Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

penthos

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
52
5
6
35
Aydın
merhaba,

nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaşta adam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.

ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça

canım çok üzüldüm bence kardeşinin üstüne çok fazia gitmeyin bı konuda çünkü ne kadar baskı yaparsanız imkansız görüp daha çok bağlanacak gözünde büyütecek vazgeçmiycek. sen yapan gerekeni yapmışsın yanlış yaptığını göstermişsin ona ama onu sürekli suçlarsanız üzerine giderseniz onu kaybederseniz. umarım vazgeçer işler daha da büyümeden Allah yardımcınız olsun....

zamana bırakalım zaten adam karısından ayrılmaz diyorum ama hem anneme bişey olacak diye hem de küçük şehirde yaşıyorlar duyulacak babamın kulağına gidecek diye korkuyorum, ne yapacağımı şaşırdım, artık ağlayamıyorum bile.

Tamam canından öte canda bu yaptığı çok mu güzel bişey?
Kaldı ki bu evli erkeklere yanaşan kızları hiç anlamam bekar kalmamış sanki dünyada..
Yarın bigün bu olayın onun başına gelmiyeceği ne malum?
Etme bulma dünyası neticede..

Tabii ki kardeşiniz ama sırf bunun için doğrulardan kaçmamalıyız yorum yaparken.(sizin için de geçerli)
Gerek siz gerek anneniz söylenmesi gereken şeyleri söylemişsiniz.
Ergen değil ki "aklı havada" diyelim,27 yaşın da kocaman kadın..
Yazık çok üzüldüm adamın karısına ve masum bebeğe.
Demek ki kardeşiniz kendine 2.kadınlığı yakıştırıyor ki devam ediyor hala ilişkisine.
Allah böylelerini ıslah etsin.
Hadi adamın karısını düşünmüyor,o bebeğin hakkına nasıl giriyor? Bu nasıl bir vicdan???

bende de bir kardeş var seninkine benzeyen malesef...
o adama bir şekilde ulaşıp onun bitirmesini sağlasanız olur mu ki

Klasik yalanlar.yok karisini bosayacakmis vs.
Kardesinizin duygulariyla oynuyor.
Ama kardesiniz asik ve konuya mantikli yaklasamiyor.
Bence adamin numarasini bulup arayin.
Konuyu yeni ogrendiginizi, sehir disinda oldugunuzu ve hemen yola cikip karisi ve kendi ailenizin erkekleriyle konuyu konusucaginizi soyleyin.
Ayril falan demeyin. Bos bir tehdit oldugunu dusunmesin.
Sadece yapacaklarinizi soyleyin ki korksun
Allah yardimciniz olsun

çok güzel olduğunu düşünüyormuş gibi bir halim mi var?
ne kadar acı çektiğimi yazdım zaten, benim hayatım mahvoldu, sağlığımı kaybettim, sütüm kesildi diyorum daha nasıl anlatabilirim bunun canımı ne kadar yaktığını...

evli adamdan ne bekler ki bi bekar kız :26:

Şiddete karşıyım ama kız kardeşin temiz bir dayak istiyor. Evli erkekler değişik bir koku mu yayıyor anlamıyorum ki.:44: Madem eğitimli diyorsun kafası çalışmıyor mu bu kızın. O adam ayrılmaz, ayrılsa bile kızkardeşin yuva yıkan bir kadın pozisyonunda olacak o yüzden onunla birlikte kuracağı yuvadan hayır gelmez.

onu da düşündüm, ama ters tepip benim akılsız kardeşimi iyice delirtirim saçma sapan bişey yapar, babam duyar diye korktum.
hatta kızım grip, iyileşince gitmeyi de düşünüyorum, annemin yanında olabilmek için.

O zaman yok canımdan öte canda falan deme.. Yaptığı yanlışı sert bir dille onunla konuş. Karısında bulamadığı ne varda kardeşinde bulmuş ki bu adam belli ki gönül eğlendiriyor kardeşinle ki inşallahta öyledir rezil olsun ortadaki artık evli erkeklere yanaşmasın. Yazık o kadına yazık o çocuğa hiç mi utanma yok bu tür kızlarda..

