- Konu Sahibi depresif34
-
bu zamana kadar 50 bin olmuşturHayır deyin para istediğinde
Düzenli ve kararlı olarak hayır deyin
Biter böylece çileniz
Güzelim verdiniz de oldu çalmadı sonuçtabu zamana kadar 50 bin olmuştur
Kardeşiniz ve anneniz yüzünden bosanirsaniz, aynı sekilde size 50 bin TL verecekler mi?
Ayrıca eşinizden gizli iş çevirmeyin, hele hele para konularinda. Ailede güven esastır, bir kere kaybolursa çocuğunuz bile yuvanızı kurtar
Annemn gözü şuan kimseyi görmüyor konuşunca ağlıyor ben napim bu hallere geldi bu çocuk diye elimde yok ki kurtarayım bataklıktan diyorKardeşiniz ve anneniz yüzünden bosanirsaniz, aynı sekilde size 50 bin TL verecekler mi?
Ayrıca eşinizden gizli iş çevirmeyin, hele hele para konularinda. Ailede güven esastır, bir kere kaybolursa çocuğunuz bile yuvanızı kurtaramaz.
1 yıldır yok evetKardeşinizin düzenli bir işi yok mu ? Neden böyle asalak gibi sıze vermiş yükünü yakanızdan düşmüyor. Üzüldüm açıkcası bazen gerçekten aile diyorsun ama insanı eşine de rezil ediyorlar.
Acımasızca olacak belki ama, oğlunun bu davranışlarından dolayı birşey olmuyorsa siz hayır diyince de birşey olmaz. Eşinizin ve kızınızın yerinde olmak istemezdim doğrusu.anneme birşey olacak diye korkuyorum açıkcası üzüntüden
EŞİMDE AYNISINI DİYOR OLSAYDI ŞİMDİYE KADAR OLURDU DEDİAcımasızca olacak belki ama, oğlunun bu davranışlarından dolayı birşey olmuyorsa siz hayır diyince de birşey olmaz. Eşinizin ve kızınızın yerinde olmak istemezdim doğrusu.
Hiç birşey olmaz olursa da olsun kendi düşen ağlamaz oğluna üzüldüğü kadar size üzülüyor mu acabaanneme birşey olacak diye korkuyorum açıkcası üzüntüden
Hem koca bir ev parası yemiş hem mirastan kalanı yemiş kusura bakmayın ama enayimisiniz siz annenizde az fena değil yani mazlum ayağına yatiyorda alışmış hazır yedirmeye oğluna kıyamıyor anne falan dinlemem ikisinide çıkarırım hayatımdanbiz aynı şartlardaydık onun la annem babam bizi ayırmadı aslaa ikimizede ev verdiler ben oturuyıorum ama o sattı ne yaptı bilmeyiz babamdan kalan bir miras vardı onu da ne yaptı bilmeyiz bende var diye bana sarıyor sende var diye anlayacağınız dedim evin anahtarını bide parayı versem oğluna kuru maaşa kalsam yuzume bakmaz dedim anneme . Öylece dinliyor beni o kadar çıkmazdyım kı anlatamam
Aklın yolu bir. Çocuğunuzun, evinizin rızkını nereye gittiği belli olmayan bir yere yedirmeyin. Kumar mı oynuyor da bu kadar para gidiyor. Evinizin huzurunu kaçırmayın. O verdiğiniz para ile çocuğunuzu özel okullar da okutabilir ya da şimdiden yatırım yapabilirdinizEŞİMDE AYNISINI DİYOR OLSAYDI ŞİMDİYE KADAR OLURDU DEDİ
anneme birşey olacak diye korkuyorum açıkcası üzüntüden
Anneniz saçmalıyor, size de duygu sömürüsü yapıyor.Annemn gözü şuan kimseyi görmüyor konuşunca ağlıyor ben napim bu hallere geldi bu çocuk diye elimde yok ki kurtarayım bataklıktan diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?