Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

annenizin de siz de kesin bir dille konuşun yok ayrılmam diyorsa reddedin bi daha da görüşmeyin bence haketmiş çünkü iyice yüzsüzleşmiş annenizin babanızın sağlığı da umrunda değil
kardeşiniz cidden vicdansızmış ya da gözü kör olmuş
adamın karısı biliyo mu acaba durumu

şeytan diyo adam tutup bi güzel dövdür o şeref yoksunu adamı dayak yerse aklı başına gelir belki

Son düzenleme:
Kardeşini kendi haline bırakmayınız , mutlaka aklına girin,
kendinizden örnek verin hatta mümkünse kk'da çıkan yazılardan
örnekler sms ile yollayın, ki aklı başına gelsin şimdi moda kadını boşayacağım deyip çıtır ,taze eğitimli kızları kandırmak, umarım aklı başına gelir ,

Bende iki sayfa okudum ama aşağılayan kimseyi görmedim. Yanlış topiklere mi bakıyoruz acaba.:26: O kadın farkederse belki boşanır bilemiycem ama kız kardeşin ayrılmasından başka bir çözüm yok burada. Iki kere iki dört.

Dipsiz Not: Başıma da gelmedi , hıncım da yok kimseye. Evli erkeklerin cıs olduğunu 16 yasındaki kız cocugu bilmeli artık, bırakın 27 yasındaki kadın da bilsin artık.

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum sözlerinize. Bu platformdaki tüm kadınlar aldatmaya/aldatılmaya karşı. Ama ne yazık ki kendimiz değilsek de çevremizde buna benzer komşularımız, arkadaşlarımız mevcut. Arkadaşlık kardeşlişk bu günde belli olur. Ondan desteğinizi esirgemeyin çünkü kardeşiniz o adam sırt çevirdiğinde arkasında olacağınızı bilsin. Bilsin ki ona tamah etmesin.

Öncelikle kardeşinize daha sevecen yaklaşmanızı tavsiye edebilirim.. Çünkü seni silerim tehditleri onu o adama (adam değil ya!) itmekten başka bir işe yaramaz

O adamın karısından asla boşanmayacağını..yakında çocuk için devam ediyoruz gibi bahanelerle onu oyalayacağını söyleyin..

Kendini o kadının yerine koysun bakalım..ne olacak.. Öyle büyük bir ah alıyor ki... Ama şimdi gözleri kör,göremez...

Siz ona ne kadar çok değer verdiğinizi ve sevdiğinizi söyleyin.. Kendinizden örnek verin,enişten yapsa benim ne hale geleceğimi düşün.. O kadına bunu yapmaya hakkı varmıymış bir sorun bakalım...

Allah ıslah etsin..

asıl o zaman iyice yüzsüzleşmez mi sizce
yap yap sonra eve dön annen baban kardeşin arkanda dursun var mı böyle bir dünya
o kızın iyice bi anlaması lazım bu işin sonunda ailesini kaybedebileceğini
başına birşey gelirse elbetteki ailesi sahip çıkar ama biz her türlü arkandayız diye güven verirsen kız aynen devam eder bu işe
konu sahibi herşeyi söylemiş zaten kız anlamıyo daha napsın ki nasihat vermekle olmuyo demek ki bazı şeyler anlasa anlardı bu zamana kadar

Son düzenleme:
Adamin Karisina söyleyin, görsun bakalim kizkardesinizde adam kimi seciyor!!
Kendiliginden birakmaz bence , adamda oyalidikca oyalar kullanir, karisinada yazik!!!
Karisi duyarsa kardesinizi birakacaktir belki kardesinizin akli basina gelir ozaman, ama bundan donra bile bile böyle bisi yasadigi icin iki yakasi bir araya gelirmi onu bilemem...

Evet bu platform daki herkes "aldatmaya ve aldatılmaya" karşı,ne yapalım alkış mı tutalım?
"Ahh ahh olabilir zamanın da hangimiz evli bir erkekle görüşmedik ki,her insan hata yapar" mı diyelim?
Ayrıca konu sahibini aşağılamıyoruz,kardeşi hakkında yorumlar yapıyoruz.
Konu sahibi bebek emziyor ama adamın karısıda bebek emziriyor,iki taraflı düşünüyoruz.
Çözüm gayet basit resti çekecekler "hanım"kardeşimize.

