kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

Öncelikle bu mübarek gecede bol bol dua edin kardeşiniz ve aileniz için. Kardeşinizin yaptıgı ne kdar yanlış olsada ona hoşgörüyle yaklaşın çünkü bu tür durumlarda bagırmak ağlamak yapıcaksın ediceksin demek daha itityor içindeki duruma. Bi gün alın karsınıza birşeyler içerken neden ilk önce o yolu seçtiğini öğrenmeye ve anlamaya çalışın daha sonra ise içinde bulundugu durumun ona getrceği zararları anlatın güzelce ve isterse hayatıı çok daha güzelleştirebilceğini anlatın ona bu tercihlerinden vazgecerek.
Allahım yardımcınız olsun

Çok çok zor bir durum allah yardımcınız olsun.
Bi psikoloğa falan götürseniz belki yardımını görürsünüz

bdv ye editör oldunda bizim mi haberimiz yok koalina ..bu konu alanında tek miş gibi hareket ediyosun...eğer yasak sa MUNE gelir banlar bizi sende rahatlarsın..aslında bi kural daha getirilmeli bdv ye ,yorumlara muhalefet diye .

Ki ayrıca ben evlilikten önce böyle şeylere pek doğal bakan biri değilim . Ayrıcada bi erkek başka bi erkekle düzgün bi ilişki yaşıyorsa her gün başka erkekle yatıp kalkan bi kızdan daha iyidir benim gözümde dini olarak haram olsa dahi içinde insanlık kalmış demektir . Ayrıca gördüğün gibi gençlerin çoğu böyle dedim nerden bunu anladın savunmaya geçtin yada bana böyle bir laf söyleme gereği duydun anlayamadim?

Sürekli birileriyle buluşup birliktelik yaşadığına göre seks bağımlısı olabilir öte yandan kadınlarla da birlikte oluyorsa biseksüel kardeşiniz.
Bu sizin vereceğiniz karar değil, uyarırsınız en azından korunur dinlerse kendi bilir dinlemezse de kendi bilir...
Seçim her ne kadar içiniz almasa da onun.

bdv ye editör oldunda bizim mi haberimiz yok koalina ..bu konu alanında tek miş gibi hareket ediyosun...eğer yasak sa MUNE gelir banlar bizi sende rahatlarsın..aslında bi kural daha getirilmeli bdv ye ,yorumlara muhalefet diye .

biraz terbiyenizi takınırsanız iyi olur. üstteki yorumda benim inancıma yahut inançsızlığıma hakaret etme lüksünüze sahip değilsiniz.
ne alaka tek olmak falan, tek dini yorum yapan da sizmiş gibi davranıyorsunuz.
yorumlara muhalefet diye bir yasak zaten var benden alıntı yapıp polemik yaratarak, üzeri kapalı hakaretlerinizle zaten bu yasağı da çiğnemiş oluyorsun.

He bu arada bildiklerimizi sylemeyeceksek siz de dini uyarılar yapmayın o zaman. Malum ben moderatör değilim siz de fetva mercii değilsiniz. Klasik hep ben haklıyım modu işte.

Ne rahatsız oldun be arkadaşım bir din kelimesinden

Tam olarak öyle değil canım ben anımsadığım kadarıyla biz o zaman ortaokula gidiyorduk babamında aynı fabrikada samimi arkadaşı paydoslarda köşeye çekilip hep ağlıyormuş tabi babamda annemde aynı fabrikada çalışıyorlardı işten geldikten sonra bu arkadaşı konuşuyorlardı üzülerek yeni doğmuş bebek çift cinsiyetli dünyaya gelmiş birde bu durumlar var sonra ne oldu bilmiyorum biz oradan taşındık babamda başka işe girmişti yani demek istediğim imtihann dünyası işte oda çoğu çocuğunla oluyor

koalina çarpıtma senin inancına laf eden olmadı iki seçeneğide yazdım sırf saygısızlık olmasın diye provakatörce yaklaşıyorsun olaya dikkat etmelisin bence yazdıklarına...

şimdi gaylerinde duyguları var. gaylerde aşık olur. ama sizin kardeşiniz ipin ucunu kaçırmış.
nasıl heteroroseksuel insanlarında sapıttığı oluyor. onla bunla grup yapıyor yada sırf seks için görüşüyor sizin kardeşinizde aynı böyle.
kısacası o gaylerinde yüz karası olmuş. gay demek önüne kalkanla yatıp terbiyesizleşmek değil.

Son düzenleme:
14 yaşindan beri bu çocuğu sapıklar kullanmış o zaman. o kişiler keşke bulunsada ceza yese.çocuğa tecavüz bu çünkü

Ya gayse gay ama niye her adamla buluşup seks yapiyor. Bu hic hoş değil. Birlikte olmama konusunda uyarin gayligina karismiyoruz ama hayat ladini gibi dde futursuzca biriyle olmani kabul etmiyoruz diyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kardeşiniz 14 yaşında tecavüze uğramış olabilir mi okulda falan?
Okula asla gitmek istememesi bana dire taciz olayını hatırlatır açıksası,şüphelenmediniz mi?
Şuan aktif olduğunu yazıyor diyorsunuz,belki bir tecavüz yaşadı ve intikam alıyor kendince erkeklerle beraber olarak.

Son düzenleme:

büyük bi ihtimalle gay vs. değil. küçük yaşta cinsel istismara uğradığı, kandırıldığı için kendisini öyle sanmış....

psikiyatristle görüşün, o gelmese bile nasıl ikna edileceğini bilin. ayrıca yaşadıkları hiç yok değil... sorumluları bulunmalı...

konu sahibi önce 5 yıldır bu işlerin içinde dedi, sonra sadece his olarak dedi, sanırım kendisi de bilmiyor ama anne-baba bilmeli bilmek zorunda, çocugunu korumak zorunda.

tepki alabileceği için sadece his demişte olabilir. erkek çocuğunu kullanmışlar, oda olanları normal zannetmiş...

Bugüne kadar hiçbir lezbiyen ya da gay ile birebir sohbet içine girip onları anlama taraftarı olmayan insanların kendi inançlarını empoze etmek adına kendilerince' kendi iyilerini göstermek' için 'Allah bunları yok edecek, yok Lut kavmi yok lanetli diyerek kimseyi 'kendi anlayışlarındaki' dine döndürmek(!?) çabasını anlayamıyorum.
Herkesin kendi seçimi ve inancı demek neden bu kadar zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…