Merabalar ,
kardeşim ile olan konularım malum eski konularda paylaşmıştım herşeyi ,yinede özet geçeyim istiyorum ben.Annem ve kardeşim beraber yaşıyor babam vefat etti 2,5 sene önce kardeşimde 2 sene önce boşandı .sorunlarımıza eklenerek devam eden bir konu var .O da kardeşimin işsiz olması her işi başarısızla sonuçlanması gibi,sürekli olarak maddi beklenti içinde bizden ,annemin durumu yok zaten olsa yapacak yeterki ayağa kalksın diye.Ben den yine istiyor geçen ay 5bin verdim iş yapıyordu olmadı tamam dedim kendi kendime olabilir diye eşim de ayrı yaptı benimkinden haberi yok olsa kıyamet kopar.Şimdi istediğini söyledim vermeyeceksin diyor bende vermek istemiyorum zaten ama o kadar arsız ve yuzsuzki anlatamam yaşamanız gerekir.Anneme anlatınca sessiz kalıyor o beni daha çok delirtiyor .Diyorumki anne evliiiğim sizin yuzunuzden etkileniyor aramı< bozuk diye anlatıyorum bu gidişle boşanıcaz (Allah Korusun) diyorum öylece dinliyor beni umurunda değil sanki yada ne düşünüyorlar bilmiyorum.Sürekli kafamda bu konular psikolojik olarak da iyi değilim tahammülüm yok hiçbir konuya çocuğum var 11 yaşında o da dayısını istemiyor evde bu konulardan dolayı ne yapacağımızı şaşırdım .Geçen gün tavır yaptım diye 2 gün gelmedi beni kardeşimi istemekle suçluyor.sen olsan istermiydin dedim hep zararı var fayda beklentim yok kendim adına ama beniz bıraksın dedim sana yaptığını bana yapıyor diyorum öylece bakıyor bana boş boş anneme de üzülüyorum aramızda kalıyor.Ama ben yapmak zorunda değilim fazlasıyla yaptım herşeyi bunları saysam not mu aldınız dersiniz belki ama inanın ben tükendim artık.sizden akıl almak istiyorum kimseye diyemiyorum da artık kendimi enayi gibi hissediyorum ben ,son kez istiyorum diye msj atmış çarşamba günü nakit istiyemiyor telefon alalım hattından satalım diyor bana nakite çevirecek .kim ödeyecek taksitleri tabiki ben yaaa ben nasıl öderim imkanın varmı diye soran yok .Anneme dedim haberi yok ama olsa da birşry değişmeyecek demiyorki ablandan birşey isteme eşi ile arası bozuluyor bizim yüzümüzden demiyor.Ben nefret ediyorum kardeşimden ne yüzünü ne de sesini duymak istemiyorum .Gördüğüm gibi hastalanıyorum artık aradığı msj attığı zaman elim ayağım titriyor artık ne isteyecek diye .Eşim olmasa bana neler neler yapar da ondan biraz çekiniyorlar.Bende yemek içme yapıyorlar tm onda birşey demiyorum ama haftasonu kimsyi görmek istemiyorum ben bi rahat huzur versinler bana ama yok yok hepsini geçtim artık maddi olarak eni bana bıraksınlar .çok uzun olmuş kusura bakmayın karışıkda yazmış olabilirim .sinirlerim çok bozuk çünkü tedavi olmam şart .Pzt başlıyacak şimdi işten kaçta çıkacaksın AVM ye gidelim diye telefon almak için eşimde evden kovacam diyor