Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkülünün içine koyarsın bebişimi,ilkokula gidene kadar sığar zaten içine,bi köşede durur...rahatsızlık vermez size
atılmış oluyo bebeğem
vermem bebelerimi,koparmayın yavrularımı benden
afiyet olsun reyhanımyürüyüş için de
![]()
Herkül'ün içinde bizim gibi kilo almazsa eğer ömür boyu kalabilir
Demek özlem atılmış :26:ne yaptıydı acaba ???
Allah kimseyi bebesinden ayırmasın kız.Benim kız 13 yaşına basacak 1 günlüğüne Ankara'ya gitti de öldüm öldüm bittim vallahi.Evet bu işe son noktayı koyuyorum.Kargocuya ayıp olması,extra çok masraflı olması ,senin bebenden ayrı kalamama durumlarını değerlendirdim.Bence en iyisi biz sana gelelim![]()
biz de seni seviyoruz sersumum
bu arada vajinismus topiğinden bi arkadaş da oy verdi![]()
sen de özlendin bebişim nerelerdesinhuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu özlendiniz![]()
günde 1 kere yemek verirsin kilo almaz o zaman
evet en mantıklısı o galiba![]()
Sabah ( 11:00) 3 tereyağında yumurta,2 y zeytin, badem, 1 kk beyaz peynir, çay
Öğlen (15:00) 7 fındık, 10 badem, 1k incir, 1 hurma,
Akşam (18:00)3 tavada pastırmalı beyaz peynirli yumurta,1 kase yoğurt,2 badem salatalık
gelin kısıım beraber büyütürüz
menü süper,protein patlaması yaşasın![]()
2. öğünüm
bulgurlu kıymalı
4 lahana sarma
2 kuru patlıcan
1 kuru biber dolması
5-6 adet actifry de yumurtalı karnıbahar kızartması
şalgam suyu
sarımsaklı yoğurt..
şimdi de çay çayy![]()
Kahvaltım
5 adat Ceviz
Sosisli yumurta( sosis sucuk salam yasakmı bilmiyorum ama yumurtayı ekmeksiz yemekte çok Zorlanıyorum. Sosisle yiyebildim)
Zeytin
2 parça peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Fırında Domatesli soğanı palamut
Az ev yapımı turşu
Şekersiz Türk kahvesi
------------------- KAPANIŞ------------------
Gelcez gelcez canım sen sıkma canını.Zaten ben koşa koşa gelirim kutup ayusundan kaçmak içinEh İzmirde yakın size .Memleketimede giderim haftasonu iznimde
Kız sizde banyo tesisatı düzgün mü ? Gelmişkene şöyle keyifli keyifli banyomu yapayım.uleynnnn sonunda ben karlı çıkacağım bu işten
![]()
2. öğünüm
bulgurlu kıymalı
4 lahana sarma
2 kuru patlıcan
1 kuru biber dolması
5-6 adet actifry de yumurtalı karnıbahar kızartması
şalgam suyu
sarımsaklı yoğurt..
şimdi de çay çayy![]()
Gelcez gelcez canım sen sıkma canını.Zaten ben koşa koşa gelirim kutup ayusundan kaçmak içinEh İzmirde yakın size .Memleketimede giderim haftasonu iznimde
Kız sizde banyo tesisatı düzgün mü ? Gelmişkene şöyle keyifli keyifli banyomu yapayım.uleynnnn sonunda ben karlı çıkacağım bu işten
![]()
Sana da afiyet olsun sersumum: 16:
Allahım Allahım ağzımın sularını tutamıyorumActifryde bende deneyecektim bugün karnıbahar kızartmasını
ama karnıbahar rahmete kavuşmuş
İlkkez deneyecektim.Seninki nasıl oldu?Nasıl yaptın ? Az kopya ver de yarın bende yapayım.
Simdilik duzgun ama sen gelince bozulma ihtimali yuksek heralde galiba sanursam![]()