Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

maalesef bu yapılan hareketi düzeltmiyor. o kadının çektiği acıyı yoketmiyor.
bir doğru bir yanlışı götürmüyor.

mağdur eş de inşallah bundan sonra mutlu olur. kötü bir evlilikten çıkmış oldu en azından. maddi durumu da yerinde çok şükür. artık bebeğiyle birlikte mutlu olurlar dilerim

mağdur eş de inşallah bundan sonra mutlu olur. kötü bir evlilikten çıkmış oldu en azından. maddi durumu da yerinde çok şükür. artık bebeğiyle birlikte mutlu olurlar dilerim
inşallah olur.
benim bir arkadaşımda b öyle aldatıldı. boşandı. geceleri sabaha kadar ağladı. 45 kilolara düştü. öyle kolay değil bunu kaldırmak. seneler sonra toparlandsı. şimdi evet mutlu.
ama o yaşadığı travma ömrü boyu onda kalacak. bir yanı hep yaralı olacak. ben bu kadar olumlu bakamıyorum o kadının durumuna.

Son düzenleme:

esasında bende bakamıyorum tabi ki çok ağır. bilemiyorum eşini seviyor muydu ama seviyosa daha da ağır tabi.. o dilerim mutlu olur iyi olur. ama ben burda kızkardeşe fazla yüklenildiğini düşünüyorum. neticede bu kız pavyona düşmemiş, geceleri çalışmaya!! mı çıkmaya karar vermiş. ya da bu adamla yıllar yılı dost hayatı yaşamış ta şimdi hamile mi kalmış? ne yapmış yahu bu kız öz ablasının nefretine maruz kalacak? annesinin kriz geçirmesine neden olacak? yapmayın lütfen. herkes ister kızının, mükemmel dört dörtlük hiç evlenmemiş çocuğu olmayan süpper ötesi bi adamla evlenmesini. ama kızı bu kişiyi seçti diye bu ne haller böyle, kız da ailesinden soğuyacak daha beter olacak durumlar.

Bu konuda seninle aynı fikirdeyim, üstelik aldatılmak nedir bizzat yaşayarak öğrendim
Gerçek bir evlilik olsa, başka bir kadın olmaz kimsenin kabullenemediği bu
Sevgi bitmiş ve adam evliliğini bitirmiş ki olması gereken bu, idare etmek, onun bunun hatrına sürüklemek hayatları mahvediyor. Eş olarak üzerine düşeni yapmış, tabi ki keşke olmasa kurulan hiç bir yuva yıkılmasa ama hayat öyle değil. Genç bir kıza bu kadar yüklenmek sadece hata yapmasını sağlar, herkes tercihini yapmış, kalanlara Allah mesut etsin demek düşer

Merhaba bütün yazılanları okudum yapmanız gereken bence
-adamın esini bulup esiyle "esiniz benim kardesimle görüsüyor sizden bosanıcagını sölüyor benim kardesimde cahil laf anlamıyor diyin...
-sizinle bi plan yapalım, ben sizin esinizle bosanmanızı kardesimin kücücük cocugun ahını almasını istemem demeniz gerek... Adamın esiylede plan yapıp kadında adamı aldatıyor gibi gözüksün sakadan, size atsın mesajları adam görsün mesajlarını karısına beni aldatıyorsun dediginde karısıda nasıl oluyormus ben ne zamandır aldatılıyormusum desin...

Valla böyle kocalarıda serbest bırakmamak gerek.. Benim kocamı ben takip ediyorum paso allahtan inancı varda kur-an'a el basıyor... Insallah ömür boyuda yapmaz benimki.. Yaptıgını duysam bebegimde olsa koyarım kapıya.. öyle adamdan hayır gelmez..

