Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

ben olsam kardeşimi rahat bırakırdım.
kardeşim benden şüphesiz o adamla görüşmeye devam ederdi.
adamla kardeşimi takip edip fotolarını çeker ,mesajlarının çıktısını alırdım .
elime geçirebileceğim tüm kozları elime geçirir
sonra da adamın karşısına çıkar konuşurdum
eğer kardeşimden ayrılmazsa bütün bu belgeleri fotoları karısına göndereceğimi söyler ,adamı bi güzel tehdit ederdim.
bakın bakalım o zaman da ayrılıyor mu kardeşinizden ayrılmıyor mu

Son düzenleyen: Moderatör:

hahahahaha
yahu adam ayrılmış zaten kadından, az buçuk baksaydın sayfalara be canım

şimdi artık düğün vakti düğün güzel kızımızla adam evlenirler umarım, Allah gönüllerine göre versin inşallah.

SEnim bu konuya bole yaklasman garip.sen misin yoksa konu sahibinin kardesi..anli sanli yani..

sayfa çok o kadar vaktim yok.
ALLAH mesut etsin mi diyeceğiz şimdi
hey ALLAHIM

SEnim bu konuya bole yaklasman garip.sen misin yoksa konu sahibinin kardesi..anli sanli yani..

ben değilim canım ama ben olsam napardım diye düşündüm şimdi bi.
kesinlikle sevgimden vazgeçmezdim. orası kesin.
kadınla iyice bir konuşurdum imkan varsa, ki yuvasını yıkmadığımı bilsin.
iş aileme gelince, bana düşmanlık taslayan ablamı hiç dikkate almazdım, ne hali varsa görsün.
annemi de üzmeden ikna etmeye çalışırdım.

kimsenin mağdur olmadığını nasıl söyleyebiliyorsunuz veya kadın kolaylıkla boşanmış yorumunu neye istinaden yapıyorsunuz nerden biliyorsunuz kolay olduğunu kadıncağız aldatılmış tabiki boşanacak ama bu kolaylıkla mı olmuş oluyor ve aldatılmak başlı başına mağdur edilmektir.... ayrıca çocuk da var! mal mülk almakla mağduriyet çözümlenmiş olmuyor.

ORasini anladik vazgecmezdin tabi.bir gun ayni sey basina gelirse o zaman bu yazdiklarini hatirla.sende ufacik bebeyle bosanabilirsin...

Düğün vakti diyip sırıtıyo ya ne kadar genişsin sen peluş. Bi insan acı duyduğu şeyi paylaşıyo çare arıyo, kadın üzüntüden sütüm kesildi demiş konu başında yazık, sen düğün vakti diyip sırıtıyosun Allah ıslah etsin ne diyim.

Adamın boşandığı kadın burda konu açmış olsaydı bi de. Bebeğimiz var, eşim başka bi kadınla görüşüyor bana boşanma davası açtı diye. Yazık kadına ya, tabi onun da işine gelmediyse. Belki de evlilikleri zaten biticektir. Ama bunun 3. kişi varken olması kötü tabi..

Birgün kendi başınada gelince anlar ancak,şimdi ne deseniz boş maalesef böylelerine.Acı duymak nedir anlar o zaman,acaba yine böyle gülebilir mi çok merak ediyorum?

olabilir tabi benim de başıma gelebilirdi. o zaman ne yapacağımı şimdiden bilemem. bişey diyemem ilerisi için. hayatta herşey mümkün. benim söylediğim adam sahtekarlık yapmamış. sevgisi bitmiş ayrılmış, ne yapsın ömrü boyunca o kadını mı çeksin? ya da kıza olan aşkını kalbine gömüp bir ömür mutsuz mu olsun. bence en doğrusu ve yapılması gereken olmuş. iki kişi anlaşmalı boşanmışlar. adam malını mülkünü bırakmış, yalana dolana girmemiş. eminim bebeğine de gayet iyi babalık yapacaktır. şimdi artık sevenleri destekleme vakti bence

ne munasebet !!!
kimse kimsenin yuvasını yıkamaz. o yuva zaten yıkılmıştır, suç ne hikmetse yeni gelene kondurulur.

gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz..

aldatma yok o zaman size göre..

demek sizde böyle ilişki devam ederken ama öyle ama böyle başka biriylede olabilir nasıl olsa yıkılmış zaten değil mi?

üzüldüm.. insan normal gördüğü şeyi gayet güzel yapabilir haklısın

kadının adamı sevmediğini ve mağdur olmadığını nasıl anladınız. hemen boşandi diyemi.
bende olsam hemen boşardım. onur denen şey budur zaten. sevgi bir yere kadar.
bu olayda kadın mağdur demeyin. bilemeyiz onun ruh halini,..
elbetteki malı mülkü alacak. birde beni aldattın,helal olsun ha giderken şu malı mülküde vereyim sana onlarıda almı diyecekti.

Son düzenleme:

adam hemen boşanacağını söylemiş kıza ve dediğini de yapmış. eşimle mutsuzum anlaşamıyoruz zaten evlilik yok gibi bişey ayrılacağım merak etme bıdı bıdı edip de yıllarca oyalayan şıpsevdi herfiler var. en azından adam bunlardan biri değil, sözünün sevgisinin arkasında.

tamam alacak tabi almış ta zaten ben aksini demiyorum ki. ama sizde pekala biliyosunuz ki adam türlü yalanlarla cambazlıklarla mahkemede olabilecek en az parayı bağlatabilir kadını başından defedebilirdi. ama yapmamış, hakkını teslim etmiş.

maalesef bu yapılan hareketi düzeltmiyor. o kadının çektiği acıyı yoketmiyor.
bir doğru bir yanlışı götürmüyor.

adam başta dediyse sadece sevgilisini kandırmamiş oldu ,ama karısını aldattı..

zaten evlilik yok anlaşamıyoruz filan bunlar çok şaçma geliyor eee bebek yapacak kadar anlaşıyormus karısıyla

öyle sevişmeden yapılmıyor ya neyse ben senin düşünceni düzeltemem sen kendi düşünceni bana kabul ettiremezsin..

herkesin hakkında hayırlısı..ama sonunda aldatılmış bir eş var unutmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…