• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Kurallara uyamıyorum cnm ben o yuzden bu diyeti yapıorum zaten ;)
Bu konuyu açmadan önce diğer konulara dahil olmaya çalıştım hep kural ,yok dolu kimseyi aramıza alamayız gibi konuşmalar vardı
Bu konuya herkes gelebilir bilgi edinebilir paylaşımda bulunabilir
Mesela burda bir arkadaşım bugun kaçamak yaptım dese hayır yapamazsın diyemem hepimiz insanız yapıyoruz diyetten sogutmak istemem tmm cnm yapmıssın üzülme yarın dıyete bırlıkte devam edelim şeklinde davranırım çünkü biliyorum ki biri bana bu şekilde davransa daha cok baglanırım bırakmam ve bir daha yapmaya utanırım.
Sizin paylaşımlarınız beni çok motive ediyor tek değilim diyorum iyi ki varsınız öpüyorum hepinizi :KK15::KK200::nazar::KK200::KK52:

Diyetisyenlerin diyet listelerinin bir cogunu inceledim puf noktalari gunluk yogurt ,süt,bol su, kuru kayisi (yada erik ) bunlari tuketmeye calisin kizlar cok faydasini göreceksiniz bir haftadir uyguluyorum vucudum rahatladi ve yag yakimina gecti. ilk diyete basladigimdaki gibi deri altinda bosalmalar olusuyor ya deri bir yumusuyor o sekilde olmaya basladi herhalde kilo vermem an meselesi cok mutluyum :KK76::KK76::KK71:

Ilk bu sekilde olmustu tarih 9 ekimdi kilo vermeye basladigimda yanlardan bosaldi karnim gogus gibi duruyor sizi yanilmasin gobegim o :KK70: . Ve su an tekrar bu goruntu olusmaya basladi hadi hayirlisi :KK66::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• 151009_235905_COLLAGE-1-1.webp
    151009_235905_COLLAGE-1-1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 70
hoşgeldiniz. geçmişte yapmış, bilen birini görmek beni mutlu etti.bilgilerinizden faydalanırız.

bunu tüm arkadaşlara söylüyorum :)
bence kurallarımız olmalı. ben kendi adıma uymuyorum. sizde uygun görürseniz kural koyalım.
bence
. hergün menü bildirimi yapmak şart olsun.yanına karbonhidrat değeri yazılsın
.herhafta biri başkan olsun, diğerlerinin menüsünü eleştirsin, haftalık kilo takibi dosyası oluştursun
. hergün ne kadar spor yapıldığı ve su içildiği de yazılsın
. hergün girip buraya yazı yazılsın, haftalık bildirim yapmayan gruptan atılsın :)

yoksa ben hiç motive görmüyorum. haftaya ben başkan olabilirim. hafta sonu yoğun olabiliyoruz . pazartesiden cumaya menü bildirimi yapılsın. bir düzene girmemiz lazım
sevgiler :KK68::KK68::KK68:
hoşbulduk canım
bildiğim bir şey olursa seve seve
ben o dönemde tanıştığımız grup arkadaşlarımızla hala görüşüyorum.
ama ben kural derken bu kadar sert dememiştim
ama başkanlık konusunda ilgilenebilecek bir arkadaşımız sürekli başkan olsun

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68.7
bu hafta 68.3
giden 400
toplamda giden 21.700
hedef 60..

buda o dönemde ki takım kaptanımızın bildirimi
oda karbonhidrat diyetini yapıyordu

Günaydın kızlar. Detoksun 2. Günü hüsranla sonuçlandı. Sabah yarım poğça. Bir ısırık muz. Akşam dayanamayıp halley bir kaç tane cips yiyince normal tabi :KK53: karbonhidrat sayımına devam edicem. Yalnız size bişey danışmak istiyorum. Tuvalet sorununu hala çözmüş değilim. İlaçlara başburacak kadar ilerleöiş durumda. Kayısı yesem karbonhidrat degeri çok yüksek ki mecbur bugünden itibaren yiyecem. Bu kadar ilrrlemişken Hiç istemiyorum ama Bi süre diyeti bıraksammı. Yada kalorimi saysam. Kalori sayarken karbonhidrat bi anda yükselmiş olcak kilolar geri gelir mi sizce ? Çok soru sordum :confused:

Gunaydin
Kahvalti
- 2 adet haslanmis yumurta
- kiraz domates
-minik salatalik
-beyaz peynir

