- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
bize ne düşünüyo kendi fikrimizi anlatmıycaksak, sen bir kızın erkekle beraber olmasını , erkek erkege beraber olmayla aynı görüyorsan , başka da bişey demiyorum zaten... Hayvanlık diyerek kendinde kınamışsın zaten .. .
bdv ye editör oldunda bizim mi haberimiz yok koalina ..bu konu alanında tek miş gibi hareket ediyosun...eğer yasak sa MUNE gelir banlar bizi sende rahatlarsın..aslında bi kural daha getirilmeli bdv ye ,yorumlara muhalefet diye .
BDV Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz...
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
birebir bu konuda size katılıyorum.
Allah Azze ve Celle iki cinsiyet yaratmıştır.
ya kadınsın, ya erkeksin.
bunun üçüncüsü dördüncüsü YOKTUR.
Allah kardeşinize hidayet versin ve onu ıslah etsin.
biraz terbiyenizi takınırsanız iyi olur. üstteki yorumda benim inancıma yahut inançsızlığıma hakaret etme lüksünüze sahip değilsiniz.
ne alaka tek olmak falan, tek dini yorum yapan da sizmiş gibi davranıyorsunuz.
yorumlara muhalefet diye bir yasak zaten var benden alıntı yapıp polemik yaratarak, üzeri kapalı hakaretlerinizle zaten bu yasağı da çiğnemiş oluyorsun.
He bu arada bildiklerimizi sylemeyeceksek siz de dini uyarılar yapmayın o zaman. Malum ben moderatör değilim siz de fetva mercii değilsiniz. Klasik hep ben haklıyım modu işte.
şimdi gaylerinde duyguları var. gaylerde aşık olur. ama sizin kardeşiniz ipin ucunu kaçırmış.Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
14 yaşindan beri bu çocuğu sapıklar kullanmış o zaman. o kişiler keşke bulunsada ceza yese.çocuğa tecavüz bu çünküEvet zaten kendiside diyor ben 5 yıldir bunun icindeyim 14 yaşından beri off ya konuşurken o kadar tuhafki felegin sillesinden gecmis gibi zaten yazismalarda hiç acemice değil koskoca adamlarla konusuyor hiçte altta kalmiyor.sitedeki profilinde aktif gay yazıyor yani aktif
hah. işte şu an bunu düşündüm bende.ya hu bu çocuk 14 yaşında cinsel istismara uğrarken anası babası nerdeydi?
5 senedir böyle hissediyorum diyo o zamanlar böyle bişey olduğunu sanmiyorum çünkü yanindaydik ve yine netten takip ediyoduk 16 yasinda fln bu tarz sitelere girdiğini farkettik ama konuştu öyle bisey yok merakimdam baktim fln dedi kiz arkadasi fln oldu ikna olduk bu seneye kadarda öyle bisey hissetmedik cok kapalı bi kutu yapısı öyle bişeyi ona anlattirmak cooj zor.liseyede asla gitmek istemedi dışardan okuycam dedi çalışıcam dedi 2 kere yazdırdık bizden nefret etmeye başladı psikologa götürdük oda zorla ama devam etmedi.şimdi istediğim için onlarlayim bana karışamazsini ben size karışmıyorum diyor
Evet zaten kendiside diyor ben 5 yıldir bunun icindeyim 14 yaşından beri off ya konuşurken o kadar tuhafki felegin sillesinden gecmis gibi zaten yazismalarda hiç acemice değil koskoca adamlarla konusuyor hiçte altta kalmiyor.sitedeki profilinde aktif gay yazıyor yani aktif[/QUOTE
AYYYYY ALLAHIM KORUSUN KARDEŞİNİZİ DE ALLAHIM KURTARSIN
NE YAPILIR NE YAPILMAZ BİLMEDİĞİM BİR KONU FAKAT
ŞUNA EMİN OLDUM Kİ
14 YAŞINDA BU İŞE BULAŞMIŞSA KOCA KOCA SAPIK ADAMLARIN GÖNLÜNÜ O YAPIYOR MAALESEF YANİ KIZ ROLÜ KARDEŞİNİZDE GİBİ GELDİ
ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM ŞU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİNİZEDE HİDAYET ETSİN
hah. işte şu an bunu düşündüm bende.
konu sahibi önce 5 yıldır bu işlerin içinde dedi, sonra sadece his olarak dedi, sanırım kendisi de bilmiyor ama anne-baba bilmeli bilmek zorunda, çocugunu korumak zorunda.
aynı şekilde düşünüyorum. çünkü gay gibi değil,çok daha başka bir( anlayın) kişi gibi davranıyor.tepki alabileceği için sadece his demişte olabilir. erkek çocuğunu kullanmışlar, oda olanları normal zannetmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?