maalesef bu yapılan hareketi düzeltmiyor. o kadının çektiği acıyı yoketmiyor.
bir doğru bir yanlışı götürmüyor.
adam başta dediyse sadece sevgilisini kandırmamiş oldu ,ama karısını aldattı..
zaten evlilik yok anlaşamıyoruz filan bunlar çok şaçma geliyor eee bebek yapacak kadar anlaşıyormus karısıyla
öyle sevişmeden yapılmıyor ya neyse ben senin düşünceni düzeltemem sen kendi düşünceni bana kabul ettiremezsin..
herkesin hakkında hayırlısı..ama sonunda aldatılmış bir eş var unutmamak gerek
inşallah olur.mağdur eş de inşallah bundan sonra mutlu olur. kötü bir evlilikten çıkmış oldu en azından. maddi durumu da yerinde çok şükür. artık bebeğiyle birlikte mutlu olurlar dilerim
inşallah olur.
benim bir arkadaşımda b öyle aldatıldı. boşandı. geceleri sabaha kadar ağladı. 45 kilolara düştü. öyle kolay değil bunu kaldırmak. seneler sonra toparlandsı. şimdi evet mutlu.
ama o yaşadığı travma ömrü boyu onda kalacak. bir yanı hep yaralı olacak. ben bu kadar olumlu bakamıyorum o kadının durumuna.
esasında bende bakamıyorum tabi ki çok ağır. bilemiyorum eşini seviyor muydu ama seviyosa daha da ağır tabi.. o dilerim mutlu olur iyi olur. ama ben burda kızkardeşe fazla yüklenildiğini düşünüyorum. neticede bu kız pavyona düşmemiş, geceleri çalışmaya!! mı çıkmaya karar vermiş. ya da bu adamla yıllar yılı dost hayatı yaşamış ta şimdi hamile mi kalmış? ne yapmış yahu bu kız öz ablasının nefretine maruz kalacak? annesinin kriz geçirmesine neden olacak? yapmayın lütfen. herkes ister kızının, mükemmel dört dörtlük hiç evlenmemiş çocuğu olmayan süpper ötesi bi adamla evlenmesini. ama kızı bu kişiyi seçti diye bu ne haller böyle, kız da ailesinden soğuyacak daha beter olacak durumlar.
Merhaba bütün yazılanları okudum yapmanız gereken bence
-adamın esini bulup esiyle "esiniz benim kardesimle görüsüyor sizden bosanıcagını sölüyor benim kardesimde cahil laf anlamıyor diyin...
-sizinle bi plan yapalım, ben sizin esinizle bosanmanızı kardesimin kücücük cocugun ahını almasını istemem demeniz gerek... Adamın esiylede plan yapıp kadında adamı aldatıyor gibi gözüksün sakadan, size atsın mesajları adam görsün mesajlarını karısına beni aldatıyorsun dediginde karısıda nasıl oluyormus ben ne zamandır aldatılıyormusum desin...
adam hemen boşanacağını söylemiş kıza ve dediğini de yapmış. eşimle mutsuzum anlaşamıyoruz zaten evlilik yok gibi bişey ayrılacağım merak etme bıdı bıdı edip de yıllarca oyalayan şıpsevdi herfiler var. en azından adam bunlardan biri değil, sözünün sevgisinin arkasında.
esasında bende bakamıyorum tabi ki çok ağır. bilemiyorum eşini seviyor muydu ama seviyosa daha da ağır tabi.. o dilerim mutlu olur iyi olur. ama ben burda kızkardeşe fazla yüklenildiğini düşünüyorum. neticede bu kız pavyona düşmemiş, geceleri çalışmaya!! mı çıkmaya karar vermiş. ya da bu adamla yıllar yılı dost hayatı yaşamış ta şimdi hamile mi kalmış? ne yapmış yahu bu kız öz ablasının nefretine maruz kalacak? annesinin kriz geçirmesine neden olacak? yapmayın lütfen. herkes ister kızının, mükemmel dört dörtlük hiç evlenmemiş çocuğu olmayan süpper ötesi bi adamla evlenmesini. ama kızı bu kişiyi seçti diye bu ne haller böyle, kız da ailesinden soğuyacak daha beter olacak durumlar.
