merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaştaadam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça
canım çok üzüldümbence kardeşinin üstüne çok fazia gitmeyin bı konuda çünkü ne kadar baskı yaparsanız imkansız görüp daha çok bağlanacak gözünde büyütecek vazgeçmiycek. sen yapan gerekeni yapmışsın yanlış yaptığını göstermişsin ona ama onu sürekli suçlarsanız üzerine giderseniz onu kaybederseniz. umarım vazgeçer işler daha da büyümeden Allah yardımcınız olsun....
Tabii ki kardeşiniz ama sırf bunun için doğrulardan kaçmamalıyız yorum yaparken.(sizin için de geçerli)merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaştaadam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça
Tamam canından öte canda bu yaptığı çok mu güzel bişey?
Kaldı ki bu evli erkeklere yanaşan kızları hiç anlamam bekar kalmamış sanki dünyada..
Yarın bigün bu olayın onun başına gelmiyeceği ne malum?
Etme bulma dünyası neticede..
Klasik yalanlar.yok karisini bosayacakmis vs.
Kardesinizin duygulariyla oynuyor.
Ama kardesiniz asik ve konuya mantikli yaklasamiyor.
Bence adamin numarasini bulup arayin.
Konuyu yeni ogrendiginizi, sehir disinda oldugunuzu ve hemen yola cikip karisi ve kendi ailenizin erkekleriyle konuyu konusucaginizi soyleyin.
Ayril falan demeyin. Bos bir tehdit oldugunu dusunmesin.
Sadece yapacaklarinizi soyleyin ki korksun
Allah yardimciniz olsun
O zaman yok canımdan öte canda falan deme.. Yaptığı yanlışı sert bir dille onunla konuş. Karısında bulamadığı ne varda kardeşinde bulmuş ki bu adam belli ki gönül eğlendiriyor kardeşinle ki inşallahta öyledir rezil olsun ortadaki artık evli erkeklere yanaşmasın. Yazık o kadına yazık o çocuğa hiç mi utanma yok bu tür kızlarda..çok güzel olduğunu düşünüyormuş gibi bir halim mi var?
ne kadar acı çektiğimi yazdım zaten, benim hayatım mahvoldu, sağlığımı kaybettim, sütüm kesildi diyorum daha nasıl anlatabilirim bunun canımı ne kadar yaktığını...
tek tek alıntılayıp kalabalık yaratmayayım
söylediklerinizin hepsine katılıyorum, ben çok kınadım böyle kadınları, allah en yakınımla başıma verdi, ne olur kınamayın.
benim kardeşim böyle biri değildi, inanamıyorum hala olanlara, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
kendisine de söyledim, benim kardeşim delidoludur ama vicdansız değildir dedim, aynısı benim başıma da gelebilirdi, enişten beni genç bir kızla aldatsa ne hissedersin, o kız hakkında da enişten hakkında da ne düşünürsün dedim.
karısını aldatan adamdan ne hayır gelir, tırnak kadar şeref sahibi olsa 6 aylık bebeğini evde bırakıp karı kız peşine düşmezdi dedim.
tamam diyor haklısın diyor ama hiçbir şey değişmiyor
Aynı olay benim başıma gelse, ben bir güzel kız kardeşimle konuşurdum. Hala değişmiyor mu? böyle kız kardeşi red ederdim.
Birebir Lucky7 'ye katılıyorum. Yani benim eğer öyle bi kardeşim olsa önce uyarırdım baktım ki söylediğim işe yaramıyor ilişkimi onunla bitirirdim baş tacı etmezdim yani..Henuz ıkıncı sayfadayken soyleyeyım konuya olan hıncınızı öfkenizi konu sahıbınden cıkarmayın.
Ne demek ozaman canımdan ote demeyın ne desin kardeşine ?? Kardeş bu kardeş.Ne olursa olsun onun canı kanı.
Bızden kız kardesıne bela okumamızı asagılamamızı istemiyor bundan sonrakı adımda ne yapabılecegını soruyor.Fıkır almak ıstıyor.Yani mumkunse 6 aylık bebegı olan emzıren bır annenın uzerıne daha fazla gıtmeyelım.Çözüm üretsek nasıl olur ??
Zaten şu anlık yapılabılecek soylenebılecek herseyı soylemıssınız.Öne kendınızı dusunun bakın bebegınız var.Sonrasında ise kardesnızın gorustugu bu adama ulasmak benım aklıma gelen.
Kendinizi çok paralamayın lutfen.Bebeğinizi düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?