kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

Canım benim çok üzüldüm önceki konunada göz gezdirmiştim çok zor Allah kimseye vermesin ama yaşı küçük sanırım ondan bu hareketler ilgiler olabilir mi bilemedim ki çok üstünede gitmeyin bana kalırsa yaşından dolayı olabilir bu hareketleri üstüne düştükçe döneceği varsa da bu durumdan inat uğruna dönmeyebilir bilemedim ki

sadece gay sorunu değil sanırım. çocuk istismarı var gibi olayda...

Yine eşcinsellikle transseksüellik karıştırılmış. Aradaki farkı ne zaman öğreneceğiz? Yani bu konuda iddialı savlar öne süren insanların bu ayrımı dahi yapamaması beni iddia ettiklerinin aksine konu hakkında zerre araştırma yapmadıklarını düşünmeye itiyor.

Askerde durum daha kötü bir hal alabilir. Allah yardım etsin çok üzüldüm gece gece.

O degilde, askerde böyle fevri davranamaz ki zaten, nasil kendini kontrol edecek?
Sanirim en büyük sorunu bu, bazi, affedersin ama, hayvani duygulara kapilmis, gay olmanin bile bir adabi var, gay ve lezbiyen insanlarda bile vefa, ask, kiskanclik, vs. yani normal iliskide olan her durum var. Kardesin hic büyük bi travma gecirdimi? Ailesiyle, özellikle babasi ile hic sorun yasadimi, yani Siddet, sevgisizlik, takdir edilmemezlik... gibi? Daha önce hic kiz arkadasi oldumu? Kücüklügünü, yasadiklarini bilirseniz, bu davranislarini daha iyi anlayabilirsiniz. bu konuyu cok iyi arastirip öyle yol almak en dogrusu. Cünkü dislamak, üzerine gitmek onu daha da isyankar yapabilir. Bide erkeklerin ergenlikleri de biraz uzun sürüyor. Belki cok baska problemleri var... O erkeklerin onu ne gibi bi konuda tatmin ettigini ögrenmek lazim, bence sirf "iliski" yada "ihtiyac" degil kardesinizin sorunu. Hic tahmin edemiyeceginiz, derin seyler olabilir bu davranislarinin altinda...

Gercekten cok ama cok zor bir durum, Allah yardimciniz olsun...

Son düzenleme:

Bu durumu muayene vs. gibi şeylerle netlik kazanınca askerden muaf oluyorlar zaten, bir üye hatırlattı bana da. Büyük ihtimalle askere gitmez.

Böyle birinin askere giderse başına çok kötü şeyler gelir, tecavüze uğrar, şiddet görür.
Öyle eğilimi olduğu anlaşıldığı zaman tezkeresini derhal verirler zaten.

İlk sayfalarda ve yorumunun hemen üstünde büyük ihtimalle askerliğe gitmeyeceğini belirtmişim

Kardeşinizin gay olmakytan daha büyük sorunları var, bu şekilde çarpık ve iğrenç ilişkiler yaşamaya devam ederse hastalık kapacak. O beraber olduğu midesiz adamlar kim bilir daha kimlerle beraber oluyordurlar.
Bir aile için çok zor bir durum, anneniz kim bilir ne hayallerle büyüttü onu, siz yakıştıramıyorsunuzdur, etraf duyarsa diye korkuyorsunuz.
Eşcinsel olup tek eşli ve normal hayat süren çok kişi var, hem de hiç tahmin etmeyeceğiniz konumda ve meslekte. Eşcinseller de aşık olur ve normal erkek ve kadının yaşadığı bağlılıK sevgi duygularını yaşarlar.
Kardeşinizi eşcinsel olmaktan vaz geçirmek yerine tek eşli olmasına ikna etmeye çalışın ama nasıl olur bilmiyorum.
Önüne gelen kadınla beraber olan erkekler de var, onlar ne kadar ikna edilirse kardeşiniz de o kadar ikna edilir sanki...(

cok uzuldum allah dogru yola getırsın seytana uydurmasın dua edın yapacak bısey yok insallah hatasını anlar esımın bı tanıdıgı var adam 35 yasında falan evlı 2 kız cocugu var ama erkeklerle bırlıkte oluyormus yuruyusu falan bı tuhaf zaten konusma tarzı karısına uzuluyorum mutlaka bılıyordur evlenmeden oncede durumu buymus cok zor hem kadına hem erkege ılgı duyanların hormon proplemı oldugunu dusunmuyorum oyle olsa bı cok kısı cınsıyet degıstıremezdı sonucta bırını secmek zorundasın.... bu tamamen pıskolojık inşallah ılerde bı kıza asık olurda vazgecer o kadar kucuk yasta baslamıs kı nasıl oyle bı ortama gırmıs anlayamadım ama ustune gıdıp kacırmayın allah yardımcınız olsun

