Hmmm ben yemekle tuketıyorum,bır de boyle denerım. :44:Giriş tarihi: Mar 2010 Mesajlar: 575
slm kızlar.tatilden döndüm ve vermiş olduğum 1 kiloyuda almışım(( tatilden dönelide 1 hafta oldu.3 küçük çocukluyum ve bakıcımla aram açıldı.aramıyorum.kendim bakıyorum ama kafayıda yiyorum bazen ve yemeğe saldırıyorum.tekrar kendimi kötü hissediyorum biraz diyet yapıp tekrar bozuyorum ve üsteik insülin direncim var.yani kilo vermem çok zor.şimdi sıkı durun.2-3 gün önce ümitsizce interneti dolaşırken çörek otu ilie ilgili bi siteye denk geldm.
Çörek Otu diye.baya bi okudum yorumları fln.nasıl kullanıldığını ,emzirenlerinde kullanıp kullanamayacağını fln .kafama çok yattı ve 3 gündür kullanıyorum.daha çok yeniyim ama ilk 2 günde kilo veremeyen ben 1,5 kilo verdim.(bu arada 97 kiloyum çok kilolu olduğum için giden bu) diyet yapıyorum desem yalan.ilk gün iyi bir kahvaltı (beyaz ekmek ,peynir,domates zeytniyağlı,krem peynir vs),sonra cornetto,muz,peynir ekmek,akşama da domates çorba ve 1,5 tabak makarna (yağlı).... 2.gün peynirli yağda yumurta,beyza ekmekli,sonra şeftali ve tarçınlı süt,öğlen domatesli biber kızartması beyaz ekmekli,akşam domates çorba,fırında makarna 1 tabağı biraz geçkin,zeytinyağlı salata. yalnız 8 den sonra bişi yemedim çay içtim.inanamıyorum halaaaa.
nasıl kullandığma gelince her yemekten önce yarım çay kaşığından az fazla çörek otu tohumunu iyice çiğneyip yutuyorum.sonra su içiyorum.yarım saat hiç bişi yememek lazım bu şart.kendisi yalnız sindirilmeliymiş.ömür boyu kullanılabiliyor.sadece 6 ayda 1-2 ay ara yii oluyormş.ağrı kesiciyel ve antibiyotikle kullanılmaması öneriliyor.günde 600 adeti geçmemliymiş.ben bunu 3 e bölüp 200 saydım.yarımm çay kaşığından biraz fazla geldi..bi de öğütülmüş şekilde bekleyip kulanılmamalıymış. ozaman bekleyince zararı oluyormuş.ama taze öğütülebilirmiş.kahve öğütücüyle fln.bi sürü derde de iyi geliyormuş.tansiyon,şeker,basur ..... bi sürü.emzirenlerde sütü artırıyormuş zaten çörek otu.güvenle kullanın ama hamilelikte kesinlikle kullanmayın deniyor.doğumu başalatabiliyormuş.valla inşallah bende etkisi devam eder.bu akşam yemeğe gideceğiz.yani biraz fazla yiyebilirim.ama gene yarım saat önceden çöret otumu yerim inşallah.inşallah herkese deva olur
yazıyı okuyup gaza geldım,yedım yarım cay kaşıgı corekotunu,çok acı ama yaa
gel bıze katıl o zaman,tartıyı kaldıranlar klübü
bak bugun ilk defa tartılmadım benkızlara soz verdıgım ıcın,gelecek cumaya kadar sabredecegımmm
aynen canım kaldırıyoruz tartıyıııııı,aman ıpin ucunu da bırakmıycaz dımı tartı yok dıye
söyle oliyyyyumurta,maydanozbaharatlar,ve rende kasar peynırı çiğde karıstırılır ve tereyagında pişirilir.afiyet olsun
ben de mı yapsam ,kararsızım bugun:44::44:
dun aksam yemegını de cok guzel yedım ama nedense cok ac uyandım bugun,leptin çok çalışmış herhal
-0,5'i görünce sevinçten gözüm dönmüş(sanki 2 kg verdim di mi) yemişim valla, ben de yazarken farkettim
başladım pilatese bakalım, aslında bende Ebru Şallı'nın DVD'si vardı hatta bir tane de kitap almıştım ama şimdi sizinle gaza geldim
canım yumurtalı mezgıt nasıl oluyor,tarıfını verebılırmısın
masalcım bu eru sallının göbeksavarı da var mı,varsa ben de yapayım?
bır de benım kıloma uygun mu,yoksa bıraz daha mı vermelıyım:44::44:
ilk gun ıcın cok kotu degıl aslında.
lahmacuna haftada 1 tane ızın verıyor hoca,içli köfte de haslama olursa yenebılır
sadece arada yedıgın kek olmamıs?
