- Konu Sahibi depresif34
Haklısınız ben annem diyip saygısızlık yapmak istemiyorum ama yok boşa konuşuyoruz sankiYani şu forumda çok cevap yazmam ama inanın duramadım. vicdan iyidir ama vara yoğa vicdan yapmamak gerekir. sizden fazla miras alıp onu yiyen, evlenip eşine bile hayrı olmayıp o kişininde günahına giren, yuvam bozulacak dediğiniz halde umursamayan kişiler anne ve kardeş olmaz. bence artık kendinizi çocuğunuz ve cidden bu zamanda bulunamayacak kadar iyi olan (maşallah) eşinizi düşünmelisiniz. bu size asla bencilce gelmesin. çünkü onları yeterince düşünmüşsünüz. belli ki mirastan sizin akldığınız hakkı size fazla görüyorlar ve böyle üç-beş isteye isteye onu da elinizden almak istiyorlar. kardeşinizin düzeleceği yok bunu kabul edin ve ilişkinizi kesin. kendisini toparlayacak olan insan şimdiye kadar sizden tırtıkladığı paralarla toparlanırdı. belli ki o paralar iş kurmaya değil başka zevk ve eğlencelere gidiyor. belki de kumara bilemezsiniz. siz onu bu işler için finanse ediyorsunuz. çocuğunuzun ve eşinizin hakkınıza giriyorsunuz. anneniz tam bir evlat ayıran lütfen onun duygu sömürülerine izin vermeyin. hani size "sen de haklısın" diyordu. madem haklısınız neden arayıpta alıver telefonu diyor ya. ne münasebetle. oğlum şimdiye kadar aldığın paraları ne yaptın ablandan hala istemeye utanmıyor musun diyemiyor mu? size acımasız gelmesin anneniz de kardeşiniz de sizi ağır bir şekilde kullanıyor bunu tam olarak idrak edin ve lütfen şu gereksiz vicdan yapmayı bırakın. annenize hiç bir şey olmaz olsa da sizin suçunuz olmaz. herkes sizin yumuşak karnınızı öğrenmiş. kardeşiniz kendimi öldürürüm diyor annenin oğlum da oğlum diyor kusura bakmayın sizi düşündüğü yok. kocanızın yanında size hak veriyor gibi görünse de aslında zerre sizi umursamıyor. lütfen gözünüzü açın ve silkelenip kendinize gelin. kimsenin duygu sömürüsüne kanmayın. eşinizin sabrı sizin de psikolojiniz bitmeden
Bugün annem eşimi Aramış ağlamış o da dedi veremeyeceğimi söyledim .akşam geldim işten suratı asık hiç oralı olmadım yanı yemek yedik oturdum eşimle biraz hadi ayıp olmasın diye yanına gittim,baktım yanıma geldi ayarlamamış mı diyor yok dedim sonra bana ayarlayamazmısın dedi
Hayır anne yok valla bittim ben dedim sonra eşim geldi anneme dedi bir sürü
Şey ve hepsinde haklı adam senin ihtiyacın ne varsa söyle alayım alalım ama oğlun için
Artık kuruş yok dedi