Kardeşi hiç aramayanlar

kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Ben yani kardes olan benim. Sadece ablamla degil genel olarak kimseyle telefonda konusmayi sevmem..
Ama arada bi ariyorum tabi.
Bence buna takılmayın karakter meselesi kimi insan da telde saatlerce konusur ben sıkılıyorum
Bide hergün arayinca konuscak bisey bulunmuyo arada bi arayinca daha bi özlemle verimli geciyo konusmalar bence

Öyle değil

Kardeşim beni işi düşmedikçe aramaz. Yada başımıza bir iş gelirse anca, kaza hastalık vs. Onda da babam arayıp haber verir ablanı bi ara diye. Önceleri çok sorun ediyordum hatta bir küslük de yaşadık 9 ay kadar. Artık takmıyorum. O da öyle bir karakter, umursamaz.

Borç isteyeceği zaman arar sevgili görümcem kardesini. O kadar. Geçen yanında eşime telefon geldi iş yerinde 3 kişi aynı anda pozitif çıkmıştı eşimde maskeli bir şekilde bilmeden adamla yakın mesafe durmuştu ve biz çok korktuk eşimdede çıkar mı diye. Görümcem bunları duyduğu anda yanımızdan kaçtı ve o gün bugündür hala aramadı çocuklar ne oldu test yaptırdınız mı sonuç ne diye. Negatifiz çok şükür ama görümcem hala bilmez. Takılma yani herkeste anlayış arayayım sorayım düşüncesi yok

Eşimin ablalarıyla ilişkisi öyledir. Arayıp sormazlar pek ama yanyana geldiğimizde sanki dün görüşmüşüz gibi alınma, gücenme olmadan samimi bir şekilde devam eder ilişki. Yalan yok ilk başta biraz garip gelmişti bana, buda onların yöntemiymiş anladım sonradan.

ben de aramam sormam. işim düşerse ararım. alıştılar bu halime. sevgiyle alakası yok. özlediğim vakitlerde aramaktansa doğrudan görüşme teklif ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…