marlin18 şu anda kaç kilosun ,boyun kaç acabatabiki canım benim,biz destek ve motivasyon bekleyen herkese yardıma hazırız
sen cevaplarken ben sormuşummarlin18 şu anda kaç kilosun ,boyun kaç acaba
kilon çok değil zaten,kolaylıkla en fazla üç ayda halledersin sen bu işi,tabi kaçamak yapmazsan.Bende karatay tarzi beslenmeye calisiyorum kitaplarini aldim ama tam okuyamadim 3kizim var. En kücügü7aylik emziriyorum.Saglikli beslenerek kilo vermek istiyorum.Kilom 69hedef:57
belli bir kuralımız yok,pazartesi günleri sabahtan tartılıp gün içerisinde kilo bildirimi yapıyoruz.Fırsat buldukçada birbirimizin bilmediklerini tamamlıyoruz,menü bildiriminide yapmak isteyen arkadaşlarımız yapıyor,diğerlerine örnek menü çıkıyor böyleceBelli bir kural varmi.Her gün memü bildirimi gibi.kilo bildirim günü ne zaman
BOyum kisa157cm.kilo69 hedef 57ama acelem yok bes -alti ay zaman verdim kendimemarlin18 şu anda kaç kilosun ,boyun kaç acaba
Evet canım bende takip ediyorum sağlıklı yaşıyoruzu.çok güzel bilgiler mevcut.Herkesr iyi pazarlar kızlar. Ben saglikli yasiyoruz diye bir site var orayi tskip ediyorum.Cok güzel bilgiler paylasiyorlar. Sizede tavsiye ederim.@irotus gsliba sende takip ediyorsun.bu arada sen kac kilosun
Ne güzel bende 65olsam......Evet canım bende takip ediyorum sağlıklı yaşıyoruzu.çok güzel bilgiler mevcut.
Ben şu anda 65 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?