- 7 Haziran 2012
- 5.060
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Bakın ben kendi halinde bir Müslümanım. Kuranı Kerim'i üç defa hatmettim. Kendimi açık etmemek adına ismini veremem ama dedem adı bilinen ulemalardandır. Çocukluğumdan beri dini bilgimde sıkıntı yoktur. Fiili livatanın ne olduğunu da bilirim, ne kadar günah olduğunu da bilirim. Lut kavmini de bilirim, kitabımızda geçen ayetleri de bilirim. 120'ye yakın ayet vardır eşcinsellikle ilgili Kuran'da. Bu başka birşey. Bu da onların sınavı derken bunu kastettim. Bu şekilde yaratılmışlar ve iki seçenekleri var ya bunu yaşayacaklar ve bedelini ödeyecekler ki bu Allah'la kul arasındadır. Ya da bunu içlerinde yaşayıp, fiiliyata dökmeyip, hayat boyu psikolojik ve bedensel ızdırap çekip ödülünü alacaklar ki bu da Allah'la kul arasındadır. Ama bu böyle yaratıldıkları gerçeğini değiştirmez.
böyle bir şeyi yaşamaz merak etmeyin Rabbimiz sapıklıkla imtihan etmez ..bu arada arkadaş konu sahibini aşağılamamış nerden çıkarttınız merak ettim acaba ben mi okumayı bilmiyorum diye kendimden şüphe ettim..bence bir daha bakın..zira bu tarz sapkınlıklıkları burda bir çok bayanın meşrulaştırmasını ağzım açık okuyorum...
Kimse eş cinsel olarak yaratılmaz.Tamamen yanlış inanışlarıyla düşünceleriyle böyle bir yol seçerler.
bu yazdığınızda haklısınız ,ben bu konuda çocuğun tercihine saygım yok orası ayrı ama kızdığım nokta ben böyleyim diyip kenara çekilmesi değil kesinlikle..hergün biriyle birlikte olan kadına ne denildiğini biliyorsunuz işte cümleleri tam birleştiremesem de sıkıntım bu..Allah yardım etsin de diyemiyorum bu sebeple ...ücretli ya da ücretsiz konu sahibinin kardeşi kendini satıyor maalesef..bu bir kız kardeş olsa sonuçları ortada idi..
Canim arkadaş konu sahibini direk asagilamamis ama o çocuk konu sahibinin kardeşi ve konu sahibi zaten mahçup ne yapacağını soruyo bu durumdan utanıyor belli şimdi o çocuğa söylenen her şey konu sahibini daha çok üzüyor ne durumda olursa olsun kardeşi sonuçta . O hadisle söylemek istediğim birileri hakkında böyle şeyler söylemek dinen doğru değil ne kadar sapkin olursa olsun . Allah aşkına söyleyin bu sitedeki bu konuya cevap verenlerin hangisi eşcinsel olur ? Ama önemli olan bu değil sen igreniyorum dersen ben dersem bu çocuk hakkında kim fikir vericek? Biz duygusuz bakıyor olabiliriz ama ailesi böyle okumuyor bu mesajları daha da uzuluyorlar
Kim.bir.kardeşini, bir günah sebebi ile ayıplarsa, o günahı işlemedikçe o kimse ölmez.demiş peygamberimiz bize düşen burda kendi fikirlerimizi anlatmak değil ayrıca farkindaysaniz kız zaten çok üzülmus bi durumda sizin suan yaptığınız çocuğa laf söylemek değil kızı asagilamak . O yüzden lütfen biraz düzgün konuşun burda o çocuk okumuyor soylediklerinizi ablası da yardım istiyor . Ayrıca çoğu genç şimdi namus derdinde değil bi kız evlenene kadar kaç erkekle yatıp kalkıyor (hepsi değil tabiki ama cogu) o zaman bunun ne farkı var hayvanliktan ?
evet bunu bende ifade etmiştim bu durumda olupta cinsel ilişkiye girmeyen insanlar var diye Rabbim mükafatlarını verir çünkü bu tercih meselesi herkes tercihleri ile yargılanacaktır..Rabbim o arkadaşınızın ruh eşini muhakkak ki ahirete saklamıştır.Zaten bu yüzden yazdım, en azından çocuk tek eşli olmaya ikna edilebilir. Bu da bir kârdır. Benim de bir eşcinsel arkadaşım var. Şu an 52 yaşında. Hayatı boyunca hiç cinsel ilişkiye girmedi. Çok inançlı bir adamdır. Ama yaşadığı ızdırabı da ben biliyorum. Çok da takdir ediyorum açıkcası. Çünkü çok zor bir yaşantısı var. Allah yardımcısı olsun. Biz şu an konu sahibinin yazdıklarını okuyoruz. O çocuk içinde ne yaşıyordur, ne çekiyordur bilemiyoruz çünkü yaşamayan bilemez. O yüzden yine de Allah ihtiyaç duyanın yardımcısı olsun demekten başka birşey gelmiyor benim elimden.
bize ne düşünüyo kendi fikrimizi anlatmıycaksak, sen bir kızın erkekle beraber olmasını , erkek erkege beraber olmayla aynı görüyorsan , başka da bişey demiyorum zaten... Hayvanlık diyerek kendinde kınamışsın zaten .. .
şimdi tabi ki haklısın konu sahibi çözüm arıyor da bu konuyu buraya açacak medeni cesarete karşılık gelebilecek her türlü cevaba da hazır olması gerektiğini düşünüyorum ki en başında da dediğim gibi maalesef konu sahibi bu işe çözüm bulamaz bana kalırsa...yapabileceği tek şey dua etmek,bu mübarek gecede dualarımız onunla olacak inşallah.