Son düzenleme:
çok üzüldüm çünki aynı hatayı bende yaptım ama ilk başta evli olduğunu bilmiordum sonra da öğrenin ce ayrıldım çok şeyler yaşadım annmler dövdüler konuşmadılar neler çektim çok zorr sonra boşandı karısından istemeye geldi ve evlendik 2 uıl nişanlı kaldık ve 5 yıl evli vss.. sonrası nemi oldu hüsran bi kızımla boşandık yuva yıkmadım asla allah biliyorr ama kimsenin ahıda kimsede kalmıyorr

"hadi yavrum, yık şu yuvayı" desteği değil tabiki. O adamın geçici kendilerinin kalıcı olduklarını anlatmaları gerek. Ailesi sırt çevirirse adamı tek kurtuluş olarak görür asıl. Şu durumda aile kaybı belki onu korkutamaz çünkü ona göre dünyanın en büyük aşkı yaşanıyor. Yoksa kendini bu denli tehlikeye atmazdı herhalde. Benim fikrim bu yönde.

kusura bakma canım ama hata sende seni baştan kandırmış sen de gidip evlenmişsin sonrasında
ne kadar da olsa o kadın sana beddua etmişte olabilir eğer seninle evlenmek için boşandıysa
ailen nasıl izin verdi onu anlamadım

teşekkür ederim özellikle beni anlayan ve fikir veren arkadaşlara,
adamı arama konusunu detaylıca düşünmeliyim, öncesinde bir kez daha nabız yoklayacağım kardeşimin tarafından.

ben kardeşimle şimdiye kadar bu konuda hep onu kışkırtmayacak şekilde ılımlı konuşmaya çalıştım, sadece eğer o adamla evlenirsen beni unut dedim, gerçekten öyle bir durumda ben ömrümün geri kalanını kardeşim için ağlayarak geçirsem de onunla aynı sofraya oturmam oturamam. kenimle eşimden de çok örnek verdim, tamam diyor sadece tamam haklısın diyor, ağlıyor.

katil de olsa, adam da öldürse o benim kardeşim, 8 yaş büyüğüm ondan, elimde büyüdü diyebilirim nerdeyse. yaptığının elle tutulur, affedilir bir tarafı yok ama napalım, töre cinayeti mi işleyeyim, hala kurtarabilecekken elimden ne gelirse yapmak zorundayım. tek istediğim babam ve erkek kardeşim duymadan bu olayı bitirmek.

az önce aradım kardeşimi, arkadaşı gelmiş, gidince beni ara dedim. bu arada kardeşim annem ve babam birlikte yaşıyorlar, annemle kardeşimin hallerinden şüphelenmeye başlamış babam, inşallah çok kurcalamaz, 65 yaşında, kalbi var, diyabet hastası, ortayı velveleye verip babamı öldüremem.

Senaryo belli; adamin esi dogum yapmis, cocugu olmus kadin yeni hayatinin adaptasyonunu saglamaya calisirken adam bosluguga dusmus(karaktrsiz oldugu icin), esinin ilgisi cocuk dolayisiyla azalmis olabilecegi gibi oda gozunu disari cevirmis. Kendi heveslerinin, zevklerinin pesine dusmus. Piyango kardesine cikmis, kardesin yada baskasi farketmez bunlarin hepsi bi adami evli oldugunda cazip goren hastalikli zihniyet. Karisini sevmeyen, bosanacak olan adam niye ondan cocuk yapsin? Hepsi hikaye... Ne mi yapmalisin ne kardesin ne adam senin asil muhattabin adamin esi olmali. Oda ogrensin kocam dedigi adamin ne findiklar kirdigini, icabina o bakar. Herkes kendi pisliginde bogulup gider.

