Kardeşi hiç aramayanlar

Muhakkak küçükken geçirilen paylaşımların da etkisi vardır ama daha çok kişilik yapısı gibi geliyor bana. Biz kardeşlerimle iyiyiz çok şükür. Ama annemden örnek vermem gerekirse kaç yaşındalar ama kız kardeşi ile sürekli konuşurlar, erkek kardeşi de arar. Ama diğer erkek kardeşi 20 yılı geçti aramaz sormaz görüşmez. Diğer erkek kardeşi de hiç aramaz ama bir araya geldiklerinde çok iyi olurlar gibi gibi. Baksan hepsi aynı evde büyümüş kardeş ama hepsimin yapısı farklı. Onun için hep diyorum 2. Çocuğu yaparken tek motivasyonunuz bir kardeşi olsun çocuğumun olmasın.

Baska kardeşim yok evet ama zaten yok gibi
Siz aradığınızda nasıl tepkisi?
O aramıyorsa siz arayın.
Benim en ufak teyzem hiç sevmez reşefon işlerini, annemler öyle kabul ettiker. Ondan beklemiyorlar onlar arıyorlar. Benim de en büyük ablam biraz deli doludur. Kendi arkadaşları, gittiği aktiviteler fln aklına gelmeyiz. Ayda yılda bir arar. O da öyle özlersem ben arıyorum. Abim ve ortanca ablamla daha sıkı fıkıyız. Mesajlaşma araşma anlamında.
Siz arayın her gün canınız istedikçe. Beklemekten daha iyi olur

kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Maalesef ben varım, erkek kardeşimin beni aradığını hiç hatırlamıyorum sadece işi düşünce arıyor halbuki ben onlardan çok uzakta oturuyorum birbirimizi doğru düzgün görmüyoruz bile, bayramda aramadı beni mesela, bir kaç hafta sonra işi düştü hatta aramadı, mesaj yazmış...
diğer kardeşim öyle değil ama, o sağolsun arar sorar.

Benimkinin işi de düşmez...3 aydır hiçbi iletişim yok

Hep ben aramaktan yoruldum...ben bırakınca 3 ay oldu hiçhi haber yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…