​Adam boşanmış canım.

neden kendini aldatılan kadının yerine koyup yapmıyorsun yorumlarını? aldatma var ortada farkındaysan sen hala adamın dürüstlüğünden dediğini yaptığından bahsediyosun... bravo adama di mi ne kadar da dürüstmüşş! sevgilisini ortada bırakmamış ama eşini ve çocuğunu ortada bırakmış, adam sözünün arkasında ama evlenirken bir yastığa ömür boyu baş koyma lafının arkasında değil!!!! adam evliliği bittikten sonra tamamen boşandıktan sonra ne yaşarsa yaşasın kimse karışamaz ama evliyken yapılan bu olayı normal görmen çok çok tuhaf

Tesekkürler gördüm bosandıgını.. O kücücük cocuga cok acıdım suan esimle birlikte okuduk bütün yazılanları vallahi yazık böylelerine.. Cocuk niye yaparlar..

böyle düsünüyorsan senin esin seni aldattagında anlarsın nasıl birsey

Konu sahibinin kız kardeşinin yaptığının doğru olmadığı bir gerçek. Ancak neredeyse tüm sayfaları baştan aşağı okudum. İnsanların birbirlerini hele ki hiç tanımadıkları birini yargılamalarını doğru bulmuyorum. Bazen dışarıdan kötü görünen olayların içinde çok farklı bir yüzü vardır. Bu nedenle kimse kimseyi yargılamamalıdır; yargılamaya da hakkı yoktur.

ben o kızkardeşin yerinde olsam bana diş bileyen, vebalıymışım gibi öz yeğenimi emanet etmeyen bi ablaya ilerde bu adamdan olacak çocuğumun yüzünü dahi göstermem

canım ben zaten kafalarına silah dayayıp aileleri zorla evlendiriyorlar demedim.zaten günümüz gençliği kendileri çıkarak evleniyor.ama mantık evliliği yapıyorlar.bunu yaparken kendileri bile farkında olmuyor,kendilerine bile itiraf edemiyorlar mantık evliliği yaptıklarını.evlendikten nice sonra,maddi sorunları falan olmadığı halde,görünür hiçbir problem olmadığı halde kavgalar başlıyor.birbirlerini sevmiyorlar aslında,ama bunu çıkarken kendilerine itiraf edemiyorlar.mantıkları önüne geçiyor.ikimizde aynı statüdeyiz,memuruz,gelirimiz iyi adam/kadın çirkin değil,eli yüzü fena değil,idare eder.evleniriz maaşlarımız iyi,kredi çekip bir ev bir araba,birde çocuk ohhh miss.sonra emekli oluncada bir sahil kasabası.tamamdır hayat.birçok kişide ben bu mantığa şahidim.evlenirken ne kadar seviyorum diye kendine birçok insan sormuyor,soramıyor,sorduğunu zannediyor,sordum diyenlerde mantığına soruyor,kalbine değil.birçok insanda evlendikten sonra jeton düşüyor ama yuvamı oturmuş düzenimi yıkmayayım diye sabrediyor ömrünü öyle geçiriyor.böyle yaşayanları kesinlikle kınamıyorum.buda güzel bir düşünce.birçok insanda birgün birine aşık oluyor.sonra evliliğini eşiyle birbirlerine olan sevgilerine bakıyor,ortada sevgi yok mantık var.düşünüyor ve bir ömür böyle yaşayamam deyip ayrılıyor.ben bunada saygı duyuyorum kesinlikle kınamıyorum.ama toplumumuzda birçok kişi bu 2.sini kınıyor,eleştiriyor. son olarak ben gerçekten adamı takdir ettim.o kardeşi yıllarca oyalayabilirdi,bugün boşanacam yarın boşanacam vs deyip zaman geçirebilirdi.nitekim böyle erkekler çok.gerçi hiç aşık olmasaymış,karısından başkasını gözü görmeseymiş yuvasını yıkmasaymış daha iyiymiş.ama itiraf edelim bence dürüst bir adammış.kızın gururuyla oynamamış,yıllarca gönül eğlendirmemiş,karısınıda yıllarca aldatmamış.bence hem karısına hemde kardeşe karşı,her ikisine yıllarca oyalamayarak yine de dürüst davranmış.

Son düzenleme:
adam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış.

Şahit olduğum tüm evli erkek-mağdur kız(!) ilişkilerinde hep aynı hikaye...

Bu hikayeler Yeşilçam filmlerinde bile anlatılırken biz gülerek vay be nasıl da kandı modunda izlerdik.

Bu yalanlara sadece saf cahil, köyden indim şehre tarzı kızlar inanır sanardık.

Herhalde bu tarz basmakalıp yalanlar için de bir eğitim programı vardır bu kadar şey tesadüf olamaz yahu!

Meğerse insan inanmak istemeyegörsün en eski yalanlara bile inanır olmuşlar.

