- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
ben olsam kardeşimi rahat bırakırdım.
kardeşim benden şüphesiz o adamla görüşmeye devam ederdi.
adamla kardeşimi takip edip fotolarını çeker ,mesajlarının çıktısını alırdım .
elime geçirebileceğim tüm kozları elime geçirir
sonra da adamın karşısına çıkar konuşurdum
eğer kardeşimden ayrılmazsa bütün bu belgeleri fotoları karısına göndereceğimi söyler ,adamı bi güzel tehdit ederdim.
bakın bakalım o zaman da ayrılıyor mu kardeşinizden ayrılmıyor mu
anlı şanlı bi tabirdir bildiğiniz gibi. gelinler için sıklıkla kullanılır. anlı şanlı gelin oldu denir. bu kızımızın olacağı gibi
hahahahaha
yahu adam ayrılmış zaten kadından, az buçuk baksaydın sayfalara be canım
şimdi artık düğün vakti düğüngüzel kızımızla adam evlenirler umarım, Allah gönüllerine göre versin inşallah.
BiLeyim ben pek an san goremedim.yuva yikan bir kadin gördüm. .
hahahahaha
yahu adam ayrılmış zaten kadından, az buçuk baksaydın sayfalara be canım
şimdi artık düğün vakti düğüngüzel kızımızla adam evlenirler umarım, Allah gönüllerine göre versin inşallah.
Bole adamlar yarin obur gun senide birakir bacim o yollardaysan dön senden 2 yas büyük bir abla tavsiyesi..ne munasebet !!!
kimse kimsenin yuvasını yıkamaz. o yuva zaten yıkılmıştır, suç ne hikmetse yeni gelene kondurulur.
SEnim bu konuya bole yaklasman garip.sen misin yoksa konu sahibinin kardesi..anli sanli yani..
adamın boşandığını okuyunca sevindim. herkes hata yapabilir. evlenmek kadar boşanmak da doğal. ne yapacaktı, çocuğu bile yokken ömrünü sevmediği bir kadınla harcıyacak hali yok. üstelik başka bir kıza aşık olmuşken. burdaki tek yanlış görünen şey hali hazırda evliyken de aşk yaşamış olmaları. ama çok da uzun sürmemiş ki bu durum zaten. adam sevmiyorum boşanacam demiş, seni seviyorum demiş, helal olsun yalan da söylememiş, dediğini de yapmış. şimdi artık mutlu mesut aşklarını yaşasınlar. kimse madur değil, benim tahminim kadın da adamı sevmiyordu zaten ki kolaylıkla boşanmış, eh malı mülkü de almış zaten Allah yolunu açık etsin bu saatten sonra. kız kardeşiniz ve adam da evlenir umarım en kısa zamanda, telli duvaklı gelin edersiniz kardeşinizi, Allah mutlu mesut etsin inşallah ikisini.
Bole adamlar yarin obur gun senide birakir bacim o yollardaysan dön senden 2 yas büyük bir abla tavsiyesi..
ben değilim canım ama ben olsam napardım diye düşündüm şimdi bi.
kesinlikle sevgimden vazgeçmezdim. orası kesin.
kadınla iyice bir konuşurdum imkan varsa, ki yuvasını yıkmadığımı bilsin.
iş aileme gelince, bana düşmanlık taslayan ablamı hiç dikkate almazdım, ne hali varsa görsün.
annemi de üzmeden ikna etmeye çalışırdım.
Düğün vakti diyip sırıtıyo ya ne kadar genişsin sen peluş. Bi insan acı duyduğu şeyi paylaşıyo çare arıyo, kadın üzüntüden sütüm kesildi demiş konu başında yazık, sen düğün vakti diyip sırıtıyosun Allah ıslah etsin ne diyim.
Adamın boşandığı kadın burda konu açmış olsaydı bi de. Bebeğimiz var, eşim başka bi kadınla görüşüyor bana boşanma davası açtı diye. Yazık kadına ya, tabi onun da işine gelmediyse. Belki de evlilikleri zaten biticektir. Ama bunun 3. kişi varken olması kötü tabi..
ne munasebet !!!
kimse kimsenin yuvasını yıkamaz. o yuva zaten yıkılmıştır, suç ne hikmetse yeni gelene kondurulur.
adamın boşandığını okuyunca sevindim. herkes hata yapabilir. evlenmek kadar boşanmak da doğal. ne yapacaktı, çocuğu bile yokken ömrünü sevmediği bir kadınla harcıyacak hali yok. üstelik başka bir kıza aşık olmuşken. burdaki tek yanlış görünen şey hali hazırda evliyken de aşk yaşamış olmaları. ama çok da uzun sürmemiş ki bu durum zaten. adam sevmiyorum boşanacam demiş, seni seviyorum demiş, helal olsun yalan da söylememiş, dediğini de yapmış. şimdi artık mutlu mesut aşklarını yaşasınlar. kimse madur değil, benim tahminim kadın da adamı sevmiyordu zaten ki kolaylıkla boşanmış, eh malı mülkü de almış zaten Allah yolunu açık etsin bu saatten sonra. kız kardeşiniz ve adam da evlenir umarım en kısa zamanda, telli duvaklı gelin edersiniz kardeşinizi, Allah mutlu mesut etsin inşallah ikisini.
gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz..
aldatma yok o zaman size göre..
demek sizde böyle ilişki devam ederken ama öyle ama böyle başka biriylede olabilir nasıl olsa yıkılmış zaten değil mi?
üzüldüm.. insan normal gördüğü şeyi gayet güzel yapabilir haklısın
kadının adamı sevmediğini ve mağdur olmadığını nasıl anladınız. hemen boşandi diyemi.
bende olsam hemen boşardım. onur denen şey budur zaten. sevgi bir yere kadar.
bu olayda kadın mağdur demeyin. bilemeyiz onun ruh halini,..
elbetteki malı mülkü alacak. birde beni aldattın,helal olsun ha giderken şu malı mülküde vereyim sana onlarıda almı diyecekti.
maalesef bu yapılan hareketi düzeltmiyor. o kadının çektiği acıyı yoketmiyor.tamam alacak tabi almış ta zaten ben aksini demiyorum ki. ama sizde pekala biliyosunuz ki adam türlü yalanlarla cambazlıklarla mahkemede olabilecek en az parayı bağlatabilir kadını başından defedebilirdi. ama yapmamış, hakkını teslim etmiş.
adam hemen boşanacağını söylemiş kıza ve dediğini de yapmış. eşimle mutsuzum anlaşamıyoruz zaten evlilik yok gibi bişey ayrılacağım merak etme bıdı bıdı edip de yıllarca oyalayan şıpsevdi herfiler var. en azından adam bunlardan biri değil, sözünün sevgisinin arkasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?