- 21 Aralık 2014
- 9.346
- 29.069
- 798
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Kerizi görüyo musun tanısma anına kadar söylememis hatun elimden kayar diye. Enayi yerine koymus kardesini bide hesapları kardesin ödüyomus tam bir rezillik bu cocuk neyine güvenipte evlenecekti bide kardesinle, sadaka versin tatile cıkarken.Kardesim buna fırsat birakmamis ki telefonunun son iki hanesini degistiricek her yerden engellemis sosyal medyayı da dondurup ara verecek biraz birikim yapmıştı nişanda aileme yük olmayim diye abla o parayla tatile cikicam dedikis gelmeden kafa dinleyecek yani kendime gelmem lazim ben ne yasadim diye teyzemler falan tatil beldesinde yaşıyor oraya cagirmislar kardesimi gel kafa dagit diye yillik izni vardı nisan alışverişi vs icin kullanacakti simdi havalar iyce sogumadan tatil icin kullanmayi düşünüyor
Annem yaşadı aynısını.Tek odalı bir evde gelin oldu.İki bekar görümce 3 bekar kayın kayınpeder ve kaynana ile yaşadı.Hepsi de zalim insanlar.Kayınlara ev yapılıp evlendirildi.Eltiler el bebek gül bebek.Annem 55 yıldır gelin gittiği evde yaşıyor.Annem dişiyle tırnağıyla o evi yeniemeye çalıştı.Bütün bunları niye yaşadı kocası arkasında olmadığı için.Yaşadıklarını anlattığında nefesim kesiliyor.Ki çocukluğumuzda şahit olduk çoğuna.Sen nasıl dayandın bütün bunlara diyorum.Peygamber sabrı mı vardı.Verdiğin savaştan nasıl sağ çıktın.Atanınca annemi alıp o evden çıkmak istedim ama bu yaştan sonra nereye gideyim dedi.Acılarla dolu bir yaşam.Şimdi çocuklarımın ve torunlarımın varlığıyla en güzel zamanımı yaşıyorum diyor annem.Ama ömür de gittiMaaş üçten dörde çıkacak ohh ne ala memleket. Aklı varsa kaçsın uzak dursun.
Ayrıca o aynı evde yaşamayı kabul ederse hayatının kalanını o evde geçirir. Sizin nasıl olsa alıştınız diye erkek kardeşine önce ev alınır. Eltisi kendi evinin sefasını sürerken oda onların kredisini öder. Uzak dursun ömrünü yakmasın.
Sonradan kafasına vuracağına üç yılını silsin daha iyi mantıklı davransın kendi değerini bilsinKizlar kiz kardesim var ben yurt disinda yasiyorum üç yıldır da yaklaşık sevgilisi var ailesiyle tanismiyor yeni aile tanismasi oldu dün, sevgilisiyle baştan herseyi konuşmuşlar ev ayri olacak şudur budur ama dün ailesi ve çocuğun konuşması şu olmuş ev borçları varmis çocuğun ailesinin 7 yillik kredileri varmis ogullari ile birlikte ödüyor mus bu yüzden ayni evde yasiyacaklarmis damat adayinin bir tane daha erkek kardeşi varmis hepsi ortak ödüyor mus ailenin fikri şu kardeşim onlarla yasayacak onlarin borcu bitince kardesim gile ev alinacak onun borcu bitince diğer kardeşe ev alinacakmis kardeşimin bunlardan haberi yokmuş dün erkek tarafi gidince çıldırmış kardeşim anneme bu is olmaz ben ömrümü böyle geçiremem demis bugün kardesimle konuştum ayrılmayı düşünüyorum bilmiyorum hayatım hayallerim alt üst oldu diyor kardeşim bu arada çalışıyor muhasebeci ben kirada otururum aynı ev olmaz diuor ama muhtemelen sevgilisi maaşının tamamina yakinini ev kredisine veriyor evlenseler bile evi kardeşim geçindirir dünden beri arıyormuş sevgilisi kardeşim acmamis ve msj yazmis bana bu şartlar da gelmedin ne düşündün aileler tanışınca bana herseyi kabul eder zaten falan mi düşündün vs gibisinden msj yazmis zaten dışarı da kardeşim ödüyor mus hesabi falan abla napicam diyor bana? Bence ayrılmalı ama yine de size sormak istedim kardesimi çokta etkilemek istemedim uc yilim resmen çöp diye ağlıyor üç yıl emek verdim bırakamam der mi daha sonra diye de korkuyorum kardeşim cok duygusal aslindabu arada evlerine giden maas komple kaynanada falan toplaniyormus
Kızlar toplu cevap vereyim kardeşim ayrılmış, tam olarak şöyle gecmis konusma anama babama bakmazsın zaten demis kardesim de otur anne babana kendin bak evlenip de başkasının da basini yakma demis
