Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

Tabi canım kadın , kocasının p*nisine de silah tutmuş olmalı.

böyle işlerden hayır gelmiyo işte tüm aileye dokunuyo zararı
neyse bundan sonra mutlu olursunuz umarım
yerinde olsam adamın karısından helallik alırım senin haberin olmadığını bilsin en azından

onunda internet adresi var bakıorum cesaret edip yazamıyorumm çok istiyorum helelleşeyim diyee eşimde üstüme kız kaçırdı şimdi evlendiler yani eşimin 3 üncü ama onlara ben hakkımı helal etmiyorum kızım var çünki ilk eşinde çocuğu yoktu işte erkek milleti(sözüm meclisten dışarı) böyle oluyorr afedersiziniz köpek bok yemekten vazgeçmiyor

bebeği benimkiyle aynı yaşta adam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş,

bebeği 6 aylık.
demekki adam karısıyla beraber olmuş. hemde yakın zamandaki bebek olmuş. sevmiyor,anlaşamıyor ama basba oluyor. kadın silah mı dayamış kafasınada hamile kalmış. kardeşiniz yemesin bu numaraları..sevmeyen adam eşiyle beraber olmaz.
sizin yapmanız gereken şu,o adamdan ayrılana kadar senin ablan değilim. yoksun benim için deyin. ve görüşmeyin. resti çekin.

adamın kumaşı belli diğerinin üstüne de birini getirir
ben yerinde olsam cesaret edip bi mesaj atardım durumu anlatırdım yine sen bilirsin

Yazık cok yazık kadınlar bu kadar kendılerını asagılamamalı
yuva yıkanın yuvası olmaz ah alan ınsan ne kadar mutlu olabılır o bebege yazık o ese yazık evınde kocasını bekleyen yavrusuna anne olan ınsanların karsılıgı bu olmamalı...

Son düzenleme:
Herkesin kendi fikridir.Kendisi de desteklemiyor bunu yanında oldugu da yok kardesının ama ben her zaman en azından kendim için böylesine vahim bir durumda -Allah başıma vermesin- bu kadar kesin çizgilerle konuşmam konuşamam.Söz konusu annemdir,babamdır,kardeşimdir,abimdir çünkü.Allah sizlerin de başına vermesin ama olur ya dünya hali böyle bir durumda evladınızı kardeşinizi tanımazmışsınız bu tanımamak bir bakıma reddetmektir.Herkesin kendi düşüncesidir.Saygı duyarım.Konu içinde bir üçüncü yorumu yapmayacağım.Son olarak;

@penthos

Allah senin,annenin babanın ve abinin yardımcısı olsun.

Canım çok zoru bir durum öncelikle Allah yardımcınız olsun hele annene çok üzüldüm Bence kardeşine yapma etme demekten çok karışma ve resti çek, bence küçük bebeği olan adam eşini boşamaz bile kardeşin de eninde sonunda anlayacaktır düştüğü yanlışı, sürekli tepesinde ayrıl ayrıl bırak diye ısrar ederseniz istemsiz olarak bile bağlanabilir, insanın ruhsal yapısı çok farklı çünkü. Umarım kendiliğinden çözülür bu konu.

Arkadaşım kardeşin hangi şehirde yaşıyorsa atla git yanına adamı da bul karısına söylemekle tehdit et bak nasıl bitiyor o iş.Bence kardeşinin vazgeçeceği yok.

Ben zaten kardesimle degil adamin esiyle empati kurabiliyorum ancak. Yaslarimiz yakin. Ikimizin de kucuk bebegi var. Düşündükçe icimi anlatilmaz bir aci kapliyor. Face profiline bakiyorum kocasiyla bebegiyle oyle mutlu gorunuyor ki icim paramparca oluyor. Ilk ogrendigim hafta durmadan agladim artik aglayamiyorum bile. Aklimdan hic cikmiyor. 8 yil tedaviyle cocuk sahibi oldum onu bile gozum gormuyor. Esim pazartesi psikologa goturecek beni dogum sonrasi depresyona girdigimi saniyor. Anlatamiyorum nasil anlatilir boyle bir sey. Diyorum ya cok kinadim ben cevremdeki boyle insanlari. Allah bana en sevdigimle yaşattı

merhaba,

sizi çok iyi anlıyorum aynı durumda çok yakın bir arkadaşım kalmıştı lakin böyle durumlarda insanlar doğrucu başı olup karşı tarafı tehdit ve yalnız bırakmakla tehdit eder..yani seni evlatlıktan yada kardeşlikten arkadaşlıktan red ederim deriz bunun yerine sevdiğimiz insanın neden bu yola girdiğini anlamaya çalışıp telkin yolu ile destek olmamız gerek bence
zaten eğitimli bir kadınsa doğruyu bulacak toparlayacaktır sonuçta kimse ikinci kadın olmak istemez..siz içinizi ferah tutun geçecektir
bu zor günler...

böyle durumlarda hep adama yükleniriz ama hırsızın hiç mi suçu yok? adam karısını aldatacak kadar haysiyetsizse 2. kadın da bu duruma düşecek kadar haysiyetsiz. ben hiç öyle "tüh tüh yazık yavrucak kandırılmış" diyemiyeceğim. 27 yaşında koskoca kadın. aklı da mantığı da gayet yerinde. dilerim ki böyleleri yaşattıklarını yaşamadan ölmez..