Tek yapmanız gereken bir şekilde o adama ulaşmanız. Ve kardeşinizin peşini bırakmazsa karısına, çevresine onu rezil etmekle tehdit etmeniz :26: Zaten boşanma falan hikaye. Bunlar hep oyalamak için...
Eğer adam peşini bırakmasına rağmen kardeşiniz bırakmıyosa adamı, kızkardeşiniz başına gerçekten bela arıyor demektir.
Üzülen anne baba abla olur, tabi işin sonunda olan ona da olur, ayrı mesele.

tek tek alıntılayıp kalabalık yaratmayayım
söylediklerinizin hepsine katılıyorum, ben çok kınadım böyle kadınları, allah en yakınımla başıma verdi, ne olur kınamayın.
benim kardeşim böyle biri değildi, inanamıyorum hala olanlara, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
kendisine de söyledim, benim kardeşim delidoludur ama vicdansız değildir dedim, aynısı benim başıma da gelebilirdi, enişten beni genç bir kızla aldatsa ne hissedersin, o kız hakkında da enişten hakkında da ne düşünürsün dedim.
karısını aldatan adamdan ne hayır gelir, tırnak kadar şeref sahibi olsa 6 aylık bebeğini evde bırakıp karı kız peşine düşmezdi dedim.
tamam diyor haklısın diyor ama hiçbir şey değişmiyor

Yaşadığınız duruma çok üzüldüm.
Siz bir abla olarak söylemeniz gerekeni söylemişsiniz.
Ama kardeşinizde küçük değil ki.. Yazık ediyor gençliğine
Umarım iş işten geçmeden yaptığı hatanın farkına varır.

Şuan görüştüğü adamla konuşma imkanınız var mı?
İmkanınız varsa arayın ve eşine bu durumu anlatacağınızı söyleyin.

Oldu ki o ş.......z adam karısından boşandı...
Kardeşiniz de nasıl bir mantık var ki "ya bu adam evliyken benimle oldu,benle evliyken de aynı şeyi bana yapar" diye düşünemez?
Bazı kavramların kesinlikle "okumakla" kazanılmadığını görüyorum.

Aynı olay benim başıma gelse, ben bir güzel kız kardeşimle konuşurdum. Hala değişmiyor mu? böyle kız kardeşi red ederdim.

Aynı olay benim başıma gelse, ben bir güzel kız kardeşimle konuşurdum. Hala değişmiyor mu? böyle kız kardeşi red ederdim.

Katılıyorum..
Bir de üstüne "ne olur kınamayın" demezdim.
Ortada masum bir kadın ve bebek var.

Henuz ıkıncı sayfadayken soyleyeyım konuya olan hıncınızı öfkenizi konu sahıbınden cıkarmayın.
Ne demek ozaman canımdan ote demeyın ne desin kardeşine ?? Kardeş bu kardeş.Ne olursa olsun onun canı kanı.
Bızden kız kardesıne bela okumamızı asagılamamızı istemiyor bundan sonrakı adımda ne yapabılecegını soruyor.Fıkır almak ıstıyor.Yani mumkunse 6 aylık bebegı olan emzıren bır annenın uzerıne daha fazla gıtmeyelım.Çözüm üretsek nasıl olur ??
Zaten şu anlık yapılabılecek soylenebılecek herseyı soylemıssınız.Öne kendınızı dusunun bakın bebegınız var.Sonrasında ise kardesnızın gorustugu bu adama ulasmak benım aklıma gelen.
Kendinizi çok paralamayın lutfen.Bebeğinizi düşünün.

Birebir Lucky7 'ye katılıyorum. Yani benim eğer öyle bi kardeşim olsa önce uyarırdım baktım ki söylediğim işe yaramıyor ilişkimi onunla bitirirdim baş tacı etmezdim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…