bence de mantık evliliği yaparken kafana silah dayamıyolar
bigün karşına başka biri çıkabileceğini bildiğin halde kararını ona göre verip hayatını ona göre şekillendiriyosun
sonra ben vazgeçtim diye kimsenin hayatını maffetmeye kimsenin hakkı yok
adam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış.
peluş isimli üye sanırım o evli adamla aşk yaşayan bayan :)))) yaptığı yorumu okuyunca sinirlerim gerildi...
canım ben zaten kafalarına silah dayayıp aileleri zorla evlendiriyorlar demedim.zaten günümüz gençliği kendileri çıkarak evleniyor.ama mantık evliliği yapıyorlar.bunu yaparken kendileri bile farkında olmuyor,kendilerine bile itiraf edemiyorlar mantık evliliği yaptıklarını.evlendikten nice sonra,maddi sorunları falan olmadığı halde,görünür hiçbir problem olmadığı halde kavgalar başlıyor.birbirlerini sevmiyorlar aslında,ama bunu çıkarken kendilerine itiraf edemiyorlar.mantıkları önüne geçiyor.ikimizde aynı statüdeyiz,memuruz,gelirimiz iyi adam/kadın çirkin değil,eli yüzü fena değil,idare eder.evleniriz maaşlarımız iyi,kredi çekip bir ev bir araba,birde çocuk ohhh miss.sonra emekli oluncada bir sahil kasabası.tamamdır hayat.birçok kişide ben bu mantığa şahidim.evlenirken ne kadar seviyorum diye kendine birçok insan sormuyor,soramıyor,sorduğunu zannediyor,sordum diyenlerde mantığına soruyor,kalbine değil.birçok insanda evlendikten sonra jeton düşüyor ama yuvamı oturmuş düzenimi yıkmayayım diye sabrediyor ömrünü öyle geçiriyor.böyle yaşayanları kesinlikle kınamıyorum.buda güzel bir düşünce.birçok insanda birgün birine aşık oluyor.sonra evliliğini eşiyle birbirlerine olan sevgilerine bakıyor,ortada sevgi yok mantık var.düşünüyor ve bir ömür böyle yaşayamam deyip ayrılıyor.ben bunada saygı duyuyorum kesinlikle kınamıyorum.ama toplumumuzda birçok kişi bu 2.sini kınıyor,eleştiriyor. son olarak ben gerçekten adamı takdir ettim.o kardeşi yıllarca oyalayabilirdi,bugün boşanacam yarın boşanacam vs deyip zaman geçirebilirdi.nitekim böyle erkekler çok.gerçi hiç aşık olmasaymış,karısından başkasını gözü görmeseymiş yuvasını yıkmasaymış daha iyiymiş.ama itiraf edelim bence dürüst bir adammış.kızın gururuyla oynamamış,yıllarca gönül eğlendirmemiş,karısınıda yıllarca aldatmamış.bence hem karısına hemde kardeşe karşı,her ikisine yıllarca oyalamayarak yine de dürüst davranmış.
