KARDEŞİM VE BİTMEYECEK ÇİLEM

Kardeşse kardeş, benim annem de sizin gibi. Kardeşine kendisi yetmedi şimdi de bizim tepemizdeler. Utanmaz olur böylesi,yaparsın yaparsin bir kere yapmazsın senden kötüsü olmaz. Eşine at topu izin vermiyor de. Annenle kardeşinle biraraya gelince kendini acindir. Hatta sen onlardan para iste.

Kovsun bi zahmet, hatta sen kov. Annen ne Anne kardesin ne kardes

Ev ve miras konusunu şimdi gördüm. Yani çocuğunuzun rızkını parayı keyfi için harcayan kardese mi veriyorsunuz? Kumar oynuyor büyük ihtimal. Yazık yani. Anneniz o para harcarken hasta olmuyor siz para vermeyince mi olacak. Kızınız büyüdüğünde düşman olur size yapmayın. Esinizde de çok sabır varmış kimse katlanamaz hem sürekli aynı evde yaşayıp hem bu kadar somurulmeye.

Eşinizden gizli mi veriyorsunuz? Öyleyse hiç etik değil..Belli ki siz vermeye devam edeceksiniz bari eşinize söyleyin o tepkisini gösterisin de sizi durdursun!

Msj attı akşam 7 de bende yardımcı olamayacağımı yazdım bana destek ol son defa bir de sen vurma filan gibi cümlelerle cvp verdi intiharın eşindeyim dedi kendi cezamı kendim vericam demiş.paranı kime yedirdiysen desteğini versin dedim bende
Sonra anneme söyledim kriz geçirir gibi oldum eşimde ebdeydi oda karıştı olaya anneme dedi sen başımın üstünde yerin var biryere gitmiyorsun bizimlesin ama o gelmeyecek artık bu eve böyle yaptıkça yer yok oma dedi gelsin yesin içsin sigarasını da alayım ama bu kadar daha yok verdiği açıklarını kapatamadık diye söyledi anneme.hangi birinize üzüleyim sende haklısın diyor bana ama o da evlat bende şaşırdım kaldım dedi

Allah sizin anneniz gibi anneleri de, sizin kardeşiniz gibi kardeşleri de ıslah etsin. Yıllardır evinizin, çocuğunuzun rızkını yedirmişsiniz. Hem de bunu gizli gizli yaptığınız zamanlar da olmuş. Ben eşinizin yerinde olsam çoktan boşanırdım sizden. Bu ne ya hem her gün tepesindeler adamın, hem de iliğini kemiğini daha ne kadar kurutabiliriz peşindeler. Anneniz de resmen evlat ayrımı yapıyor. Aman ona bişey olmasın, canı sıkılmasın bilmem ne diye sizin maddi zorluk çekmenizi, yuvanızın dağılma ihtimalini görmezden geliyor. Açıkcası boşansanız falan da umurlarında olmazsınız. Siz şu an onların gözünde sadece kasa gibisiniz. Başka hiç bir türlü umurlarında değilsiniz. Umarım evliliğiniz, çocuğunuz falan zarar görmeden yaptığınız bu hatalardan dönersiniz. Gerçekten hem eşinize hem çocuğunuza çok üzüldüm.

Özel degilse belki kacirmista olabilirim neden ayni evde kaliyorsunuz. Birde calisiyor musunuz. Surekli yardim ettiginiz icin sordum tamam babanizdan para kalmis olabilir ama esit miktarlarda kalmis ve o para size ait yani ben olsam vermezdim hazir para sonucta yatırım icin ayirirdim siz de oyle yapmissinizdir zaten.

Çalışıyorum evet,aynı evde değiliz güya ama annem bende sürekli tek olmak istemiyor evinde anladığım kadarıyla önceleri oğluma bakardı o da büyüdü 12 yaşında annem bende olduğundan kardeşim de maalesef geliyor yoksa herkes evinde olsa birbirini göremese iyi olacak da bu annem kaynaklı tepki gösterdim istemiyorum oldu hemen

Evet eşit miktarda hatta ben 50 bin az aldım yeterki toparlasın adam olsun dedim ama yok yok olmadı

Eşiniz cok anlayışlı. Aranizi bozmayın hiçbirşey icin. Kardeşiniz için bile.

