Kardeşime, ailemle yaşayacaksın baskısı

Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
Annesine babasına bakması gereken kendisi.
Başkasının düşüncelerini değiştirmek yerine Kendi düşüncelerine uygun bu tarz yetiştirilmiş bir kadınla evlenebilir.

Şimdiden sogudum diyor zaten enayi yerine koydu beni diyor Cocuk yalvarıyor mus kardeşime suan ama annemi babami yuz ustu birakamam bana güvenip ev aldilar diyormuş
O adam kardesinizin askindan yalvarmiyordur emin olun giden paraya aciyordur bugun ayri evi kabul bile etseler adam evlenince yine ailesine verir maasini sizin kardesinizde evi kendi basina cevirir ustune birde kocasinin boklu donunu yikar

24 yaş çok çok küçük bir yaş bu durumda 3 yıl çöp değil en fazla tecrübe olur,
bu yalancıdan bir an önce ayrılması yararına olur çünkü kimse kimsenin ev borcunu ödemek, ana babasına bakmak zorunda değil,
evlat olarak kendisi bakabilir ödeyebilir destek olabilir ama kardeşiniz zorunda değil, kendisine bir ev açamayacak adamla olmaz,
bu arada bir yanlış yaparsa ömür boyu beraber yaşayacakları da aklında bulunsun, mevcuttaki ev 7 sene ödenecek, kendilerine ve
kardeşine alınacak evler de ortalama 10ar sene ödense etti sana 27 sene, bitti gitti ömür. Kardeşiniz asla geri atmasın şu devirde kaynanayla yaşamak mı kaldı ayrıca ya, insanlar kendi ailesiyle yaşamıyor.

Kafasina alacagi sampuan icin kaynanasindan para dilenir duruma gelir. Kendi parasini alabilmek icin yalvardigi zamanlar olur. Evin icinde kole gibi milletin boklu donlarini yikadigini hesaba katmadim daha. Sacmalamasin yol versin gitsin.

Adam iyi niyetli olsa bastan durumlari anlatir ona göre kardesinize secme imkani acilirdi. Böyle olmus bitmise getirmeye calismis. Anneme babama bakmasin demeler de ayri makipulasyon taktigi. Bu devirde böyle sacmaliklari kabul etmesin kimse. 7 yil icinde bizim iki cocugumuz oldu, kendimiz ev aldik. Kardesiniz kendi hayati ile ilgili hicbir karar alamayacak, onlar hep bir olup onu ezecek. Madem annesini babasini birakamiyor otursun oturdugu yerde yalanci

Ooo plan müthiş gelinin de maaşı var ne güzel dünya, kardesin kendini yakmasin bir de çocuğu olur sonra dön baba evine, aileyle yaşamak ayrı konu birde maaşlar KV.de de toplanıp borçlar mi ödenecek, ne güzel dünya, tanışma olur iş resmiyete dökülür kabul ederler diye kurmuşlar ama kardeşin aklını kullansın bu tuzağa düşmesin.

Napalim 3 yıl yetine 30 yilmi çöp olsun buradan baksın uçar gider o aşkı pencereden fuzulev sistemi gibi sadece para degilki konu aşırı bağımlı bir aile bu .Hiçbir aklı başında insan girmez bu denkleme ben calisicam herkesin evi olacak ben bosanirsam diğer kocamın kardeşleri o evlerin yarısınida verecekmi bana kendime iki üç ev yapmak varken niye yarimeve razı olayım.Cok mantıksız niye sıkayım kendimi ektim kaynım ev sahibi olsun diye istemem öyle kocayı

Durmadan ayrılsın,aileyle yaşayan arkadaşım var hayatı bitmiş 3 yıldır ayrı eve de çıkmıyor kocası sakın ömrü biter olacak iş mi.. çok çok pişman olur

Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
Böyle bir zihniyeti 3 yıl anlamamış mı? Mağaradan dün çıkmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…