canım ben zaten kafalarına silah dayayıp aileleri zorla evlendiriyorlar demedim.zaten günümüz gençliği kendileri çıkarak evleniyor.ama mantık evliliği yapıyorlar.bunu yaparken kendileri bile farkında olmuyor,kendilerine bile itiraf edemiyorlar mantık evliliği yaptıklarını.evlendikten nice sonra,maddi sorunları falan olmadığı halde,görünür hiçbir problem olmadığı halde kavgalar başlıyor.birbirlerini sevmiyorlar aslında,ama bunu çıkarken kendilerine itiraf edemiyorlar.mantıkları önüne geçiyor.ikimizde aynı statüdeyiz,memuruz,gelirimiz iyi adam/kadın çirkin değil,eli yüzü fena değil,idare eder.evleniriz maaşlarımız iyi,kredi çekip bir ev bir araba,birde çocuk ohhh miss.sonra emekli oluncada bir sahil kasabası.tamamdır hayat.birçok kişide ben bu mantığa şahidim.evlenirken ne kadar seviyorum diye kendine birçok insan sormuyor,soramıyor,sorduğunu zannediyor,sordum diyenlerde mantığına soruyor,kalbine değil.birçok insanda evlendikten sonra jeton düşüyor ama yuvamı oturmuş düzenimi yıkmayayım diye sabrediyor ömrünü öyle geçiriyor.böyle yaşayanları kesinlikle kınamıyorum.buda güzel bir düşünce.birçok insanda birgün birine aşık oluyor.sonra evliliğini eşiyle birbirlerine olan sevgilerine bakıyor,ortada sevgi yok mantık var.düşünüyor ve bir ömür böyle yaşayamam deyip ayrılıyor.ben bunada saygı duyuyorum kesinlikle kınamıyorum.ama toplumumuzda birçok kişi bu 2.sini kınıyor,eleştiriyor. son olarak ben gerçekten adamı takdir ettim.o kardeşi yıllarca oyalayabilirdi,bugün boşanacam yarın boşanacam vs deyip zaman geçirebilirdi.nitekim böyle erkekler çok.gerçi hiç aşık olmasaymış,karısından başkasını gözü görmeseymiş yuvasını yıkmasaymış daha iyiymiş.ama itiraf edelim bence dürüst bir adammış.kızın gururuyla oynamamış,yıllarca gönül eğlendirmemiş,karısınıda yıllarca aldatmamış.bence hem karısına hemde kardeşe karşı,her ikisine yıllarca oyalamayarak yine de dürüst davranmış.
Bu konuda seninle aynı fikirdeyim, üstelik aldatılmak nedir bizzat yaşayarak öğrendim
Gerçek bir evlilik olsa, başka bir kadın olmaz kimsenin kabullenemediği bu
Sevgi bitmiş ve adam evliliğini bitirmiş ki olması gereken bu, idare etmek, onun bunun hatrına sürüklemek hayatları mahvediyor. Eş olarak üzerine düşeni yapmış, tabi ki keşke olmasa kurulan hiç bir yuva yıkılmasa ama hayat öyle değil. Genç bir kıza bu kadar yüklenmek sadece hata yapmasını sağlar, herkes tercihini yapmış, kalanlara Allah mesut etsin demek düşer
dünden beri konuyu görüyor ama yazmaktan çekiniyordum konu sahibinin kız kardeşi ve adam hakkında değil de genel olarak şöyle bir şey söylemek istiyorum yukarıda bir arkadaş yazmış evliliği çocuk oyuncağına çevirdiler diye aynen öyle
evlilike bozuk çıktı bu değiştiriyorum bunu olarak bakılıyor nerde kaldı zor günlerde kavgalarda beraber nerde kaldı sadakat sözleri
çok sinirleniyorum evli olduğunu bile bile gezip tozanlara birlikte olanlara
adamda dürüstmüş kardeşini kandırmamış bak boşanıyormuş ne demek
peki bu durum tam tersi olsaydı örneğin eşini aldatan bir kadın olsaydı ben zaten eşimle mutsuzdum zaten boşanacaktık deyip başka bir adamla mesajlaşsa bunu gelip buraya sonunda mantık evliliğinden kurtulup aşkı buldum şeklinde bir başlık açsa vereceğimiz cevapları düşünemedim
evlilikte sadakat sözü bence sadece kadın için yaratılmış sadece kadını kapsayan bir kural değildir , nefis herkeste vardır, erkekte kadında aşık olabilir
bana verilebilecek olumsuz tepkileri düşünebiliyorum ama konu böyle
şimdi evlilikte mutsuzlarsa hayatın sonuna kadar o adamla / kadınla evlilik mi geçirsinler diyenler olabilir ama bir evliliği bitirmenin nedeni üçüncü bir şahıs değil , iki kişinin birbiriyle anlaşamaması sevginin ve saygının kalmadığı durumlarda olmalı diyorum ben
gerçekten seviyorsan geri çekilebilir boşanmalarını bekle ne ara ne sor
sadece adamın ve kızkardeşin gözünden değil birde aldatılan kadının gözünden baksak dünyaya
yada artık karısını sevmiyormuş bıkmış ondan kadın kendine bakmıyormuş diyen hem sanal ortamda hem gerçekte çok kadın görüyorum maalesef
kendilerine dileğim zamanı gelince artık sevilmeyen ve bıkılan konumunda olmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?