Birak eşn kovsun cok yuzsuz arsiz kardeste olsa kapidan iceri sokmam evliligin bitse bu adam o evde sana asla bakmaz bakmadgi gibide seni her yola surukler bu para getir diye. El evinde olan ablasina bunu yapan adam onuda yapar. Sen kesin net bir dille benim esim yazdiklarini goRdu bir daha katiyen bsey veremem diyeceksin

Kusura bakmayın ama oğlunun keyfi için beni evliliğimi harcayan anneyi bende harcarım. Bunu hem bir anne, hem de bir evlat olarak söylüyorum. Zira bugün sizin evliliğiniz o adam yüzünden bozulsa, kardeşiniz iyice boğazınıza çöker ki bence bunu istediği için böyle yapıyor. Sizin şu hayatta tek önceliğiniz artık kendi evladınız, onun geleceğini kardeşinize yedirmeyin. Annenizi alın karşınıza konuşun , madem size gelmek kalmak istiyormuş, gelsin kalsın ama kesinlikle o kardeşle iletişimi kesin ve kapınızın eşiğinden sokmayın, annenize bile o adamın lafını ettirmeyin.Annenizde oğlunu istiyorsa gitsin onun evinde görsün, kabul etmiyor mu; kendi kararı, gitsin oğlu ile yaşasın, şu hayat fedakar evlat olmak için fazla kötü , zira günüzde fedakarlığın adı enayilik olmuş, ayrıca eşinizi kesinlikle ailenizle bu konularda yüz göz etmeyin, kardeşiniz kendini mi öldürecekmiş , gitsin öldürsün. Sorumlusu siz değilsiniz,siz elinizden geleni fazlası ile yapmışsınız, o yaşayacak diye sizin kendinizi parçalamanıza gerek yok. Allah ikinizede ayrı can vermiş, sırf aynı anne babadan doğdunuz diye , eli ayağı tutan aklı yerinde kocaman insanın yükünü sırtlanmak zorunda değilsiniz, bugün o adam yüzünden evliliğiniz bitse olan gene size olur ve bunun hesabını kendi evladınıza bile veremezsiniz.

Kusura bakmayın da eşiniz çok fazla iyi niyetliymiş. Anneniz de kardeşiniz de acayip kullanmışlar. Annenin bu dediklerinden sonra eşinizin size ya ailen ya ben deyip annenizle kardeşinizi evden göndermesi lazımdı. Normal biri böyle davranır. Annenizin davranışları sorunlu. Adil değil. Mıhtemelen erkek diye. Kardeşiniz de blöf yapıyor. İntihar edicem diyerek blöfünü zirveye çıkarmış. Asla son olmayacak. Kardeşiniz tam bir asalak ama annenize de kıl oldum kusura bakmayın lütfen. Sen de haklısın’mış. O ne demek ya. Başka kim haklı? Annenizin de işine geliyor istiyor ki siz hep pra verin kardeşinize. Sizden geçinip gitsin. Tavsiyem uzatmayın. Atın üstünüzden. Anneniz oğlunu bu yaptıklarına tağmen silmediyse sizi hiç silmemesi lazım. Lütfen evinize almayın. Annenizi de kendi evinde görün. Maddi olarak da tamamen desteğinizi çekin. Öyle sigara migara alarak uzaklaştıramazsınız. İçmesin bi zahmet. Küçğk küçük verince aürekli istemeye devam edecek. Lütfen bu kadar kullandırtmayın kendinizi. Kardeşinize verdiğiniz pra ile bir psikotetapi alın da insanlara hayır demeyi, manipüle edilmemeyi, duygu sömürüsü yüzünden vicdana azabı çekmemeyi öğrenmeye çalışın. Çok sinirlendim. Sert tazdıysam kütfen kusura bakmayın. Ama gerçekler.

Niye psikolojiniz bozuluyor ki? Hiç canınızı sıkmayın. Siz elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız. Artık kullanma ve yüzsüzlük boyutunu almış.

Ve maalesef ki, pek çok ailede hep böyle iyi niyetinden söndürülen kişiler var. inanın, eğer aynı durumda siz olsanız, sizin yaptığınızı yapmazlar. Anneniz kardeşinizin evliliği söz konusu olsa, sizi uyarırdı. Neden, çünkü siz anlayışlı,olgun tarafsınız. Ama bu sömürüleceğinizi göstermiyor.

5 bin vermişsiniz, hem de eşinizden gizli. Daha ne yardımı yapacaksınız? Bir de eşinizin bu parayı öğrendiğini düşünün. Size güveni kırılır.

neyse, eşiniz de oldukça anlayışlı davranmış. Bir daha ailenizin hatrını eşinizin önüne koymayın. Çünkü onlar düşünmüyorlar sizin mutluluğunuzu.

Kardeşinizin duygu sömürülerini de ciddiye almayın. Eşim izin vermiyor deyin geçin.

Siz böyle onun arkasını topladıkça o adam çalışmaz. Hazıra alışmış, asalak bir tip...

Ne demek telefon al satalım. Tam dolandırıcı kafası. Dolandırmaya çalıştığı kişi de kardeşi...

Uzak durun böylesinden bu kardeş değil akrep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…