Ara
-cig badem
-kuru kayisi

Ogle
-yogurt

Ara
-minik elma

Aksam
-tonbalikli salata

Ara
-sekersiz turk kahvesi
- bitter cikolata

Günaydın kızlar. Detoksun 2. Günü hüsranla sonuçlandı. Sabah yarım poğça. Bir ısırık muz. Akşam dayanamayıp halley bir kaç tane cips yiyince normal tabi :KK53: karbonhidrat sayımına devam edicem. Yalnız size bişey danışmak istiyorum. Tuvalet sorununu hala çözmüş değilim. İlaçlara başburacak kadar ilerleöiş durumda. Kayısı yesem karbonhidrat degeri çok yüksek ki mecbur bugünden itibaren yiyecem. Bu kadar ilrrlemişken Hiç istemiyorum ama Bi süre diyeti bıraksammı. Yada kalorimi saysam. Kalori sayarken karbonhidrat bi anda yükselmiş olcak kilolar geri gelir mi sizce ? Çok soru sordum :confused:
Cnm belli bir listeye uyamiyorsun galiba sende bnm gibi. Ben de sınırlamaya gelemiorum. En iyi yapabilecegin diyet bu olur bence. Kabizlik icin bol su tuket sabah uyandiginda kuru kayisi ye. Aksamdan zeytinyaginda kuru incir beklet sabah ye. Yesil cay ve turk kahvesi tuket. ;)
Kalori sayacaksan da kacamaksiz yapman gerek yine kalorilerin karbonhidrat üzerine beslenme tarzinda olacaksa hic girisme derim. Kalori sayarken protein tarzi beslenmek gerek aldigin karbonhidratlarin da dogal olmasi lazim ;)

Evt listelere pek uyamıyorum. Kaçamaklarda bu aralar arttı. Regl donemindeyim 2 gun gecikti haliyle tatli istegim hat safhada :KK22:bir kac gun abartmadan normal yemeye karar verdim. Gun boyu meyve ve kayisi yiycem :KK45:. İnciri deniyim bi. Yagınıda içicekmiyim ? Bu arada senin spor azmine hayranım valla :KK9:

Evt listelere pek uyamıyorum. Kaçamaklarda bu aralar arttı. Regl donemindeyim 2 gun gecikti haliyle tatli istegim hat safhada :KK22:bir kac gun abartmadan normal yemeye karar verdim. Gun boyu meyve ve kayisi yiycem :KK45:. İnciri deniyim bi. Yagınıda içicekmiyim ? Bu arada senin spor azmine hayranım valla :KK9:
tşk ederim incelmem gerek kafaya koydum ömrüm ayna karsısında gececek yoksa:mad: :D
yok cnm sadece inciri yiceksin günlük en az 8 bardak su tuket
rahat su içebiliyor musun
regl dönemindeysen protein ye tatlını ye:kk77: . Bitter çikolata çok iyi kesiyor tarçınlı sütte oyle ;)

tşk ederim incelmem gerek kafaya koydum ömrüm ayna karsısında gececek yoksa:mad: :KK70:
regl dönemindeysen protein ye tatlını ye:kk77: . Bitter çikolata çok iyi kesiyor tarçınlı sütte oyle :KK66:
Su iciyorum canim 2- 2,5 lt oluyodur. Meyve hiç yemedim bu diyeti yaparken . Sırf karbonhidrat yüksek diye. Ama sebze yedim. Nasıl böyle oldum anlamadım. Şurup aldım eczaneden acayip şekerli.kilo aldırır gibi geliyo. 3 ögün kullancam mecbur.

Su iciyorum canim 2- 2,5 lt oluyodur. Meyve hiç yemedim bu diyeti yaparken . Sırf karbonhidrat yüksek diye. Ama sebze yedim. Nasıl böyle oldum anlamadım. Şurup aldım eczaneden acayip şekerli.kilo aldırır gibi geliyo. 3 ögün kullancam mecbur.
puanını çok düşük tutma o zaman 60 a yakın tut alışana kadar ;)

Cumaya az kaldı kızlar. Benim ilk kilo bildirimim olacak. Bu arada ben spor falan yapamıyorum işten çok yorgun geliyorum. Spora enerji kalmıyor

tşk ederim incelmem gerek kafaya koydum ömrüm ayna karsısında gececek yoksa:mad: :KK70:
regl dönemindeysen protein ye tatlını ye:kk77: . Bitter çikolata çok iyi kesiyor tarçınlı sütte oyle :KK66:
Bitter çikolatanın markası ne?

Back
X