- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Gelin ISI DÜŞÜNCE kardesimde ARA SIRA ARAR COKTA UMURSAMAM CUNKU BENDE FAZLA ARAMAMGörümce arayınca gelinler genelde olay çıkarırlar da ondan aramazlar.
Ben tam tersi konu da yorum yapabilirim. Genelde susmayan bir kardeşim 2 ablam var ama biz sürekli telefondaydız onun için bu konuda yorum yapamam ben
Ben varım. Ama eskidendi evlendikten sonra kardeşim bana düşman oldu. Arasamda açmaz. Yok saymaya çalışıyorum bende. Ama o kadar zor ki dün kaynım geldi maç izlemeye. Abisiyle izlediler mısır yaptılar vs vs gece bayağı geç yattılar. Sohbet muhabbet ama benim kardeşim evime gelmiyor. Abla olarak görmüyor. Oysa hiçbir sey yapmadım. Rabbim onu dolduran babannem ve halalrımdan sorsun ne diyim.kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Ben.kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Hiç iletişim kurmak istememek başka bişey ama mesela ayda bir falan mı görüşüyorlar yoksa gerçekten iletişim kurmamak için bi çabaları mı var?kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
3 kız kardeşiz. Grup kurduk hatta annemde vArdi ama o dayanamdi sohbetimizeGörüntülü arıyoruz. Normal arıyoruz. Mesajlasiyoruz. Bı gün ben aramazsam ablam arar. O aramassa ben ararım. Annemler yan binamda. Ona rağmen kardeşin goruntulu arar ne yapıyorsun canım sıkılıyor diye
Ben varım. Ama eskidendi evlendikten sonra kardeşim bana düşman oldu. Arasamda açmaz. Yok saymaya çalışıyorum bende. Ama o kadar zor ki dün kaynım geldi maç izlemeye. Abisiyle izlediler mısır yaptılar vs vs gece bayağı geç yattılar. Sohbet muhabbet ama benim kardeşim evime gelmiyor. Abla olarak görmüyor. Oysa hiçbir sey yapmadım. Rabbim onu dolduran babannem ve halalrımdan sorsun ne diyim.
Özür dilerimİyi de ben konuyu nispet yapın diye değil benle aynı durumda olanlarla dertleşmeye açtım..
İşte o tam olarak benim :) işi düşen arar işini gördürür bidaha ne slm ne sabah bide en büyüğüm ne bayram bilirler ne hal hatır önceden çok ağlar üzülürdüm artık kendimi tek görmeyi kabullendim yinede herkes iyi olsun napalımkardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Öyle arkadaşım ne kadar ihtiyacım yok boşver desende olmuyor. Hele siz de iki kardeşsenizNihayet 1 kişi varmış ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?