Bir de eğitimli filan diyorsunuz, Allah'tan eğitimli.

Hiç mi şüphe etmez insan bu anlatılanlardan...

Madem adam çok mutsuz bebeği yeni olmuş diyorsunuz, bebeği de karısının kendisine tecavüzü ile mi olmuş?

Bu ne saçmalık yahu?

peluş isimli üye sanırım o evli adamla aşk yaşayan bayan :)))) yaptığı yorumu okuyunca sinirlerim gerildi...

ben de aynen öyle düşünüyorum

evli erkekle birlirte olan kişi zavallı kızcağız
karısını hamileyken aldatan erkeğe helal olsun dürüst adammış
anlı şanlı evlensinler mutlu olsunlar falan filan çok acayip geldi bana
keşke bu tarz olaylar böyle düşünenlerin başına gelse de diğer suçsuz kadınlar bu kadar mağdur olmasa

Son düzenleme:

valla canım aynı fikirde değilim adam direk karısından boşanıp bu işe başlasa haklısın
ama şu anda ben bu adama asla dürüst diyemem
şerefsizin teki benim gözümde
anlaşamıyosa neden çocuk yapmışlar ayrıca çocuk doğduktan sonra mı aklına gelmiş karısını sevmediği
sevmiyosa mutsuzsa önceden de boşanabilirdi
çocuklu bi insanın sadece kendini düşünmesi doğru değil
ya da çocuğunun ve annesinin onuruyla oynamadan yapacaktı ne yapacaksa mutsuzsa ve o kızdan cidden hoşlandığına eminse boşanacaktı
ama yok önce bi garantilemek lazım onun için evdeki bulgurdan olmayalım hesabı

adamın gözü kararmış kendine aşık bi kız görünce boşanmış
veya karısı farketti o şekilde zaten sorun oluştu kıza da senin için boşanıyorum demiş te olabilir bilemeyiz
bu durumda adamın eşiyle konuşmak gerekir ben onun anlattıklarına inanmıyorum çünkü
o tabiki ben şöyle aşığım zaten anlaşamıyoduk boşanacaktık der sen buna cidden gözün kapalı inanıyo musun
ben kadınla konuşmadan inanmam

senin kadar iyiniyetli düşünemiycem bu konuda vicdanım elvermiyo çünkü
ama olan olmuş şimdi evlensinler evlenmesinler kendi bilecekleri bi iş
ailesiyle de kız uğraşsın madem göze almış sonuçlarına katlanacak
ailesi de bi süre küsüp sonra affeder bence evlat sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz

Son düzenleme:

o zaman akıllarını başlarına alsınlar öle evlensinler . gencecik bir kadını ve bebeği mağdur etmeye kimsenin hakkı yok . o kız ne ümitlerle evlendi belki bu adamla . ne demek ya . hadi ben mantık evliliği yaptım şimdi aşık oldum güle güle pat boşan başkasını al sonra ondanda boşan başkası ooo bu mu yani aşk . insanın elinde olmaz bazı duygular buna katılıyorum ama bencillik yapmak çok kötü ben mutlu olayım diye çocuğumu onun annesini mutsuz edicem . başka bir kadınla evlenicem o ne zamana kadar gidecek ..
birde anl şanlı ne demek ya savaşa mı gidiyoruz komik
anlı şanlı yuva yıktım diye övünür artık

Ben de size katiliyorum, simdi burda vurun kahpeye yapmanin bir alemi yok.

Bir de soylemek istedigim bir sey var:

Erkeklerde sunu cok fazla gorur oldum artik, yasim geldi evleneyim mantigiyla cok asik olmadiklari, sevmedikleri kadinlarla iyi huylu, munasip, guzel diye mantik evliligi yapiyorlar, sonra da karsilarina gercekten hoslandiklari biri cikinca ortalik senlik oluyor. Kardesim madem mantik evliligine bastan evet dedin, o zaman onurunla o evliligi devam ettir, gozun basin disariya kaymasin. Madem basindan bu ise evet dedin, kabullendin o zaman evliligin icin gerekn cabayi da sarf etmelisin, bir kere nikah akdi yaptiysan adam gibi onurunla bu verdigin sozu tutarsin.Lakin kalbe soz gecmiyor iste, insan kendine soz geciremiyor bazen. Bunu da anliyorum.

