorum yaşasınnn hareketttttt
sağol canımm
nerde hareket orda berekettt demiş atalarımız boşuna söylememiştir atalarımız
ben de pilatese başladım 2 gündür acayip hamlamışımm yaaa
sirkeli su işe yarıyor mu pepeticimmm?
omletı nasıldı senın loxı omleti diyiler ya
gel bıze katıl o zaman,tartıyı kaldıranlar klübüselam kizlar...diyet güzel,ac kalmiyoruz oda güzel,tatli krizi yada ekmek yemek krizide yok oda güzel! kiloda veriyoruz oda güzel..yani hersey iyi güzelde tek sorunum var...oda sürekli tartilma manyagi oldum...[:*] yani tatli krizini bile astim ama tartilma krizini henüz asamadim! TARTIYI kaldiricam banyodan da aramizda bir bag olustu tartiyla..artik o bir tarti degil benim bir parcam gibi! ayrilmak zor geliyor[:))] hatta bugün birde kalkip tartiya yeni piller aldim sevindi garibim[] evet hastalik derecesine ulasti tarti manyakligim..heheheh...
guneydın kızlar ıdealıstcm dogum gunu kutlu olsun
bugun sıkı bıra karatay yapacagım ya benne zmandır sırkelı su ıcmıyordum acaba ondan mı veremıyroum kı dıye dusunup bugun basladım insalh verırım dunku cıkolatalardan sonra 1 kılo fazla cıktım ya ınanmıyorummm tam 1 ay tartılmamma kararı aldım uygulayabılırsem tabı tartımı okula götürmeyı planlıyorum orda ayakkabı ve kıyafetle hayattta tartılmam zatenama şimdi mekık vs yapcam eskı gunlerıme hareketlı gunlerıme yanı eve gelıp arabayı koyup markete gıttıgım gunlerıme dönuyorum yaşasınnn hareketttttt
söyle oliyyykızlar loxinin omleti vardı nasıldı yaa
ıstedınız kadar yumurta,rendelenmıs kaşar peynıri,kıyılmıs maydanoz,karabıber,toz kırmızı bıber tuz.
hepsini çiğden karıstırın ,tereyağı veya zeytinyağında pişirin .
afiyet olsunn
gel bıze katıl o zaman,tartıyı kaldıranlar klübü
bak bugun ilk defa tartılmadım benkızlara soz verdıgım ıcın,gelecek cumaya kadar sabredecegımmm
aynen canım kaldırıyoruz tartıyıııııı,aman ıpin ucunu da bırakmıycaz dımı tartı yok dıye
söyle oliyyyyumurta,maydanozbaharatlar,ve rende kasar peynırı çiğde karıstırılır ve tereyagında pişirilir.afiyet olsun
ben de mı yapsam ,kararsızım bugun:44::44:
dun aksam yemegını de cok guzel yedım ama nedense cok ac uyandım bugun,leptin çok çalışmış herhal
çörekeotu da cok kılo verdırıyor dıyorlar,gunde 1 cay kasıgı kadar ,denesek mı acaba?:26::26:
ne bililyim canım ya kacamak bısusru yapıorum yanı spor yapmıyorum yanı ama nedense kılo veremedıgımı sırkelı suya bagladım komıiğimm züğürt teslısı gıbı bişi
tesekurler canım . hemen tartıya leptın cokmmu calışmışşaka şaka tartılmayalım loxı ya 1haft a1 ay anca valla ben hergun vc sonrası sotunuyorum üşenmeden hooop baskul
çörekeotu da cok kılo verdırıyor dıyorlar,gunde 1 cay kasıgı kadar ,denesek mı acaba?:26::26:
ama cıgneyerek tuketmek gerek,o da cok acı olur,napsak ki?:26::26::26:
yok canım ne üşenmesi,uyumaya bıle üşenirim de tartıya cıkmaya üşenmem
benı yoldan çıkarma valla odiy ve eskibirmasal döverler
dediğin gibi bayağı acı olur o ben poğaçanın üzerinde bile pek sevmem kendisini burnumuzu kapatıp yesek mi acabaaa
ya düştüğüm hallere bak ye ekmekleri pastaları sonra zayıflatıyor diye yok burun kapa yok şundan ye off aman pis boğazımm
ye ben resmen günde 5 kere tartılıyorum loxiii nasıl olacacak bu iş :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?