- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Benkardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Benyani kardes olan benim. Sadece ablamla degil genel olarak kimseyle telefonda konusmayi sevmem..
Ama arada bi ariyorum tabi.
Bence buna takılmayın karakter meselesi kimi insan da telde saatlerce konusur ben sıkılıyorum
Bide hergün arayinca konuscak bisey bulunmuyo arada bi arayinca daha bi özlemle verimli geciyo konusmalar bence
Kiiizz aynen gorumcemi anlatmışsın:))kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Görümce arayınca gelinler genelde olay çıkarırlar da ondan aramazlar.Kiiizz aynen gorumcemi anlatmışsın:))
Yok neden olay çıkartayım kardeşiyle olan ilişkisi acikcasi beni ilgilendirmez ama işi dusmedikce hayatta aramaz cok ilginç.Görümce arayınca gelinler genelde olay çıkarırlar da ondan aramazlar.
aman insan ablasını niye arasın ki ben arayınca başıma dert alıyorum hem mesajlaşıyoruz gerekli olduğunda. aramak neymiş
Malesef var. Beni ve ailemizi aramaz. Ama bizim dışımızda herkesi arar.
Evet eşimin kardeşi. Aralarında 8 yaş var kardeş ilişkileri çok tuhaf hiç konuşmazlar, aramaz kardeşi. Biz kardeşimle iki gün konuşmayalım erkek olduğu halde özleriz bana tuhaf geliyor böyle şeyler o yüzden.
Aynısının tipkisi bizdeki modeldeEvet aynen
Beni ve anne babamı aramıyor işi düşmedikçe hatta arayınca açmıyor..
Ama arkadaşları ile sürekli telde ya da whatsapp ta
Kardeşim erkek ona rağmen sürekli araşırız evlerimiz aynı sokakta olmasına rağmen. Bazen iki kız kardeş bile bu kadar yakın olamıyor onu demek istedimErkek olduğu halde özleriz derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?