yarın daha guzel bır menu cıkartırsın emınım
ne ara pilatescı oldunuz ya,ben kaçırmısım,hemen bu modaya da uymam lazım
misafırlıgı 2 cay ıcerek,pasta borek ve meyve tabagına dokunmayarak kazasız belasız atlattım cok şükür
ama karnımda acayıp bır şişlik var sabahtan beri,sebebını anlayamadım:44:
selam kizlar...diyet güzel,ac kalmiyoruz oda güzel,tatli krizi yada ekmek yemek krizide yok oda güzel! kiloda veriyoruz oda güzel..yani hersey iyi güzelde tek sorunum var...oda sürekli tartilma manyagi oldum...[:*] yani tatli krizini bile astim ama tartilma krizini henüz asamadim! TARTIYI kaldiricam banyodan da aramizda bir bag olustu tartiyla..artik o bir tarti degil benim bir parcam gibi! ayrilmak zor geliyor[:))] hatta bugün birde kalkip tartiya yeni piller aldim sevindi garibim[] evet hastalik derecesine ulasti tarti manyakligim..heheheh...
kızlar loxinin omleti vardı nasıldı yaa
Bana uyar.Herkes için uygunsa,tamamdır ama tek başına üstlenmek istediğine eminmisin?bir de paylaşımın çok mu?ben yeni görüyorum seni canım :26:
saphiracım korkuttun şimdi beni cidden çok mu zor bir daha düşüneyim :18:
ben bu arada bende yenilerdenim paylaşımım pek yok
valla kahvaltıya koydum sımdı masaya denıycem,inş. çok kötü olmaz tadı
dıyet gruplarında bırı yazmıstı,yedıklerıne de cok dıkkat etmedıgı halde ıyı kılo vermıs bunla 1 haftada,bulursam paylasayım.
hemen kaldırıyorsun sen de dolabın bır kosesıne o zaman,aklına her tartı geldıgınde de bızı hatırla
1 hafta deneyelım bakalım nolcak ,
yazıyı okuyup gaza geldım,yedım yarım cay kaşıgı corekotunu,çok acı ama yaa
Hadi bakalım o zamann ..
Ben kalktım 1 saat 8 dakikalık selülit savar ile başladım güne.
Sonra da twist ile devam ettim.
Ohh pek iyiyim bugün.
Bu sırada gündemde pilates modası var loxandracımm
Bence başlayabilirsin sen.
Ama asıl problem üst taraftaysa selülit savar değil de başka videolarına bakabilirsin.
Bugün bütün vücudumda ağrı vardı.
Sıkılaşıyor hissediyorum ama ona rağmen kalktım yaptım.
Bir de bacak esnetme hareketinden sonra bir baktım gerçekten bacağımın teki diğerinden daha uzundu
Süpersin tatlım yaa ne kadar enerji dolusun maşallahbende başlayacağım bugün yeni kahvaltı ettim 1 2 saat geçsin..
Bu arada bacak esnetme olayına bittim
gel bıze katıl o zaman,tartıyı kaldıranlar klübü
bak bugun ilk defa tartılmadım benkızlara soz verdıgım ıcın,gelecek cumaya kadar sabredecegımmm
aynen canım kaldırıyoruz tartıyıııııı,aman ıpin ucunu da bırakmıycaz dımı tartı yok dıye
söyle oliyyyyumurta,maydanozbaharatlar,ve rende kasar peynırı çiğde karıstırılır ve tereyagında pişirilir.afiyet olsun
ben de mı yapsam ,kararsızım bugun:44::44:
dun aksam yemegını de cok guzel yedım ama nedense cok ac uyandım bugun,leptin çok çalışmış herhal
çörekeotu da cok kılo verdırıyor dıyorlar,gunde 1 cay kasıgı kadar ,denesek mı acaba?:26::26:
ama cıgneyerek tuketmek gerek,o da cok acı olur,napsak ki?:26::26::26:
yok canım ne üşenmesi,uyumaya bıle üşenirim de tartıya cıkmaya üşenmem
benı yoldan çıkarma valla odiy ve eskibirmasal döverler
Hadi bakalım o zamann ..
Ohh pek iyiyim bugün.
Ama asıl problem üst taraftaysa selülit savar değil de başka videolarına bakabilirsin.
Bir de bacak esnetme hareketinden sonra bir baktım gerçekten bacağımın teki diğerinden daha uzundu
Süpersin tatlım yaa ne kadar enerji dolusun maşallahbende başlayacağım bugün yeni kahvaltı ettim 1 2 saat geçsin..
Bu arada bacak esnetme olayına bittim
Kahvaltı yapınca sonra zaman geçsin diye bekliyorum ama tokum ya sanki yapılmaz gibi geliyor sinir ediyor.
O yüzden hiç bir şey yemeden önce spor sonra kahvaltııı ..
Bu arada gamzecim, dün baktım selülit savar indir yazdığında googlea çıkıyor selülit savar.
Yalnız sorun alt bölgendeyse bunu yap derim yoksa diğer videolara bir göz at.
benim bölgesel bir sorunum yok diyebilirim her yerim sağolsunlar eşit derecede kalın
Kahvaltı yapınca sonra zaman geçsin diye bekliyorum ama tokum ya sanki yapılmaz gibi geliyor sinir ediyor.
