Henuz ıkıncı sayfadayken soyleyeyım konuya olan hıncınızı öfkenizi konu sahıbınden cıkarmayın.
Ne demek ozaman canımdan ote demeyın ne desin kardeşine ?? Kardeş bu kardeş.Ne olursa olsun onun canı kanı.
Bızden kız kardesıne bela okumamızı asagılamamızı istemiyor bundan sonrakı adımda ne yapabılecegını soruyor.Fıkır almak ıstıyor.Yani mumkunse 6 aylık bebegı olan emzıren bır annenın uzerıne daha fazla gıtmeyelım.Çözüm üretsek nasıl olur ??
Zaten şu anlık yapılabılecek soylenebılecek herseyı soylemıssınız.Öne kendınızı dusunun bakın bebegınız var.Sonrasında ise kardesnızın gorustugu bu adama ulasmak benım aklıma gelen.
Kendinizi çok paralamayın lutfen.Bebeğinizi düşünün.
Kesinlikle katılıyorum sözlerinize. Bu platformdaki tüm kadınlar aldatmaya/aldatılmaya karşı. Ama ne yazık ki kendimiz değilsek de çevremizde buna benzer komşularımız, arkadaşlarımız mevcut. Arkadaşlık kardeşlişk bu günde belli olur. Ondan desteğinizi esirgemeyin çünkü kardeşiniz o adam sırt çevirdiğinde arkasında olacağınızı bilsin. Bilsin ki ona tamah etmesin.
asıl o zaman iyice yüzsüzleşmez mi sizce
yap yap sonra eve dön annen baban kardeşin arkanda dursun var mı böyle bir dünya
o kızın iyice bi anlaması lazım bu işin sonunda ailesini kaybedebileceğini
başına birşey gelirse elbetteki ailesi sahip çıkar ama biz her türlü arkandayız diye güven verirsen kız aynen devam eder bu işe
konu sahibi herşeyi söylemiş zaten kız anlamıyo daha napsın ki nasihat vermekle olmuyo demek ki bazı şeyler anlasa anlardı bu zamana kadar
çok üzüldüm çünki aynı hatayı bende yaptım ama ilk başta evli olduğunu bilmiordum sonra da öğrenin ce ayrıldım çok şeyler yaşadım annmler dövdüler konuşmadılar neler çektim çok zorr sonra boşandı karısından istemeye geldi ve evlendik 2 uıl nişanlı kaldık ve 5 yıl evli vss.. sonrası nemi oldu hüsran bi kızımla boşandık yuva yıkmadım asla allah biliyorr ama kimsenin ahıda kimsede kalmıyorr
kusura bakma canım ama hata sende seni baştan kandırmış sen de gidip evlenmişsin sonrasında
ne kadar da olsa o kadın sana beddua etmişte olabilir eğer seninle evlenmek için boşandıysa
ailen nasıl izin verdi onu anlamadım
"hadi yavrum, yık şu yuvayı" desteği değil tabiki. O adamın geçici kendilerinin kalıcı olduklarını anlatmaları gerek. Ailesi sırt çevirirse adamı tek kurtuluş olarak görür asıl. Şu durumda aile kaybı belki onu korkutamaz çünkü ona göre dünyanın en büyük aşkı yaşanıyor. Yoksa kendini bu denli tehlikeye atmazdı herhalde. Benim fikrim bu yönde.
Senaryo belli; adamin esi dogum yapmis, cocugu olmus kadin yeni hayatinin adaptasyonunu saglamaya calisirken adam bosluguga dusmus(karaktrsiz oldugu icin), esinin ilgisi cocuk dolayisiyla azalmis olabilecegi gibi oda gozunu disari cevirmis. Kendi heveslerinin, zevklerinin pesine dusmus. Piyango kardesine cikmis, kardesin yada baskasi farketmez bunlarin hepsi bi adami evli oldugunda cazip goren hastalikli zihniyet. Karisini sevmeyen, bosanacak olan adam niye ondan cocuk yapsin? Hepsi hikaye... Ne mi yapmalisin ne kardesin ne adam senin asil muhattabin adamin esi olmali. Oda ogrensin kocam dedigi adamin ne findiklar kirdigini, icabina o bakar. Herkes kendi pisliginde bogulup gider.
ailem zaten izin vermediii evlatlıktan red eriz dediler ama o kadar çok seviyordumkii intihar edicektimm sözdee aptalmışımm aptall tabii hata bende hiç kimse böyle bi hata yapmasınn olan bize olmyorr evlendim boşandım bitti ama ailem annem babam hasta olduşarr
arkadaşım konu sahibi defalarca anlatmış herşeyi söylemiş kendinden örnek vermiş
kız herşeyin farkında okumadın mı diğer sayfaları 27 yaşında kocaman kadın
üstelik annesine boşanacak benimle evlenecek diyo
kadın hasta olmuş üzüntüsünden babam duysa kriz geçirir ölür diyo konu sahibi
kendi annesinin babasının sağlığı da söz konusu burda
ne desteği Allah aşkına resti çekeceksin artık bu durumda
kızın gözü kör olmuş diye kendin söylüyosun ne desen anlamıyo işte
öncelikle adamın karısına söyleyecekler hala devam ediyosa reddetmekle tehtit edecekler başka türlü ayrılmaz bence
güzellikle anlatmakla olsaydı konu sahibi buraya konu açmazdı heralde
ben de böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?