Son düzenleme:

canım kardeşinin gözü kör olmuş artık sen adamın eşine söyle bence
kocasının ne haltlar karıştırdığını bilsin
kardeşinde hala ayrılmıyosa yapacağın birşey kalmıyo
sen sürekli söylesen de olmaz artık normalleştirmiş çünkü olayı kafasında

Adamin karisina soylesem olay cikar adamla kardesim ayni yerde calisiyorlar mudurleriyle babam tanisiyor. Babamin kulagina gider diye cok korkuyorum. Zaten kucuk yer o ona bu buna derken 3 günde duymayan kalmaz

Ah ah ah...
Gönül ota da konar b.ka da ama o gönlü ele alıp otur oturduğun yerde diye telkin etmek te bize düşer. Özellikle böyle bir durumda.

Umarım adam kendiliğinden bırakır kardeşinizi, böyle bir durumda yapılabilecek hiç bir şey yok. Ne derseniz deyin, ne yaparsanız yapın bildiğini okuyacaktır

Bir ihtimal adamla muhattap olabilirsiniz, adamın ailesini devreye sokabilirsiniz.

Adamin karisina soylesem olay cikar adamla kardesim ayni yerde calisiyorlar mudurleriyle babam tanisiyor. Babamin kulagina gider diye cok korkuyorum. Zaten kucuk yer o ona bu buna derken 3 günde duymayan kalmaz

karısı aynı yerde çalıştıklarını biliyo mu ki bu olay başka türlü çözülmez ama
adam bulmuş kardeşin gibi herşeyi kabul eden birini bunu karısı duyana kadar sürdürür
ayrıca müdür öğrense bile gidip babanıza söylemez heralde

ayrıca bu gidişle herkes yine duyacak yakında benden söylemesi
aynı yerde çalışıyolarsa elbet bi açık verirler dedikodu çıkar millet cin gibi hal hareketten herkes anlayabilir durumu o zaman daha kötü olur

Son düzenleme:

Duyarsa ogrenir mutlaka ayni yerde calistiklarini. Nasil bir insandir bilmiyorum belki sessizce cozmeye calisacak belki isyerine gidip sacini basini yolup rezil edecek herkes ogrenecek. Hetkesin ogrenmesi demek babamin da ogrenmesi demek oluyor benim icin
Bilmiyorum ki millet bayiliyor dedikoduya. Milletin anlamasini gectim karisi nasil hala anlamamis. Benim 60 yasindaki annem bile gece mesajlastiklarini farkediyor da kadın nasil farketmiyor aklim almiyor demek adam hic acik vermiyor belki bu kacincidir zamparanin tekidir bilmiyorum ki. Tipinde de tip yok. Karisi da nasil guzel bebek gibi

Son düzenleme:
Bence en akıllı çözüm bir müddet vermek kardeşine ve bu müddet geçince babana herşeyi anlatacağını tehdit etmek eğer zaten bu durumu babanıza anlatmazsanız sizde suçlanacaksınız en iyisi yılanı küçükken ezmek fazla zaman geçmesi sizin aleyhinize olacak

Off çok karışık Ne yapsan zarar şimdi ama en az zararla kurtarmak nasıl olur düşünüyorum bulamıyorum

valla karısı nasıl anlamamış ben de bilmiyorum ama bebekle filan uğraşıyosa yoruluyodur yatıyodur
eşi de tv izleme bahanesiyle başka odada mesajlaşıyo olabilir
şüphelense bile kanıt bulamıyo olabilir adamın telefonu da şifrelidir ya da anında siliyodur mesaj arama geçmişini filan

canım kardeşine söyle o zaman bu işi bitrdin bitirdin yoksa ben adamın ev adresini buldum karısıyla gidip konuşucam ertesi gün de
o zaman herkese rezil olursun ortada kalırsın kimsenin suratına bakamazsın de
babam kahrından ölür seni de reddederiz yüzüne bakmayız de

başka türlü bu işin biteceğine inanmıyorum adam yakalanmadan bitirmez bu işi tatlı geliyo çünkü gizli saklı olunca
kardeşinin de umrunda değil hiçbirşey size güveniyo biliyosunuz ya babana söylemeyeceğini de biliyodur o yüzden rahattır
ar damarı çatlamış derler ya o şekilde sizden utanmıyodur artık

sen istesen de istemesen de bu ilişki devam ederse herkes duyar yakında
bi de kardeşim koluna takıp eve getirirse asıl o zaman görürsün rezilliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…