Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

:9::9::9::9::9:

herkülünün içine koyarsın bebişimi,ilkokula gidene kadar sığar zaten içine,bi köşede durur...rahatsızlık vermez size:60::60::60::60::60:

:9::9::9::9::9:

atılmış oluyo bebeğem:34::34:

vermem bebelerimi,koparmayın yavrularımı benden:60::60::60:

afiyet olsun reyhanım:16::16:yürüyüş için de:46::46::46:
:60::60::60::60: Herkül'ün içinde bizim gibi kilo almazsa eğer ömür boyu kalabilir :60:
Demek özlem atılmış :26:ne yaptıydı acaba ???
Allah kimseyi bebesinden ayırmasın kız.Benim kız 13 yaşına basacak 1 günlüğüne Ankara'ya gitti de öldüm öldüm bittim vallahi.Evet bu işe son noktayı koyuyorum.Kargocuya ayıp olması,extra çok masraflı olması ,senin bebenden ayrı kalamama durumlarını değerlendirdim.Bence en iyisi biz sana gelelim :52::52::52:

:60::60::60::60: Herkül'ün içinde bizim gibi kilo almazsa eğer ömür boyu kalabilir :60:
Demek özlem atılmış :26:ne yaptıydı acaba ???
Allah kimseyi bebesinden ayırmasın kız.Benim kız 13 yaşına basacak 1 günlüğüne Ankara'ya gitti de öldüm öldüm bittim vallahi.Evet bu işe son noktayı koyuyorum.Kargocuya ayıp olması,extra çok masraflı olması ,senin bebenden ayrı kalamama durumlarını değerlendirdim.Bence en iyisi biz sana gelelim :52::52::52:

günde 1 kere yemek verirsin kilo almaz o zaman:60::60::60:
evet en mantıklısı o galiba:52::52::52:

Sabah ( 11:00) 3 tereyağında yumurta,2 y zeytin, badem, 1 kk beyaz peynir, çay
Öğlen (15:00) 7 fındık, 10 badem, 1k incir, 1 hurma,
Akşam (18:00)3 tavada pastırmalı beyaz peynirli yumurta,1 kase yoğurt,2 badem salatalık

Kahvaltım
5 adat Ceviz
Sosisli yumurta( sosis sucuk salam yasakmı bilmiyorum ama yumurtayı ekmeksiz yemekte çok Zorlanıyorum. Sosisle yiyebildim)
Zeytin
2 parça peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Fırında Domatesli soğanı palamut
Az ev yapımı turşu
Şekersiz Türk kahvesi
------------------- KAPANIŞ------------------

Sabah ( 11:00) 3 tereyağında yumurta,2 y zeytin, badem, 1 kk beyaz peynir, çay
Öğlen (15:00) 7 fındık, 10 badem, 1k incir, 1 hurma,
Akşam (18:00)3 tavada pastırmalı beyaz peynirli yumurta,1 kase yoğurt,2 badem salatalık

afiyet olsun bebeğem,menü süper:16::16:

2. öğünüm
:56::56:
bulgurlu kıymalı
4 lahana sarma
2 kuru patlıcan
1 kuru biber dolması
5-6 adet actifry de yumurtalı karnıbahar kızartması
şalgam suyu
sarımsaklı yoğurt..

şimdi de çay çayy :7::7:

:38::38::38:

gelin kısıım beraber büyütürüz:52::52:
menü süper,protein patlaması yaşasın:9::9::9:

Gelcez gelcez canım sen sıkma canını.Zaten ben koşa koşa gelirim kutup ayusundan kaçmak için :9: Eh İzmirde yakın size .Memleketimede giderim haftasonu iznimde :9: Kız sizde banyo tesisatı düzgün mü ? Gelmişkene şöyle keyifli keyifli banyomu yapayım.uleynnnn sonunda ben karlı çıkacağım bu işten :52:

Son düzenleme:
Kahvaltım
5 adat Ceviz
Sosisli yumurta( sosis sucuk salam yasakmı bilmiyorum ama yumurtayı ekmeksiz yemekte çok Zorlanıyorum. Sosisle yiyebildim)
Zeytin
2 parça peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Fırında Domatesli soğanı palamut
Az ev yapımı turşu
Şekersiz Türk kahvesi
------------------- KAPANIŞ------------------

canım sosis salam yasak..onun yerine ev yapımı sucuk veya pastırma yemelisin..:34:
menünün geri kalanı güzel canım..yeşillikte ekleyebilirsin:34:

Gelcez gelcez canım sen sıkma canını.Zaten ben koşa koşa gelirim kutup ayusundan kaçmak için :9: Eh İzmirde yakın size .Memleketimede giderim haftasonu iznimde :9: Kız sizde banyo tesisatı düzgün mü ? Gelmişkene şöyle keyifli keyifli banyomu yapayım.uleynnnn sonunda ben karlı çıkacağım bu işten :52:

:60::60::60::60:

2. öğünüm
bulgurlu kıymalı
4 lahana sarma
2 kuru patlıcan
1 kuru biber dolması
5-6 adet actifry de yumurtalı karnıbahar kızartması
şalgam suyu
sarımsaklı yoğurt..

şimdi de çay çayy :7::7:

Allahım Allahım ağzımın sularını tutamıyorum :56:Actifryde bende deneyecektim bugün karnıbahar kızartmasını :52:ama karnıbahar rahmete kavuşmuş :43:İlkkez deneyecektim.Seninki nasıl oldu?Nasıl yaptın ? Az kopya ver de yarın bende yapayım.

Simdilik duzgun ama sen gelince bozulma ihtimali yuksek heralde galiba sanursam:60::60:

Sana da afiyet olsun sersumum: 16:
:16::16::16::38:
Allahım Allahım ağzımın sularını tutamıyorum :56:Actifryde bende deneyecektim bugün karnıbahar kızartmasını :52:ama karnıbahar rahmete kavuşmuş :43:İlkkez deneyecektim.Seninki nasıl oldu?Nasıl yaptın ? Az kopya ver de yarın bende yapayım.

çok güzel oldu canım hiç de dağılmadı.:52::52:.haşladım ama öölee çok yumuşak yapmadım sonra yğını koyup 2 dk çalıştırıp ısıttım..karnıbahar çiçeklerini yumurtaya bulayıp bulayıp actifraya koyup 15 dk kızarttım .. üstüne de bol sarımsaklı yoğurt..afiyet olsun..:56::56:eşim de çok beğendi:52::52:

2lawv0o.jpg

sabah: 1 yumurta, 10 zeytin cay, 2 dilim börek. 2 tane tavuk sosisi.

ögle 1 tabak etli sebze yemegi. 3 kasik pirinc pilavi, bir tas yogurt.
2 bardak su. 2 fincan kahve. 5 tane sarma.

Son düzenleme:
Back
X