- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Bugüne kadar hiçbir lezbiyen ya da gay ile birebir sohbet içine girip onları anlama taraftarı olmayan insanların kendi inançlarını empoze etmek adına kendilerince' kendi iyilerini göstermek' için 'Allah bunları yok edecek, yok Lut kavmi yok lanetli diyerek kimseyi 'kendi anlayışlarındaki' dine döndürmek(!?) çabasını anlayamıyorum.
Herkesin kendi seçimi ve inancı demek neden bu kadar zor?
Askerde durum daha kötü bir hal alabilir.Allah yardım etsin çok üzüldüm gece gece.
O degilde, askerde böyle fevri davranamaz ki zaten, nasil kendini kontrol edecek?
Sanirim en büyük sorunu bu, bazi, affedersin ama, hayvani duygulara kapilmis, gay olmanin bile bir adabi var, gay ve lezbiyen insanlarda bile vefa, ask, kiskanclik, vs. yani normal iliskide olan her durum var. Kardesin hic büyük bi travma gecirdimi? Ailesiyle, özellikle babasi ile hic sorun yasadimi, yani Siddet, sevgisizlik, takdir edilmemezlik... gibi? Daha önce hic kiz arkadasi oldumu? Kücüklügünü, yasadiklarini bilirseniz, bu davranislarini daha iyi anlayabilirsiniz. bu konuyu cok iyi arastirip öyle yol almak en dogrusu. Cünkü dislamak, üzerine gitmek onu daha da isyankar yapabilir. Bide erkeklerin ergenlikleri de biraz uzun sürüyor. Belki cok baska problemleri var... O erkeklerin onu ne gibi bi konuda tatmin ettigini ögrenmek lazim, bence sirf "iliski" yada "ihtiyac" degil kardesinizin sorunu. Hic tahmin edemiyeceginiz, derin seyler olabilir bu davranislarinin altinda...
Gercekten cok ama cok zor bir durum, Allah yardimciniz olsun...
Askerde durum daha kötü bir hal alabilir.Allah yardım etsin çok üzüldüm gece gece.
Böyle birinin askere giderse başına çok kötü şeyler gelir, tecavüze uğrar, şiddet görür.
Öyle eğilimi olduğu anlaşıldığı zaman tezkeresini derhal verirler zaten.
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
Evet zaten kendiside diyor ben 5 yıldir bunun icindeyim 14 yaşından beri off ya konuşurken o kadar tuhafki felegin sillesinden gecmis gibi zaten yazismalarda hiç acemice değil koskoca adamlarla konusuyor hiçte altta kalmiyor.sitedeki profilinde aktif gay yazıyor yani aktif
Kardeşiniz 14 yaşında tecavüze uğramış olabilir mi okulda falan?
Okula asla gitmek istememesi bana dire taciz olayını hatırlatır açıksası,şüphelenmediniz mi?
Şuan aktif olduğunu yazıyor diyorsunuz,belki bir tecavüz yaşadı ve intikam alıyor kendince erkeklerle beraber olarak.
14 yaşindan beri bu çocuğu sapıklar kullanmış o zaman. o kişiler keşke bulunsada ceza yese.çocuğa tecavüz bu çünkü
Canım benim çok üzüldüm önceki konunada göz gezdirmiştimçok zor Allah kimseye vermesin ama yaşı küçük sanırım ondan bu hareketler ilgiler olabilir mi bilemedim ki çok üstünede gitmeyin bana kalırsa yaşından dolayı olabilir bu hareketleri üstüne düştükçe döneceği varsa da bu durumdan inat uğruna dönmeyebilir bilemedim ki
Bizde çok üstüne gitmeyelim iuice bizden kopucak diyoruz falan ama bu her önüne gelenle bulusmasi korkutuyor bunun önüne geçmeniz lazım nasıl olcak bilmiyorum burnunun dikine gidiyor
O degilde, askerde böyle fevri davranamaz ki zaten, nasil kendini kontrol edecek?
Sanirim en büyük sorunu bu, bazi, affedersin ama, hayvani duygulara kapilmis, gay olmanin bile bir adabi var, gay ve lezbiyen insanlarda bile vefa, ask, kiskanclik, vs. yani normal iliskide olan her durum var. Kardesin hic büyük bi travma gecirdimi? Ailesiyle, özellikle babasi ile hic sorun yasadimi, yani Siddet, sevgisizlik, takdir edilmemezlik... gibi? Daha önce hic kiz arkadasi oldumu? Kücüklügünü, yasadiklarini bilirseniz, bu davranislarini daha iyi anlayabilirsiniz. bu konuyu cok iyi arastirip öyle yol almak en dogrusu. Cünkü dislamak, üzerine gitmek onu daha da isyankar yapabilir. Bide erkeklerin ergenlikleri de biraz uzun sürüyor. Belki cok baska problemleri var... O erkeklerin onu ne gibi bi konuda tatmin ettigini ögrenmek lazim, bence sirf "iliski" yada "ihtiyac" degil kardesinizin sorunu. Hic tahmin edemiyeceginiz, derin seyler olabilir bu davranislarinin altinda...
Gercekten cok ama cok zor bir durum, Allah yardimciniz olsun...
konu sahibi önce 5 yıldır bu işlerin içinde dedi, sonra sadece his olarak dedi, sanırım kendisi de bilmiyor ama anne-baba bilmeli bilmek zorunda, çocugunu korumak zorunda.
okurken içim acıdı resmen
19 yaşında gencecik delikanlı
arkadaşım rabbim bu mübarek kandil gecesi hürmetine kardeşine hidayet versin
aklını başına getirsin feraset versin
ya hadi ismi hürmetine cahilliğini gidersin
inan çook üzüldümm
bu gece senin için özel dua edicem özelden ismini yaz istersen
isimle yapılan dua red olunmaz meleklerde amin dermiş
şimdi tabi ki haklısın konu sahibi çözüm arıyor da bu konuyu buraya açacak medeni cesarete karşılık gelebilecek her türlü cevaba da hazır olması gerektiğini düşünüyorum ki en başında da dediğim gibi maalesef konu sahibi bu işe çözüm bulamaz bana kalırsa...yapabileceği tek şey dua etmek,bu mübarek gecede dualarımız onunla olacak inşallah.
Benim ne kadar düşündügumu takip ettiğimi nerden bilebilirsiniz ki ve ne kadar korudugumuzu buna rağmen neden böyle diye yirtiniyorun burda 14 yasindan beri araştırıyorum diyor şüphelendigimizde sürekli konuştuk reddetti hatta bizimle konusmadi neler yakistiriyosunuz bana ben sapina kadar erkeğim dedi kustu bi daha bizde konduramadik çünkü hiç bi şüpheli hareketi yoktu.suan da bize hiç bi şekilde kolaylik saglamiyor ben böyleyim Allahtan gelen bir şey beni böyle kabul edin deyip duruyor.keşke sıkılsa bu konudan bize siginsa ama memnunum ben diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?