- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Sen bilir kişi misin? Sana mi soracağım ne yazacagimi? Arayınca deliren bir sürü gelin var. Seni niye gerdi buYok hiç merak etmedim. Ama madem dünyalar tatlısı görümcen var burda saçma sapan yazılar yazma. Yok gelin istemezmişte gorumcenin aramasını bilmem ne o zaman konu sahibine daha yararlı olabilecek cevaplar yazın
Size de hadi byeeee der laf sokar hiç gerek yok bence ay yarabbim yaİçimdeki öğretmeni durduramıyorum ayırasım geldi kavgayı
Sen bana saçma diyemezsin. Gerçi dersin senin yazım ve düşünce tarzından belli. Lütfen hayatında kavgalarınla bogus bana laf atmak yerine. Ay bende kime ne yaziyorsamhadsiz diyene bak bana çok gerdi seni konu biraz uyumlu ol görümcen dislar hadi byeeee
BEnim hayatım da kavga gurultu yok hiç gayet huzurlu mutlu bir hayatım var. Çok şükür sen bence psıkolojık yardım al hiç iyi görmedim seni. Tartışma da denginle yapılır her yazdığım mesaja saçma sapan beğenmedim atıp aklınca bıseyler yazmaya çalışan sana daha fazla cevap vermeye tenezzül etmıyorum bana sataşmadıgın surece. Hadi dediğin gibi byeeee
Hadi bye ne ya ortaokul kavgasıSize de hadi byeeee der laf sokar hiç gerek yok bence ay yarabbim ya
Kadına bak arkadaş. Ne gaz var. Tek mesajda yazamıyor. Bir sürü alıntılayıp laf üstüne laf atıyorSen bilir kişi misin? Sana mi soracağım ne yazacagimi? Arayınca deliren bir sürü gelin var. Seni niye gerdi buesma sanki uzman o kadar verecek ne yapılacağına.
Not: Haddini bilmek her fikre duymaktır. Fikrini yaz çekil millete sataşma. Herkes haddini bilmeli esma
Gerçek hayatta direkt saç baş girilen seviyesiz lise kavgaları geldi benim de aklımaHadi bye ne ya ortaokul kavgası
Ah işte görüyorsunuzHadi bye ne ya ortaokul kavgası
Benim için tam bi hayalkırıklığı..
Ne yapsam da yok yani sanki yabancı.
Arkadaşları cok daha değerli..
Sanki hep beni saçmasapan buluyor gibi hissettiriyor..ben büyüğüm ama hiçbi zamAn abla saygısı görmedim, sanki azarladığı küçük kardeş muamelesi... özlemek te hiç yok.. ben şehir değiştirdim yeni işe başladım 1 kere bile arayıp sormadı, giderken de ne zaman gittiğimi bile bilmiyordu bırak uğurlamayı...
Küslük falan da yoktu üstelik
Allah korusun hayatta muhtaç kalsam ilerde anne baba ölse sonra ölsem haberi bile olmaz eminim..nerden olacak..belki nüfustan ararlar
Aha benim kardeşim. Ama benimki ergenlikten öyle yapıyor normalde aramız iyidir.kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Ablamla gün aşırı bir saat konuşuruz telde
Aile bağları mecburi kurulu ilişkiler.
Kardeşiz ya da evlatız diyerek iyi anlaşmak hatta birbirimizi sevmek zorunda değiliz.
Gerçek kardeşliği ve ebeveynliğin ne olduğunu evlenince kocamın aile ilişkilerinde gördüm.
Pardon hata etmişim yorum yapmakla geri aldımİyi de ben aramayanlar diye konu açtım
Hepinizin aynı evde yaşadığı zamanlardaki durumunuzu merak ediyorum ben
Menfaatsiz ilişkiler...Nasılmış onlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?