Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

Ben derim, dedim de.

baska birine asik olduysan yapacak bir seyin yok cunku, kadin da erkek de olsan. Ben asla cifte standart gutmedim, kadina da erkege de yorumum aynidir.

zaten hep yeni nesilin aşkın her şeyin üstünde görmesi ,yüceltmesiyle alakalı kural,kaide tanımıyor , çok tehlikeli bir nesil seviyorsan alacaksın sanki marketten çikolata alır gibi, tüketim toplumuyuz ya ,herhalde ondan manevi değerlerin azaldığındanda olabilir

ben o kızkardeşin yerinde olsam bana diş bileyen, vebalıymışım gibi öz yeğenimi emanet etmeyen bi ablaya ilerde bu adamdan olacak çocuğumun yüzünü dahi göstermem

tüm yorumlarınızı okudum, sadece buna yanıt vereceğim, ben zaten eğer evlenirlerse her ikisiyle de görüşmeyi düşünmüyorum, dolayısıyla olabilecek çocuklarını da göremem, bana gösterme-göstermeme gibi bir durumları sözkonusu olamaz.

kardeşimden nefret etmediğim, aksine çok sevdiğim için bu kadar kötü hissediyorum kendimi, bu yüzden buraya konu açtım, nefret ediyor olsam ne hali varsa görsün derdim. umrumda da olmazdı, aynı şey annem için de geçerli...
bizim algılama düzeyimiz, yalancılığın bir kişisel özellik olduğunu, bugün eşine ihanet eden adamın yarın yeni eşine de ihanet edeceğini, bunun da ahlaksızlık olduğunu görecek seviyede olduğu için kardeşimin geleceği için endişeleniyoruz normal olarak.

önceki mesajlarımda yazmıştım belki hatırlamıyorum, kardeşim hollandaya gidip eşcinsel evlilik yapacağını söylese,mesleğini bırakıp striptizcilik yapmaya karar verse ya da ne bileyim bu tarz toplumun geneline ters gelebilecek bir çok karar verse yanında olabilirdim. ama burda evli bir erkekle kurulan bir ilişki sözkonusu, şu an adamın boşanmış olması, ne evliyken karı-kız peşinde dolaşan bir gereksiz olduğu gerçeğini, ne de karısını çocuğunu bir kalemde silebilecek yapıda olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde, böyle bir adamı evime sokup karşılıklı çay kahve içmek istemiyorum açıkcası. siz bu genişlikte olabilirsiniz, ben değilim, 35 yaşındayım, 18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum, ben de çok halt etmişimdir bu yaşıma kadar, ama kimsenin yuvasını yıkmayı düşünmedim, evli adam gördüm mü abi diye baktım dünya yakışıklısı da olsa, normali de budur, evli adama-kadına yan gözle bakılmaz, bakana kardeşim de kızım da olsa öfke duyarım.

neyse ben ne desem geri adım atmayacak hatta tarzınızı daha da sertleştireceksiniz, polemiğe girecek ruh halimde değilim... evlenirlerse yazarım buraya, siz uzaktan da olsa eğlenirsiniz ne diyim...

escinsel evlilik yapsa yanında falan olmazdın şimdi burdan en uç örnekler verme istersen . yada striptizci olsa .. . yani bir şey diyecem diye saçma örnekler verme ... gerek yok bunlara .. biz zaten seni haklı buluyoruz ..

Bence halen öfkelisin ama bir gerçek var et tırnaktan ayrılmaz

evde küçük bir bıcırıkla uğraştığım için çok sık giremiyorum, bazen okuyup yanıt veremiyorum.
destek olan arkadaşlara tekrar çok teşekkür ederim.

ben aşk nedir çok iyi biliyorum, dar kafalı bir insan da değilim,
18 yaşımda üniv. geldim istanbula, iç egeliyiz biz, yıllarca ev arkadaşlarımla yaşadım, yalnız yaşadım, sevgilimle de yaşadım, önce istenmeyen gelin olmayı, sonra yıllarca kısır gelin olmayı göze aldım aşkım uğruna, mantık evliliği değildi benimki de aşkın dibi evliliğiydi, hala da öyle.
ha bu arada ailem de dar görüşlü insanlar değil, eğer hayatındaki bekar bir adam olsa ilişkisine asla karşı çıkmaz, tatiline, birlikte yaşamasına, hiçbir şeyine karışmazlardı. (tecrubeyle sabittir)

bence aşk öyle höt diye ilk görüşte olan bişey değildir, evet görürsün etkilenirsin, bazen mıknatıs gibi çeker seni, ama öyle 5 saniyede aşık olmazsın kimseye.
bunlar işyerinde tanıştılar, adam evli, parmağında yüzük var, dünyanın en çekici erkeği bile olsa o gözle bakmazsın evli olduğunu duyunca, bakmamalısın daha doğrusu. ama oldu aşık oldun, gömeceksin kalbine, açılmayacaksın, açılırsa ne münasebet diyeceksin, gerçekten boşanacaksa boşansın, bekle, insanlar aşkları için 30 sene bekliyor, bikaç ay bekleyemeyecek ne var ki?
aşk kıskanmaktır, gece gidip karısının yatağına girdiğini bildiğin adamın elini tutarken nasıl içi kalkmaz insanın? başkasına aşkım dediğini bildiğin adama nasıl aşkım dersin? ben içinde kıskançlık olmayan, güven olmayan, sadakat olmayan şeye aşk demem, olsa olsa tutkudur, çekimdir, başka bişeydir ama aşk değildir