Öyle bişey bizim aklımızada geldi cok konuştuk sorduk yok öyle birşey dedi sürekli dogustwn ben boyleyim diyor

14 yaşindan beri bu çocuğu sapıklar kullanmış o zaman. o kişiler keşke bulunsada ceza yese.çocuğa tecavüz bu çünkü

14 yaşından beri ilgi duyuyor araştırıyomua yani o zamanlarda hatta bu seneye kadar kimseyle görüşmemis ben buna bile cesaret etmesine şaşıriyorum aklım almiyor

Çok üzüldü, Allah yardımcınız olsun Onun da elinde değil, napsın ki Bence siz ailecek bi psikoloğa gidin kardeşiniz olmadan, en azından nasıl davranacağınız konusunda yardımı dokunur size

Bizde çok üstüne gitmeyelim iuice bizden kopucak diyoruz falan ama bu her önüne gelenle bulusmasi korkutuyor bunun önüne geçmeniz lazım nasıl olcak bilmiyorum burnunun dikine gidiyor

Bizde çok üstüne gitmeyelim iuice bizden kopucak diyoruz falan ama bu her önüne gelenle bulusmasi korkutuyor bunun önüne geçmeniz lazım nasıl olcak bilmiyorum burnunun dikine gidiyor

14 yaşında bir şeyler yaşamış olabilir. ikna edilmiştir belki. sapık bir adam tarafından...

eskiden beri olsa siz nasıl yeni fark edeceksiniz ki...

bunların cevaplarını psikiyatrist olmadan bulamazsınız. en iyisi ilk önce sizin gidip ailece yardım almalısınız.

Valla nasıl bi problemi olur bilmiyorum içinde ne yaşadı noldu inanin bunu ogrenmek tek derdim.çocukluğu gözümün önünde gecti gayet neşeli mutlu iyi cocuklardik annem calisirdi ben baktım beraber büyüdük diğer kardeşlerimle hepimiz okuduk ben evlendim diger 2 si iyi işlerde çalışan çocuklar yani bana gore aileden gelen bişey yok üstümyze düşen anne babamiz var samimi kalabalik bi akrabalarimiz var ne oldu da nasıl oldu biz gözden ne kaçırdık bilmiyorum hic böyle sevgikisi olmadı kiz yaa daha yeni genc oldu anca olucakti ama o hangi düşüncelerdwymiss

konu sahibi önce 5 yıldır bu işlerin içinde dedi, sonra sadece his olarak dedi, sanırım kendisi de bilmiyor ama anne-baba bilmeli bilmek zorunda, çocugunu korumak zorunda.

Benim ne kadar düşündügumu takip ettiğimi nerden bilebilirsiniz ki ve ne kadar korudugumuzu buna rağmen neden böyle diye yirtiniyorun burda 14 yasindan beri araştırıyorum diyor şüphelendigimizde sürekli konuştuk reddetti hatta bizimle konusmadi neler yakistiriyosunuz bana ben sapina kadar erkeğim dedi kustu bi daha bizde konduramadik çünkü hiç bi şüpheli hareketi yoktu.suan da bize hiç bi şekilde kolaylik saglamiyor ben böyleyim Allahtan gelen bir şey beni böyle kabul edin deyip duruyor.keşke sıkılsa bu konudan bize siginsa ama memnunum ben diyo

Teşekkür ederim Allah razi olsun tek kalkanin duâ zaten inşallah... ismi burak

Her cevabi önemsiyorum hatta ailecek ne yapsak kimden fikir alsak nasıl aşariz modundayiz biz tamamen sarsildik bunu idrak etmemiz biraz zaman alacak ailemiz dışında kimseye de söyleyemiyoruz fikre görüşe ihtiyacim var .vede duaya

Bu tavır sadece sana kardeşini kaybettirir. Sürekli açıklama bekliyorsunuz ondan. O kaçıyor ve emin ol daha da kaçacak. Çünkü onu olduğu gibi kabul etmiyorsunuz, üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…