- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Kardeşim erkek ona rağmen sürekli araşırız evlerimiz aynı sokakta olmasına rağmen. Bazen iki kız kardeş bile bu kadar yakın olamıyor onu demek istedimErkek olduğu halde özleriz derken?
Siz demekki olay çıkarıyorsunuz oradan biliyorsunuz. Herkes sizin gibi değil neden olay çıkarsın. Böyle saçma fikriniz olduğu icin aramıyordur siziGörümce arayınca gelinler genelde olay çıkarırlar da ondan aramazlar.
Öncesinde aranız iyi miydi peki? Ailenizle iyi mi anlaşırdı kardeşiniz?
Hepinizin aynı evde yaşadığı zamanlardaki durumunuzu merak ediyorum benYok onceden de ne yapsam da zar zor gorusurdu.
Anne babasını da hiç aramaz
cocukluk genclik yillarinda birlikte guzel vakit gecirmis kisiler genelde gorusemese bile telefonda da iyi kotu muhabbet ediyor birbirini arayip soruyor.ama yas farki coksa bi de karsi cinsiyettense oyle surekli arayip sorma durumu olmasi zor gibi.ya da yas farki az olup cocuklukta surekli itisip kakisip dovme tarzi iliskisi olan da buyuyunce cok sıkı fıkı olmayabiliyor.hastalik,kaza,cenaze,dugun bayram vs biraraya geliniyor veya araniyorsa gerisi olmasa da problem degil bence.tabi bi taraf cok gorusmek isteyip obur taraf istemiyosa o da uzucu.
Haddini bil!!! Saçma sapan olan sensin! Ne diye üzerine alındın yaraların mi var ?????? Çok belli çok. Neyse hade bysssssSiz demekki olay çıkarıyorsunuz oradan biliyorsunuz. Herkes sizin gibi değil neden olay çıkarsın. Böyle saçma fikriniz olduğu icin aramıyordur sizi
Neden bu kadar üzerine alindinSiz demekki olay çıkarıyorsunuz oradan biliyorsunuz. Herkes sizin gibi değil neden olay çıkarsın. Böyle saçma fikriniz olduğu icin aramıyordur sizi
Sen haddini bil asıl hadsiz !! Ben sana normal yazmışım senin cevap yazma üslubuna bak hele. Hadi bak işine saçma sapan düşüncelerinle ilgilenHaddini bil!!! Saçma sapan olan sensin! Ne diye üzerine alındın yaraların mi var ?????? Çok belli çok. Neyse hade bysssss
kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
okudum ve cevap verdim sizin sorduğunuz soruya. bence biraz gergin gibisiniz. amann neyse siz haklısınız :)Okuduysanız ne arar ne yazar dedim
Çok aşırı merak ettiysen dünyalar şekeri görümcem var. Ve ben daha çok arıyorum onu. Tavsiye ederim esma9153Siz demekki olay çıkarıyorsunuz oradan biliyorsunuz. Herkes sizin gibi değil neden olay çıkarsın. Böyle saçma fikriniz olduğu icin aramıyordur sizi
Yok hiç merak etmedim. Ama madem dünyalar tatlısı görümcen var burda saçma sapan yazılar yazma. Yok gelin istemezmişte gorumcenin aramasını bilmem ne o zaman konu sahibine daha yararlı olabilecek cevaplar yazınÇok aşırı merak ettiysen dünyalar şekeri görümcem var. Ve ben daha çok arıyorum onu. Tavsiye ederim esma9153
Yok hiç merak etmedim. Ama madem dünyalar tatlısı görümcen var burda saçma sapan yazılar yazma. Yok gelin istemezmişte gorumcenin aramasını bilmem ne o zaman konu sahibine daha yararlı olabilecek cevaplar yazın
İçimdeki öğretmeni durduramıyorum ayırasım geldi kavgayıÇok aşırı merak ettiysen dünyalar şekeri görümcem var. Ve ben daha çok arıyorum onu. Tavsiye ederim esma9153
Sen bana saçma diyemezsin. Gerçi dersin senin yazım ve düşünce tarzından belli. Lütfen hayatında kavgalarınla bogus bana laf atmak yerine. Ay bende kime ne yaziyorsamSen haddini bil asıl hadsiz !! Ben sana normal yazmışım senin cevap yazma üslubuna bak hele. Hadi bak işine saçma sapan düşüncelerinle ilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?