Kardeşi hiç aramayanlar

Yok hiç merak etmedim. Ama madem dünyalar tatlısı görümcen var burda saçma sapan yazılar yazma. Yok gelin istemezmişte gorumcenin aramasını bilmem ne o zaman konu sahibine daha yararlı olabilecek cevaplar yazın
Sen bilir kişi misin? Sana mi soracağım ne yazacagimi? Arayınca deliren bir sürü gelin var. Seni niye gerdi bu esma sanki uzman o kadar verecek ne yapılacağına.
Not: Haddini bilmek her fikre duymaktır. Fikrini yaz çekil millete sataşma. Herkes haddini bilmeli esma

Kadına bak arkadaş. Ne gaz var. Tek mesajda yazamıyor. Bir sürü alıntılayıp laf üstüne laf atıyor Mune arkadasa bi bak bence

sence neden böyle

herkes aynı hislere sahip olmak durumunda mı

yani neden özlemeli mesela, "sen de onu özlemiyorsun ki aramıyorsun" mu diyelim

neden büyükler -ki kardeş yani bunlar arada ne kadar yaş farkı olabilir- aranmalı

mesela melankolik insanları, her seferinde dert yananları ve benden özellikle pış pış bekleyenleri aramam

kardeşin "neden aramıyor" u en iyi sen bilirsin ve bunun çözümü de yine sadece ikinizde

Eşimin kardeşi aylardır yeğenlerini görmedi görmek istemez başka yakın akarabalarımızın çoçukalrını yeğenlerinden daha çok sever paylaşır çoçuğuna doğum günü yapar Mevlüt yapar şehir dışındayız yakınız gelmeyelim dlye duyurmamaya bakar gizler daha neler nelerkendisi bilir eşim hiç umursamıyor çok şükür tınnamoyor daha iyi diyor hatta Benimde abim ve erkek kardeşim var haftada iki haftada bir görüyorum hörmesem abimi ararım yeğenlerimi çzlerim ama hep abla kız kardeş özlemi var fazlasıyla Allh bana iki kız evlatl verdi hep diyorum Kız kardeş dileğim evlatlarımda oldu

Ben varım .Kardeşim aramaz ama biz kavgaliyiz .Beni babam hastanedeyken haspanin biri uğruna yapayalnız bıraktığı için . Pişman değilim .Normalde de çok sık konusmazdik ama atardık yine de.Şu an sıfır noktasindayız.

Benim kardeşim de öyleydi çok üzülüyorduk ailecek ama elden bişey gelmez di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…