- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
bende aynını düşünmüştüm ki,böyle konular çok açıldı burada, ama kimse o kadına yüreğinin gittiği yere git,iyi yapmışsın o adamla görüşmüşsün üstüne iş netleşince duyguların ortaya çıkınca kocana hoşçakal demişsin demez.demedi de...
mertmiş dürüstmüşte mişte miş...
ha o zaman size göre bu kadında mert. kocayı boşayıp sevgilisiyle evlenmeye karar vermiş.
lütfen bundan sonra bu tarz konularda bu adama mertmiş, dürüstmüş yazanlar o kadınada aynını yazsınlar.
nede olsa çifte standart yapmak yanlıştır. değilmi
ben o kızkardeşin yerinde olsam bana diş bileyen, vebalıymışım gibi öz yeğenimi emanet etmeyen bi ablaya ilerde bu adamdan olacak çocuğumun yüzünü dahi göstermem
tüm yorumlarınızı okudum, sadece buna yanıt vereceğim, ben zaten eğer evlenirlerse her ikisiyle de görüşmeyi düşünmüyorum, dolayısıyla olabilecek çocuklarını da göremem, bana gösterme-göstermeme gibi bir durumları sözkonusu olamaz.
kardeşimden nefret etmediğim, aksine çok sevdiğim için bu kadar kötü hissediyorum kendimi, bu yüzden buraya konu açtım, nefret ediyor olsam ne hali varsa görsün derdim. umrumda da olmazdı, aynı şey annem için de geçerli...
bizim algılama düzeyimiz, yalancılığın bir kişisel özellik olduğunu, bugün eşine ihanet eden adamın yarın yeni eşine de ihanet edeceğini, bunun da ahlaksızlık olduğunu görecek seviyede olduğu için kardeşimin geleceği için endişeleniyoruz normal olarak.
önceki mesajlarımda yazmıştım belki hatırlamıyorum, kardeşim hollandaya gidip eşcinsel evlilik yapacağını söylese,mesleğini bırakıp striptizcilik yapmaya karar verse ya da ne bileyim bu tarz toplumun geneline ters gelebilecek bir çok karar verse yanında olabilirdim. ama burda evli bir erkekle kurulan bir ilişki sözkonusu, şu an adamın boşanmış olması, ne evliyken karı-kız peşinde dolaşan bir gereksiz olduğu gerçeğini, ne de karısını çocuğunu bir kalemde silebilecek yapıda olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde, böyle bir adamı evime sokup karşılıklı çay kahve içmek istemiyorum açıkcası. siz bu genişlikte olabilirsiniz, ben değilim, 35 yaşındayım, 18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum, ben de çok halt etmişimdir bu yaşıma kadar, ama kimsenin yuvasını yıkmayı düşünmedim, evli adam gördüm mü abi diye baktım dünya yakışıklısı da olsa, normali de budur, evli adama-kadına yan gözle bakılmaz, bakana kardeşim de kızım da olsa öfke duyarım.
neyse ben ne desem geri adım atmayacak hatta tarzınızı daha da sertleştireceksiniz, polemiğe girecek ruh halimde değilim... evlenirlerse yazarım buraya, siz uzaktan da olsa eğlenirsiniz ne diyim...
tüm yorumlarınızı okudum, sadece buna yanıt vereceğim, ben zaten eğer evlenirlerse her ikisiyle de görüşmeyi düşünmüyorum, dolayısıyla olabilecek çocuklarını da göremem, bana gösterme-göstermeme gibi bir durumları sözkonusu olamaz.
kardeşimden nefret etmediğim, aksine çok sevdiğim için bu kadar kötü hissediyorum kendimi, bu yüzden buraya konu açtım, nefret ediyor olsam ne hali varsa görsün derdim. umrumda da olmazdı, aynı şey annem için de geçerli...
bizim algılama düzeyimiz, yalancılığın bir kişisel özellik olduğunu, bugün eşine ihanet eden adamın yarın yeni eşine de ihanet edeceğini, bunun da ahlaksızlık olduğunu görecek seviyede olduğu için kardeşimin geleceği için endişeleniyoruz normal olarak.