Ortada cocuk yoksa bosanmaya karsi degilim, evlenmek karsi tarafin tapusunu almak degil.

Lakin cocuk varsa isler degisir, o cocugun dunyaya gelme sorumlulugu bana aittir ve cocugun hayatinin sorumlulugu da bana aittir. Boyle bir durumda cocugu mutsuz etmememek adina mutluymus rolu yaparim gerekirse, olumune mutsuz olsam bile cocugum belli bir yasa gelene kadar bosanmam. Erkekler, cocugu da evliligi de oyuncak saniyorlar gercekten. Haydi evliligin geri donusu var ama cocuk sahibi oluyorsan onun sorumlulugunu hayatin boyunca tasiyorsun, oyuncak mi bu?

Simdi konu sahibesinin kardesine gelecek olursam, serefsiz bir erkek duygularindan istifade edip faydalaniyor diye dusunmustum. Bir onceki yorumumda allah akil fikir versin kardesinize demistim. Goruyorum ki yanilmisim, adam bence dangalak ve sorumsuz olsa da onurlu bir adam , askina sahip cikiyor ve gercekten seviyor. Adam kardesinizi gercekten sevmese bosanmazdi, bence buna bir de boyle bakin ve kardesinize ah etmeyin konu sahibesi. Bir de oturup onu dinleyin bence, bir de adami dinleyin.

Son düzenleme:
dünden beri konuyu görüyor ama yazmaktan çekiniyordum konu sahibinin kız kardeşi ve adam hakkında değil de genel olarak şöyle bir şey söylemek istiyorum yukarıda bir arkadaş yazmış evliliği çocuk oyuncağına çevirdiler diye aynen öyle
evlilike bozuk çıktı bu değiştiriyorum bunu olarak bakılıyor nerde kaldı zor günlerde kavgalarda beraber nerde kaldı sadakat sözleri
çok sinirleniyorum evli olduğunu bile bile gezip tozanlara birlikte olanlara
adamda dürüstmüş kardeşini kandırmamış bak boşanıyormuş ne demek
peki bu durum tam tersi olsaydı örneğin eşini aldatan bir kadın olsaydı ben zaten eşimle mutsuzdum zaten boşanacaktık deyip başka bir adamla mesajlaşsa bunu gelip buraya sonunda mantık evliliğinden kurtulup aşkı buldum şeklinde bir başlık açsa vereceğimiz cevapları düşünemedim
evlilikte sadakat sözü bence sadece kadın için yaratılmış sadece kadını kapsayan bir kural değildir , nefis herkeste vardır, erkekte kadında aşık olabilir
bana verilebilecek olumsuz tepkileri düşünebiliyorum ama konu böyle
şimdi evlilikte mutsuzlarsa hayatın sonuna kadar o adamla / kadınla evlilik mi geçirsinler diyenler olabilir ama bir evliliği bitirmenin nedeni üçüncü bir şahıs değil , iki kişinin birbiriyle anlaşamaması sevginin ve saygının kalmadığı durumlarda olmalı diyorum ben
gerçekten seviyorsan geri çekilebilir boşanmalarını bekle ne ara ne sor
sadece adamın ve kızkardeşin gözünden değil birde aldatılan kadının gözünden baksak dünyaya
yada artık karısını sevmiyormuş bıkmış ondan kadın kendine bakmıyormuş diyen hem sanal ortamda hem gerçekte çok kadın görüyorum maalesef
kendilerine dileğim zamanı gelince artık sevilmeyen ve bıkılan konumunda olmaları

bende aynını düşünmüştüm ki,böyle konular çok açıldı burada, ama kimse o kadına yüreğinin gittiği yere git,iyi yapmışsın o adamla görüşmüşsün üstüne iş netleşince duyguların ortaya çıkınca kocana hoşçakal demişsin demez.demedi de...
mertmiş dürüstmüşte mişte miş...
ha o zaman size göre bu kadında mert. kocayı boşayıp sevgilisiyle evlenmeye karar vermiş.
lütfen bundan sonra bu tarz konularda bu adama mertmiş, dürüstmüş yazanlar o kadınada aynını yazsınlar.
nede olsa çifte standart yapmak yanlıştır. değilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…