- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
çok çok doğru yazmışsınız.
bunları da anlattım, erkeklerin çoğu ilk kez baba olduklarında depresyona giriyorlar, eşlerinin kendilerinden çok bebekleriyle ilgilenmesi onları bazen yanlış şeylere yönlendiriyor, adamın yakında aklı başına gelir dedim. yok onlar zaten mutsuzmuş karısı istemeden hamile kalmış diyor, adam ne dese inanıyor mu kendini mi kandırıyor bilmiyorum, o kadar gerzekçe şeylere inanıyor ki, 15 yaşındaki kız inanmaz bu yalanlara
böyle işlerden hayır gelmiyo işte tüm aileye dokunuyo zararı
neyse bundan sonra mutlu olursunuz umarım
yerinde olsam adamın karısından helallik alırım senin haberin olmadığını bilsin en azından
onunda internet adresi var bakıorum cesaret edip yazamıyorumm çok istiyorum helelleşeyim diyee eşimde üstüme kız kaçırdı şimdi evlendiler yani eşimin 3 üncü ama onlara ben hakkımı helal etmiyorum kızım var çünki ilk eşinde çocuğu yoktu işte erkek milleti(sözüm meclisten dışarı) böyle oluyorr afedersiziniz köpek bok yemekten vazgeçmiyor
merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaştaadam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça
merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaştaadam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça
Ben zaten kardesimle degil adamin esiyle empati kurabiliyorum ancak. Yaslarimiz yakin. Ikimizin de kucuk bebegi var. Düşündükçe icimi anlatilmaz bir aci kapliyor. Face profiline bakiyorum kocasiyla bebegiyle oyle mutlu gorunuyor ki icim paramparca oluyor. Ilk ogrendigim hafta durmadan agladim artik aglayamiyorum bile. Aklimdan hic cikmiyor. 8 yil tedaviyle cocuk sahibi oldum onu bile gozum gormuyor. Esim pazartesi psikologa goturecek beni dogum sonrasi depresyona girdigimi saniyor. Anlatamiyorum nasil anlatilir boyle bir sey. Diyorum ya cok kinadim ben cevremdeki boyle insanlari. Allah bana en sevdigimle yaşattı
canım kardeşinin gözü kör olmuş artık sen adamın eşine söyle bence
kocasının ne haltlar karıştırdığını bilsin
kardeşinde hala ayrılmıyosa yapacağın birşey kalmıyo
sen sürekli söylesen de olmaz artık normalleştirmiş çünkü olayı kafasında
merhaba,
Adamin karisina soylesem olay cikar adamla kardesim ayni yerde calisiyorlar mudurleriyle babam tanisiyor. Babamin kulagina gider diye cok korkuyorum. Zaten kucuk yer o ona bu buna derken 3 günde duymayan kalmaz
karısı aynı yerde çalıştıklarını biliyo mu ki bu olay başka türlü çözülmez ama
adam bulmuş kardeşin gibi herşeyi kabul eden birini bunu karısı duyana kadar sürdürür
ayrıca müdür öğrense bile gidip babanıza söylemez heralde
ayrıca bu gidişle herkes yine duyacak yakında benden söylemesi
aynı yerde çalışıyolarsa elbet bi açık verirler dedikodu çıkar millet cin gibi hal hareketten herkes anlayabilir durumu o zaman daha kötü olur
Adamin karisina soylesem olay cikar adamla kardesim ayni yerde calisiyorlar mudurleriyle babam tanisiyor. Babamin kulagina gider diye cok korkuyorum. Zaten kucuk yer o ona bu buna derken 3 günde duymayan kalmaz
Duyarsa ogrenir mutlaka ayni yerde calistiklarini. Nasil bir insandir bilmiyorum belki sessizce cozmeye calisacak belki isyerine gidip sacini basini yolup rezil edecek herkes ogrenecek. Hetkesin ogrenmesi demek babamin da ogrenmesi demek oluyor benim icin
Bilmiyorum ki millet bayiliyor dedikoduya. Milletin anlamasini gectim karisi nasil hala anlamamis. Benim 60 yasindaki annem bile gece mesajlastiklarini farkediyor da kadın nasil farketmiyor aklim almiyordemek adam hic acik vermiyor belki bu kacincidir zamparanin tekidir bilmiyorum ki. Tipinde de tip yok. Karisi da nasil guzel bebek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?