Off şu dini yorumlarınızı kendinize saklayın yahu. Bir sizler biliyordunuz ne günah ne değil.
Tek gecelik ilişkiler başlı başına sağlıksız zaten. Kadınla olmuş erkekle ne farkı var? Umarım hastalık kapmamıştır. Bu durumun 14 yaşından beri devam ettiğini düşünürsek öncelikle bi doktora gitmeli. Sex bağımlısı falan olmasın? Yahut para karşılığı yapıyor olmasın?
Ben anlattıklarınıza bakarak gay olduğunu düşünmüyorum aslında. Ergenlik bunalımında yanlış kişiler tanımış, yanlış ortamlarda bulunmuş ve batıp çıkamadığı bir bataklıkta gibi.
Netten denedik ama kabul etmiyor cevap vermiyor.kadınlardan hoslaniyor biliyorum yada gözümüzu boyamak için öyle gösteriyor kendini bilemedim ki.mesela Gülben Ergen i çok seviyo aşırı
çoğu doguştan böyleyim diyerek devam ettiriyo tamam yaratılışta hormonal dengesizlik mümkündür ama insanlar dogruyu yapma , yanlışı bırakma konusunda ısrarcı olmalıdır. çalışmayan herhangi bir organımızı işlevsel hale getirmek için elimizden gelen her türlü tedaviyi yapıyoruz . sağırlar duymak için , dilsizlerin konuşmak için çaba harcıyor , onlar da bu sapıklıktan çıkmak için tedavi olmayı değil öyle kalmayı seçiyorlar , zaten bütün dinler de günahlı yasaklı eylem hiçbir din normal demez ama bizim insanlarımıza göre normal saygı duyulması gereken sey !! hayır kesinlikle tedavi olması gerekir. kimseye zararı yok diye düşünmeyin toplumunda ki her kesime zararları var açıkladım onu zaten ...
ergenlik bunalımıyla hemcinslerinizle cinsel münasebetlere mi girebiliyorsunuzbu nasıl ergenlik hiç duymamıştım bir yaşıma daha girdim...kesinlikle gay değil sorun karşı cinsle münasebette olanlar gibi olmuş yazınız bence yanlış ifade ettiniz diye düşünüyorm..ha bu arada dini yorumlarımızı kendimize saklamıyoruz rahatsızlık duyuyorsun sende din dışı yorumlarını yaparsın karşılıklı anlaşarak tartışır gideriz..nedir bu tahammülsüzlük hemde biz dini yorum yapanlar için önemli bir günde...
Ne biliyorsunuz peki o kardeşin müslüman olduğunu?
ateist olabilir, başka bir dine inanıyor olabilir. Neye göre dini yorum yani.
Yahut şöyle söyleyeyim, sizce o çocuk bunun günah olduğunu bilmiyor mudur? Bunca zina yapan insan da bilmeden yapıyor herhalde.
Bunları geçtim "DİNİ VE SİYASİ " yorumlar yasak. O yüzden bu tahammülsüzlük.
Ergenlik bunalımında her şey olabilir. Bşakasıyla birlikte olabilir, kötü yollara düşebilir, dinini değiştirebilir, uyuşturucu kullanabilir. Bu tür şeylere en açık olunan zamandır. Bu sene çalıştığım okulda yeterince ergen ve yeterince bataklık gördüğüm için söylüyorum. Çok güvendiği evlatların aslında ne olduğunu öğrenip sinir krizi geçiren ailelere de şahit oldum. Benim için çok anormal durumlar değil o yüzden.
İfadem yanlış falan değil. Kesinlikle gay değil demedim, bence dedim. Ve sorun öncelikle bugün bulduğu insanla yarın görüşmesi. Zaten bütün bu sorunların hepsini bir anda çözmek mümkün değil. Öncelikle sağlığını ve kendi güvenliğini tehdit edenden başlamak gerek diye düşünüyorm.
Yaratılıyorlar ve yaratılanı yaratandan dolayı yargılamak bize düşmez. Hayvanlar arasında bile var eşcinsellik. Onlar da mı yanlış inanışlarla yanlış yol seçmişler. Doğuştan gelen birşey. Beş yaşında erkek çocukları var ben aslında kızım diyen ya da tam tersi. Ayrıca bilim adamları da eşcinselliğin hastalık olmadığı konusunda hem fikirler. Bu da onların sınavı. Eşcinsellik bir tarafa çift cinsiyetli doğanlar bile var.
yazdıklarını bi oku hatta dön bir daha oku tahammülsüzlük maalesef li bu saydığın ateistlikte deistlikte..ki zaten belli ediyorsun tahammülsüzlüğünle herkes kendince açıklamasını yapar yasak olan dini yorum değil din üzerinden baskılayarak işi siyasi savaşa çevirmek..konu başlığından aykırı dini bir yorum yapılmıyor bu topikte o yüzden kendi inancınla (inançsızlığınla ya da ) dini yorum yapanlara saldırma...ha bu arada dini yorumlarınızı kendinize saklayın diyebilecek küstahlığında cabası..neyse ben seninle tartışmayacağım zira burası senin ahkam kestiğin sayfan değil gay kardeşine çözüm arayan bir bayanın topiği..ha korun demekten daha saçma olmadı yorumlarımız...(yorumlarım saygı çerçevesinde umarım uslübünü çirkileştirmezsin.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?