önceki mesajlarımda yazmıştım belki hatırlamıyorum, kardeşim hollandaya gidip eşcinsel evlilik yapacağını söylese,mesleğini bırakıp striptizcilik yapmaya karar verse ya da ne bileyim bu tarz toplumun geneline ters gelebilecek bir çok karar verse yanında olabilirdim. ama burda evli bir erkekle kurulan bir ilişki sözkonusu, şu an adamın boşanmış olması, ne evliyken karı-kız peşinde dolaşan bir gereksiz olduğu gerçeğini, ne de karısını çocuğunu bir kalemde silebilecek yapıda olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde, böyle bir adamı evime sokup karşılıklı çay kahve içmek istemiyorum açıkcası. siz bu genişlikte olabilirsiniz, ben değilim, 35 yaşındayım, 18 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşıyorum, ben de çok halt etmişimdir bu yaşıma kadar, ama kimsenin yuvasını yıkmayı düşünmedim, evli adam gördüm mü abi diye baktım dünya yakışıklısı da olsa, normali de budur, evli adama-kadına yan gözle bakılmaz, bakana kardeşim de kızım da olsa öfke duyarım.
neyse ben ne desem geri adım atmayacak hatta tarzınızı daha da sertleştireceksiniz, polemiğe girecek ruh halimde değilim... evlenirlerse yazarım buraya, siz uzaktan da olsa eğlenirsiniz ne diyim...
escinsel evlilik yapsa yanında falan olmazdın şimdi burdan en uç örnekler verme istersen . yada striptizci olsa .. . yani bir şey diyecem diye saçma örnekler verme ... gerek yok bunlara .. biz zaten seni haklı buluyoruz ..
Bence halen öfkelisin ama bir gerçek var et tırnaktan ayrılmaz
konu sahibi bence konunu kapattır
yeni bi gelişme olursa buraya yine konu açarsın
annen filan hastayken bi de burayla uğraşma
sen en doğru kararı verirsin
kardeşin eninde sonunda evlenecek vazgeçeceğini sanmam
zaten diğer yuva yıkıldı kardeşin akıllansa bile adam inat edip bırakmaz kardeşini boş yere mi boşandım diye
o yüzden mesafeni koyarsın arada görüşürsün istersen
başına birşey gelirse elbet ki destek olursun ama şu anda aferin arkamdayım demek bana saçma geliyo ona ödül vermek gibi olur
yerinde olsam annemi de alıp bi psikologa danışırım
hem babanın olayı duyma ihtimalini de konuşursun danışırsın napman gerektiğini
onların yaptığı hata yüzünden sen de üzülüyosun bebeğin de var emziriyosun da sanırım
buraya da sürekli yazmak zorunda kalıyosun
haklısınız...
bu arada babam kardeşimin halini anlamaya çalışıyor, dün anneme bu kızı takip et, uyuşturucu mu kullanıyor bu ne hal, sürekli ağlıyor, yemek yemiyor, yanımızda oturmuyor, sürekli uyuyor demiş, annem de psikiatristten randevu almış, kardeşimi ikna edebilirse götürecek bakalım.
gerçekten olurdum, ben insanların kişisel tercihlerine saygı duyarım, kimseye zarar vermedikleri, kimsenin hayatını etkilemedikleri ve dürüst oldukları sürece...
bilmiyorum onu zaman gösterecek, çok da büyük konuşmak istemiyorum.
ama o beni ve ailemi hiçe sayıp olmadık birinin peşinden gittikten sonra eti tırnaktan kendi ayırmış olacak...
inş ailen zarar görmez
bi de iş yerindekiler bunların durumunu çakarsa o zaman kötü olur sizin için
ya kardeşim senin dediğinde laf mı ya ... neye destek vericeksin yapma allahaşkına . bunlar istenmeyen durumlar .. böyle birşeye destek versen de insan üzülür yani .. neyse birşey yazmıyorum senin kafan karışmış bence . o dedikleride kardeşinin hayatını etkileyecek birşey ve aileni . madem bu kadar rahatsınız evli bir erkekle olmasına neden bu sert tepkiniz o zaman . burda bir çelişki oluyor ama dediğim gibi kafan karışık olduğu için bu yorumunu ciddiye almıyorum ...striptizci ne ya . onun ne demek olduğunu biliyor musun ?strpitizcilerde her yola giriyor o barlarda pavyonlarda .. evli erkeklerlede oluyorlar .. medeni biriyim diye ispatlamak adına neden bu kadar kasıyoruz ..
iş arkadaşları anlamıştır zaten bence, her gün şiş gözlerle işe gidiyor, 10 kilo verdi, kemikleri sayılıyor, insanlıktan çıktı.
ikili ilişkilerde rahat olmakla, evli bir erkekle birliktelik yaşamayı bir mi tutuyorsunuz asıl siz yapmayın allah aşkına,
25 yaşında kız, bekar bir erkekle gezsin tozsun, ne halt ederse etsin sadece onu bağlar, burda evli bir adam, onun karısı, çocuğu sözkonusu.
neyse uzatmicam gerçekten beni anlayan anlamıştır zaten, koca yazıdan çeke çeke stiptizciyi çıkarmışsınız, aklıma o geldi onu yazdım, silerim geri, benim gözümde striptizci=hayat kadını değildi, ama madem öyle anlaşılıyor, değiştireyim.
süresi dolmuş, değiştiremiyorum, neyse yanlış anlayan anlasın, gücüm yok 100 kere açıklama yapmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?