Kardeşi hiç aramayanlar

cocukluk genclik yillarinda birlikte guzel vakit gecirmis kisiler genelde gorusemese bile telefonda da iyi kotu muhabbet ediyor birbirini arayip soruyor.ama yas farki coksa bi de karsi cinsiyettense oyle surekli arayip sorma durumu olmasi zor gibi.ya da yas farki az olup cocuklukta surekli itisip kakisip dovme tarzi iliskisi olan da buyuyunce cok sıkı fıkı olmayabiliyor.hastalik,kaza,cenaze,dugun bayram vs biraraya geliniyor veya araniyorsa gerisi olmasa da problem degil bence.tabi bi taraf cok gorusmek isteyip obur taraf istemiyosa o da uzucu.

Cok sukur yok.
iki uvey ablam var,hic gorusmuyorum. Bir tane de evlatlik var abim. O hep arar sorar. Ben de ararim. Kizi bana hala der. Biyolojik hic bir bagimiz yok ama bu iliski bize yetiyor.

Benim için tam bi hayalkırıklığı..
Ne yapsam da yok yani sanki yabancı.
Arkadaşları cok daha değerli..
Sanki hep beni saçmasapan buluyor gibi hissettiriyor..ben büyüğüm ama hiçbi zamAn abla saygısı görmedim, sanki azarladığı küçük kardeş muamelesi... özlemek te hiç yok.. ben şehir değiştirdim yeni işe başladım 1 kere bile arayıp sormadı, giderken de ne zaman gittiğimi bile bilmiyordu bırak uğurlamayı...
Küslük falan da yoktu üstelik
Allah korusun hayatta muhtaç kalsam ilerde anne baba ölse sonra ölsem haberi bile olmaz eminim..nerden olacak..belki nüfustan ararlar

Siz demekki olay çıkarıyorsunuz oradan biliyorsunuz. Herkes sizin gibi değil neden olay çıkarsın. Böyle saçma fikriniz olduğu icin aramıyordur sizi
Haddini bil!!! Saçma sapan olan sensin! Ne diye üzerine alındın yaraların mi var ?????? Çok belli çok. Neyse hade bysssss

Haddini bil!!! Saçma sapan olan sensin! Ne diye üzerine alındın yaraların mi var ?????? Çok belli çok. Neyse hade bysssss
Sen haddini bil asıl hadsiz !! Ben sana normal yazmışım senin cevap yazma üslubuna bak hele. Hadi bak işine saçma sapan düşüncelerinle ilgilen

Siz demekki olay çıkarıyorsunuz oradan biliyorsunuz. Herkes sizin gibi değil neden olay çıkarsın. Böyle saçma fikriniz olduğu icin aramıyordur sizi
Çok aşırı merak ettiysen dünyalar şekeri görümcem var. Ve ben daha çok arıyorum onu. Tavsiye ederim esma9153

Çok aşırı merak ettiysen dünyalar şekeri görümcem var. Ve ben daha çok arıyorum onu. Tavsiye ederim esma9153
Yok hiç merak etmedim. Ama madem dünyalar tatlısı görümcen var burda saçma sapan yazılar yazma. Yok gelin istemezmişte gorumcenin aramasını bilmem ne o zaman konu sahibine daha yararlı olabilecek cevaplar yazın

Yok hiç merak etmedim. Ama madem dünyalar tatlısı görümcen var burda saçma sapan yazılar yazma. Yok gelin istemezmişte gorumcenin aramasını bilmem ne o zaman konu sahibine daha yararlı olabilecek cevaplar yazın
İçimdeki öğretmeni durduramıyorum ayırasım geldi kavgayı

Sen haddini bil asıl hadsiz !! Ben sana normal yazmışım senin cevap yazma üslubuna bak hele. Hadi bak işine saçma sapan düşüncelerinle ilgilen
Sen bana saçma diyemezsin. Gerçi dersin senin yazım ve düşünce tarzından belli. Lütfen hayatında kavgalarınla bogus bana laf atmak yerine. Ay bende kime ne yaziyorsamhadsiz diyene bak bana çok gerdi seni konu biraz uyumlu ol görümcen dislar hadi byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…