karısı da hemen boşanmış sevmiyormuş demek ki demişsiniz ya, ben eşime hala aşığım 10 senedir, ama şimdi gelse bana ben seni sevmiyorum boşanalım dese, sevmiyorsan eyvallah derim, beni sevmeyen adamı bağlayıp da tutacak değilim ya. kadının ne hissettiğini ne yaşadığını bilemiyoruz, bence öyle bir pislikten kurtulduğu için çok şanslı ama bir yandan da vaktiyle öyle bir pislikle evlendiği için çok şanssız. karısı uykusuz çocuğuna bakmaya çalışırken gecelerce başka bir kıza aşk mesajlara yazan bir adama pislikten daha iyi bir sıfat bulamıyorum.

konu sahibi bence konunu kapattır
yeni bi gelişme olursa buraya yine konu açarsın
annen filan hastayken bi de burayla uğraşma
sen en doğru kararı verirsin
kardeşin eninde sonunda evlenecek vazgeçeceğini sanmam
zaten diğer yuva yıkıldı kardeşin akıllansa bile adam inat edip bırakmaz kardeşini boş yere mi boşandım diye
o yüzden mesafeni koyarsın arada görüşürsün istersen
başına birşey gelirse elbet ki destek olursun ama şu anda aferin arkamdayım demek bana saçma geliyo ona ödül vermek gibi olur

yerinde olsam annemi de alıp bi psikologa danışırım
hem babanın olayı duyma ihtimalini de konuşursun danışırsın napman gerektiğini

onların yaptığı hata yüzünden sen de üzülüyosun bebeğin de var emziriyosun da sanırım
buraya da sürekli yazmak zorunda kalıyosun

escinsel evlilik yapsa yanında falan olmazdın şimdi burdan en uç örnekler verme istersen . yada striptizci olsa .. . yani bir şey diyecem diye saçma örnekler verme ... gerek yok bunlara .. biz zaten seni haklı buluyoruz ..

gerçekten olurdum, ben insanların kişisel tercihlerine saygı duyarım, kimseye zarar vermedikleri, kimsenin hayatını etkilemedikleri ve dürüst oldukları sürece...

Bence halen öfkelisin ama bir gerçek var et tırnaktan ayrılmaz

bilmiyorum onu zaman gösterecek, çok da büyük konuşmak istemiyorum.
ama o beni ve ailemi hiçe sayıp olmadık birinin peşinden gittikten sonra eti tırnaktan kendi ayırmış olacak...

haklısınız...
bu arada babam kardeşimin halini anlamaya çalışıyor, dün anneme bu kızı takip et, uyuşturucu mu kullanıyor bu ne hal, sürekli ağlıyor, yemek yemiyor, yanımızda oturmuyor, sürekli uyuyor demiş, annem de psikiatristten randevu almış, kardeşimi ikna edebilirse götürecek bakalım.

inş ailen zarar görmez
bi de iş yerindekiler bunların durumunu çakarsa o zaman kötü olur sizin için

ya kardeşim senin dediğinde laf mı ya ... neye destek vericeksin yapma allahaşkına . bunlar istenmeyen durumlar .. böyle birşeye destek versen de insan üzülür yani .. neyse birşey yazmıyorum senin kafan karışmış bence . o dedikleride kardeşinin hayatını etkileyecek birşey ve aileni . madem bu kadar rahatsınız evli bir erkekle olmasına neden bu sert tepkiniz o zaman . burda bir çelişki oluyor ama dediğim gibi kafan karışık olduğu için bu yorumunu ciddiye almıyorum ...striptizci ne ya . onun ne demek olduğunu biliyor musun ?strpitizcilerde her yola giriyor o barlarda pavyonlarda .. evli erkeklerlede oluyorlar .. medeni biriyim diye ispatlamak adına neden bu kadar kasıyoruz ..

Son düzenleme:

ikili ilişkilerde rahat olmakla, evli bir erkekle birliktelik yaşamayı bir mi tutuyorsunuz asıl siz yapmayın allah aşkına,
25 yaşında kız, bekar bir erkekle gezsin tozsun, ne halt ederse etsin sadece onu bağlar, burda evli bir adam, onun karısı, çocuğu sözkonusu.
neyse uzatmicam gerçekten beni anlayan anlamıştır zaten, koca yazıdan çeke çeke stiptizciyi çıkarmışsınız, aklıma o geldi onu yazdım, silerim geri, benim gözümde striptizci=hayat kadını değildi, ama madem öyle anlaşılıyor, değiştireyim.
süresi dolmuş, değiştiremiyorum, neyse yanlış anlayan anlasın, gücüm yok 100 kere açıklama yapmaya.

Son düzenleme:

beker iki insanın ilişki yaşamasına kimse karışmıyor zaten . sen strpitizci falan dedin . yok hayat kadını değiller haklısın . tövbe yarrabiim ya . neyse birşey yazmıyorum senin kafan karışmış ..

konunun kapatılması için mesaj gönderdim, lütfen daha fazla üstüme gelinmesin, evli adamla takılan ben olsam bu kadar suçlamaz üstüme gelmezdi heralde bazı arkadaşlar.

destek olanlara tekrar teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…