O yüzden hiç bir şey yemeden önce spor sonra kahvaltııı ..
Bu arada gamzecim, dün baktım selülit savar indir yazdığında googlea çıkıyor selülit savar.
Yalnız sorun alt bölgendeyse bunu yap derim yoksa diğer videolara bir göz at.bide bacakları çok çalıştırmak istemiyorum bayağı kaslılar buz pateninden dolayı...
evet hoca göl kenarı yürüyüşten falan bahsediyordu doğru..Bu arada dün bir arkadaş himalaya tuzu lambalarından bahsetmişti.
O ne diye şaşırmıştım ben, kitabın ilerleyen sayfalarında bahsediyordu.
Stresi almaya, odanın havasını demizlemeye iyon dengesini sağlamaya yarıyormuş.
Ayrıca bedenimizde ve havada ne kadar pozitif iyon varsa o kadar strese giriyormuşuz.
Genelde gerginken elektrik çarpmasının nedeni de buymuş.
Bu nedenle toprağa çıplak ayakla basarak topraklama yapmak, duşa girmek veya göl kıyısında yürümek koşmak rahatlatırmış bizi. Bu arada bu konudan da bahsetmişti sanırım Canan hoca kitabında.
Çok birebir konular ..
benim bölgesel bir sorunum yok diyebilirim her yerim sağolsunlar eşit derecede kalınbide bacakları çok çalıştırmak istemiyorum bayağı kaslılar buz pateninden dolayı...
evet hoca göl kenarı yürüyüşten falan bahsediyordu doğru..
Ben selülit savar diye geziniyorum da loxandra göbek savar deyince bir durdum.
Herkes onu sevecek değil ya
Bana uyar.Herkes için uygunsa,tamamdır ama tek başına üstlenmek istediğine eminmisin?bir de paylaşımın çok mu?ben yeni görüyorum seni canım :26:
saphiracım korkuttun şimdi beni cidden çok mu zor bir daha düşüneyim :18:
ben bu arada bende yenilerdenim paylaşımım pek yok
Tamam o zaman sen karar verene kadar bu durumu rafa kaldıralım,aynen düzenimize devam edelim :107:
yapma yaww,:44::44::44:yemekten yarım saat once mı yedın sen de?:26:
Hiç denemeyin kızlar denedim bir işe yaradığı yok
Çok şey denemişim ben dee ...
evet en kotu ıhtımal peynırle yenebılır.Kizlar ben cörek otunu sabah peyaz peynirin üzerine sepeleyip yiyorum. Peynirin tadiyla birlesince cokda aci olmuyor acikcasi. Benim artik hosuma gitmeye bile basladi...
Dünkü menüm sabah klasik kartay kahvaltisi
Öglen menüm tavuk göhsü
Aksam yogurtsoslu salta
sonra biraz yoldan ciktim 3 tana parmak ucu kadar cikolata.
Aslinda bu yoldan cikmamda tartininda cok etkisi var. Bu hafta hic vermemisim hala 87.0 yim. Hatta bir ara 86.9 filan cikiyordum.
+0,100 almisim bile .. Artik aksam ögünlerimi ya bir salatayla yada yogurtlu hafif seylerle gecistirecem. Gün kurusu kayisiyida abartmak yokkkkkkkk..
bende varim cumaya kadar söz asla cikmak yok. Zaten arada oynayip duran grmlar insanin motivesinide yerlere seriyor...
Hadi bakalım o zamann ..
Ohh pek iyiyim bugün.
harıkasın canımmm,yarasın pilatesın ,sütun gibi olsun bacaklarr
ya evet benım bacaklar ıncecık zaten,bıraz daha gıtmesın mumkunse.
pekı sen nerden buluyorsun,sıtesıne bakmıstım bır ara,gun gun var orda,nerden bılcem ben hangısı ust bolge hangısı bacak ıcın:44:
karın pılates dvd yakında cıkacakmıss,sitesınde yazıyor
yapma yaww,:44::44::44:yemekten yarım saat once mı yedın sen de?:26:
bır de ne kadar devam ettın?
evet en kotu ıhtımal peynırle yenebılır.
bır hadıs duymustum'corekotu olumden basla her derde devadır dıye'
yıyelım bız de ,mutlaka faydasını goruruz.
ben de kuru eriği fazla yemeyecegım artık,sabah 2 yedım sadece,efferım bana
akşamkı salata yogurdun yanına 1 kase corba da ekleyebılırsın,ınsan kendını yemek yemıs zannedıyor oyle olunca
harıkasın canımmm,yarasın pilatesın ,sütun gibi olsun bacaklarr
ya evet benım bacaklar ıncecık zaten,bıraz daha gıtmesın mumkunse.
pekı sen nerden buluyorsun,sıtesıne bakmıstım bır ara,gun gun var orda,nerden bılcem ben hangısı ust bolge hangısı bacak ıcın:44:
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?