- 27 Ağustos 2025
- 304
- 503
- 18
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
İnşallah dönülmez sekilde ayrilir duygusallığın dan korkuyorum kardeşiminAynen öyle canım paralı köle bulduk diye sevinmişlerdir.Fikri değişmez inşallah kardeşinin
Pislik herif kızı kafaya almış resmen.Yemin ederim erkekler midemi bulandırıyor artık.İnşallah dönülmez sekilde ayrilir duygusallığın dan korkuyorum kardeşimin
Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
Annesine babasına bakması gereken kendisi.Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
O adam kardesinizin askindan yalvarmiyordur emin olun giden paraya aciyordur bugun ayri evi kabul bile etseler adam evlenince yine ailesine verir maasini sizin kardesinizde evi kendi basina cevirir ustune birde kocasinin boklu donunu yikarŞimdiden sogudum diyor zaten enayi yerine koydu beni diyor Cocuk yalvarıyor mus kardeşime suan ama annemi babami yuz ustu birakamam bana güvenip ev aldilar diyormuş
Kafasina alacagi sampuan icin kaynanasindan para dilenir duruma gelir. Kendi parasini alabilmek icin yalvardigi zamanlar olur. Evin icinde kole gibi milletin boklu donlarini yikadigini hesaba katmadim daha. Sacmalamasin yol versin gitsin.Kizlar kiz kardesim var ben yurt disinda yasiyorum üç yıldır da yaklaşık sevgilisi var ailesiyle tanismiyor yeni aile tanismasi oldu dün, sevgilisiyle baştan herseyi konuşmuşlar ev ayri olacak şudur budur ama dün ailesi ve çocuğun konuşması şu olmuş ev borçları varmis çocuğun ailesinin 7 yillik kredileri varmis ogullari ile birlikte ödüyor mus bu yüzden ayni evde yasiyacaklarmis damat adayinin bir tane daha erkek kardeşi varmis hepsi ortak ödüyor mus ailenin fikri şu kardeşim onlarla yasayacak onlarin borcu bitince kardesim gile ev alinacak onun borcu bitince diğer kardeşe ev alinacakmis kardeşimin bunlardan haberi yokmuş dün erkek tarafi gidince çıldırmış kardeşim anneme bu is olmaz ben ömrümü böyle geçiremem demis bugün kardesimle konuştum ayrılmayı düşünüyorum bilmiyorum hayatım hayallerim alt üst oldu diyor kardeşim bu arada çalışıyor muhasebeci ben kirada otururum aynı ev olmaz diuor ama muhtemelen sevgilisi maaşının tamamina yakinini ev kredisine veriyor evlenseler bile evi kardeşim geçindirir dünden beri arıyormuş sevgilisi kardeşim acmamis ve msj yazmis bana bu şartlar da gelmedin ne düşündün aileler tanışınca bana herseyi kabul eder zaten falan mi düşündün vs gibisinden msj yazmis zaten dışarı da kardeşim ödüyor mus hesabi falan abla napicam diyor bana? Bence ayrılmalı ama yine de size sormak istedim kardesimi çokta etkilemek istemedim uc yilim resmen çöp diye ağlıyor üç yıl emek verdim bırakamam der mi daha sonra diye de korkuyorum kardeşim cok duygusal aslindabu arada evlerine giden maas komple kaynanada falan toplaniyormus
Aynı yılları yazmisizdeğil 3 yıl sevgililik insanlar 30 yıllık evliliklerini bitiriyor
bu karşı tarafa da ne sinsi insanlarmış öyle sevgilisi de dahil
tabiki ayrılsın.. daha neler
Durmadan ayrılsın,aileyle yaşayan arkadaşım var hayatı bitmiş 3 yıldır ayrı eve de çıkmıyor kocası sakın ömrü biter olacak iş mi.. çok çok pişman olurKizlar kiz kardesim var ben yurt disinda yasiyorum üç yıldır da yaklaşık sevgilisi var ailesiyle tanismiyor yeni aile tanismasi oldu dün, sevgilisiyle baştan herseyi konuşmuşlar ev ayri olacak şudur budur ama dün ailesi ve çocuğun konuşması şu olmuş ev borçları varmis çocuğun ailesinin 7 yillik kredileri varmis ogullari ile birlikte ödüyor mus bu yüzden ayni evde yasiyacaklarmis damat adayinin bir tane daha erkek kardeşi varmis hepsi ortak ödüyor mus ailenin fikri şu kardeşim onlarla yasayacak onlarin borcu bitince kardesim gile ev alinacak onun borcu bitince diğer kardeşe ev alinacakmis kardeşimin bunlardan haberi yokmuş dün erkek tarafi gidince çıldırmış kardeşim anneme bu is olmaz ben ömrümü böyle geçiremem demis bugün kardesimle konuştum ayrılmayı düşünüyorum bilmiyorum hayatım hayallerim alt üst oldu diyor kardeşim bu arada çalışıyor muhasebeci ben kirada otururum aynı ev olmaz diuor ama muhtemelen sevgilisi maaşının tamamina yakinini ev kredisine veriyor evlenseler bile evi kardeşim geçindirir dünden beri arıyormuş sevgilisi kardeşim acmamis ve msj yazmis bana bu şartlar da gelmedin ne düşündün aileler tanışınca bana herseyi kabul eder zaten falan mi düşündün vs gibisinden msj yazmis zaten dışarı da kardeşim ödüyor mus hesabi falan abla napicam diyor bana? Bence ayrılmalı ama yine de size sormak istedim kardesimi çokta etkilemek istemedim uc yilim resmen çöp diye ağlıyor üç yıl emek verdim bırakamam der mi daha sonra diye de korkuyorum kardeşim cok duygusal aslindabu arada evlerine giden maas komple kaynanada falan toplaniyormus
Böyle bir zihniyeti 3 yıl anlamamış mı? Mağaradan dün çıkmışlar.Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?