kızın iyileştıkden sonra hemen ailenın yanına gıt orda kal bı muddet. kardesınle tekrar konus ve göz hapsınde tut. baktın fire verdı ozaman seert dılle konusursun gene dınlemesse , o adama ulaş ve kardeşinizin peşini bırakmazsa onu rezil etmekle tehdit etcegini sölersen sorun cozulur gibi gozukuor eger gene basarısız olursan erkek kardesıne söle o bı guzel kardesının hakkından gelır

Son düzenleme:

ailem zaten izin vermediii evlatlıktan red eriz dediler ama o kadar çok seviyordumkii intihar edicektimm sözdee aptalmışımm aptall tabii hata bende hiç kimse böyle bi hata yapmasınn olan bize olmyorr evlendim boşandım bitti ama ailem annem babam hasta olduşarr

arkadaşım konu sahibi defalarca anlatmış herşeyi söylemiş kendinden örnek vermiş
kız herşeyin farkında okumadın mı diğer sayfaları 27 yaşında kocaman kadın
üstelik annesine boşanacak benimle evlenecek diyo
kadın hasta olmuş üzüntüsünden babam duysa kriz geçirir ölür diyo konu sahibi
kendi annesinin babasının sağlığı da söz konusu burda

ne desteği Allah aşkına resti çekeceksin artık bu durumda
kızın gözü kör olmuş diye kendin söylüyosun ne desen anlamıyo işte
öncelikle adamın karısına söyleyecekler hala devam ediyosa reddetmekle tehtit edecekler başka türlü ayrılmaz bence
güzellikle anlatmakla olsaydı konu sahibi buraya konu açmazdı heralde
ben de böyle düşünüyorum

çok çok doğru yazmışsınız.
bunları da anlattım, erkeklerin çoğu ilk kez baba olduklarında depresyona giriyorlar, eşlerinin kendilerinden çok bebekleriyle ilgilenmesi onları bazen yanlış şeylere yönlendiriyor, adamın yakında aklı başına gelir dedim. yok onlar zaten mutsuzmuş karısı istemeden hamile kalmış diyor, adam ne dese inanıyor mu kendini mi kandırıyor bilmiyorum, o kadar gerzekçe şeylere inanıyor ki, 15 yaşındaki kız inanmaz bu yalanlara

böyle işlerden hayır gelmiyo işte tüm aileye dokunuyo zararı
neyse bundan sonra mutlu olursunuz umarım
yerinde olsam adamın karısından helallik alırım senin haberin olmadığını bilsin en azından

Sizi biraz olsun anladığımı düşünüyorum. Benim de bir kardeşim var, kız, benden 7 yaş küçük. Annem ve babam oldukça sosyal hayatlarına düşkün oldukları için 2-3 yaşından itibaren ona senelerce ben baktım, büyüttüm diyebilirim. Tabii bir anne olmanın yerine geçmez ancak yediğinden, içtiğinden, hastalığından, ödevlerine yardıma kadar bir çocuk büyüttüm sanırım henüz ben bir çocukken. :)

Kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ancak (mesajların hepsini okumadım belki belirtmişsinizdir.) bana 19-25 arası gibi bir izlenim uyandırdı. (Hala ailenizle yaşıyor olması v.b. durumlardan bu sonucu çıkardım.) O yaşlarda "olgun erkek" nedense biz kadınların gözüne pek bir hoş gelir. Genlerimize işlenmiş ve yüksek irade kullanmadan üzerimizden atamayacağımız "korunma, kollanma, kılıç dişli kaplan mağarasına et getiren güçlü adam." sendromu. Umarım ki kardeşiniz bu sendromdan bir an önce kurtulur.

Ancak unutmayın ki, herkes kendi hayatını yaşar. Kardeşiniz de kendi seçimlerinin sonuçlarına bir şekilde katlanmak zorunda kalacak. Şuan benim fikrime göre yapabileceğiniz tek şey kardeşinize yanlışı ve doğruyu gösterip onun doğruyu seçeceğine dair olan inancınızı korumak.

Ayrıca hem annenize hem de babanıza sağlıklı uzun ömürler dilerim. Lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.

ben cevabı konu sahibine veriyorum. Fikirleri kendince eleştirip süzgecinden geçirecek kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…