Bravo kardeşinize. Seviyorum, evlenince düzelir deyip kendini ateşe atmamış. Maasallah diyim, kendi kızımmış gibi sevindim.Kardesim buna fırsat birakmamis ki telefonunun son iki hanesini degistiricek her yerden engellemis sosyal medyayı da dondurup ara verecek biraz birikim yapmıştı nişanda aileme yük olmayim diye abla o parayla tatile cikicam dedikis gelmeden kafa dinleyecek yani kendime gelmem lazim ben ne yasadim diye teyzemler falan tatil beldesinde yaşıyor oraya cagirmislar kardesimi gel kafa dagit diye yillik izni vardı nisan alışverişi vs icin kullanacakti simdi havalar iyce sogumadan tatil icin kullanmayi düşünüyor
Anaaa çocuk bi de bakıcı arıyorKardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
Aynen öyle ,kardeşine soyle bunlariO kadar sacma sapan insanlar var ki aklim almiyor ya her evin kredisi en asagi on sene sürse otuz sene birlikte yasarlar bu insanlar bir ömür demek bu
Pardon o tanıdıklarınız biraz mal mıBeni seven herşeyi me razı gelir
Her koşulda yanında olur
Cefakar olur mantığıyla hareket ediyor heralda adam
Oyunda olabilir
Benim bir tanıdığımda böyle birşey yaşamıştı yanlız damat tarafıyız biz
Kızla 2 yıldır görüşüyorlar
Ailleler tanışıyor
Kızı istemeye gidecekleri gün aralarında karar alıyorlar gelin adayını deneyip bir sınava tabi tutacaklar
Bakalım ne kadar iyi bir kız
Kıza ve ailesine ben annem ve babamdan ayrılmam onlarla oturacağız olmadı alt katı kendimize döşeyip otururuz diyor kv damat
Gelinin babası evden kovmaktan beter etti
Kızda yalan oldu evlilikte
Çocuğun hali vakti yerindeydi ne gerek vardı bu oyuna
Kızda çok hoştu
Ne yaptıysa artık kızı ve babasını ikna edemediler
İyi de oldu:)
Ömrü biteceğine şimdi giden 3 yılı olsun zararın neresinden dönsen kar bellik kayınvalide çok baskın para falan onda toplanıyosa çok kafa ağrır ayrıca ben gel biraz beraber oturalım da sonra ayrı eve çıkarsınız diyen ailelerin sözünde durduğunu hiç görmedimKizlar kiz kardesim var ben yurt disinda yasiyorum üç yıldır da yaklaşık sevgilisi var ailesiyle tanismiyor yeni aile tanismasi oldu dün, sevgilisiyle baştan herseyi konuşmuşlar ev ayri olacak şudur budur ama dün ailesi ve çocuğun konuşması şu olmuş ev borçları varmis çocuğun ailesinin 7 yillik kredileri varmis ogullari ile birlikte ödüyor mus bu yüzden ayni evde yasiyacaklarmis damat adayinin bir tane daha erkek kardeşi varmis hepsi ortak ödüyor mus ailenin fikri şu kardeşim onlarla yasayacak onlarin borcu bitince kardesim gile ev alinacak onun borcu bitince diğer kardeşe ev alinacakmis kardeşimin bunlardan haberi yokmuş dün erkek tarafi gidince çıldırmış kardeşim anneme bu is olmaz ben ömrümü böyle geçiremem demis bugün kardesimle konuştum ayrılmayı düşünüyorum bilmiyorum hayatım hayallerim alt üst oldu diyor kardeşim bu arada çalışıyor muhasebeci ben kirada otururum aynı ev olmaz diuor ama muhtemelen sevgilisi maaşının tamamina yakinini ev kredisine veriyor evlenseler bile evi kardeşim geçindirir dünden beri arıyormuş sevgilisi kardeşim acmamis ve msj yazmis bana bu şartlar da gelmedin ne düşündün aileler tanışınca bana herseyi kabul eder zaten falan mi düşündün vs gibisinden msj yazmis zaten dışarı da kardeşim ödüyor mus hesabi falan abla napicam diyor bana? Bence ayrılmalı ama yine de size sormak istedim kardesimi çokta etkilemek istemedim uc yilim resmen çöp diye ağlıyor üç yıl emek verdim bırakamam der mi daha sonra diye de korkuyorum kardeşim cok duygusal aslindabu arada evlerine giden maas komple kaynanada falan toplaniyormus
Var böyle şahsına münhasır insanlarPardon o tanıdıklarınız biraz mal mı
Daha 24 yaşındaymış, gözünü açmış bu herifi görmüş zaten ne çöpü ya? Şu genç kızların ağzına kürekle vurmak istiyorum, yıllarım gitti dedikçe vurmak istiyorum. Anca büyüdün zaten ne yılı?Kizlar kiz kardesim var ben yurt disinda yasiyorum üç yıldır da yaklaşık sevgilisi var ailesiyle tanismiyor yeni aile tanismasi oldu dün, sevgilisiyle baştan herseyi konuşmuşlar ev ayri olacak şudur budur ama dün ailesi ve çocuğun konuşması şu olmuş ev borçları varmis çocuğun ailesinin 7 yillik kredileri varmis ogullari ile birlikte ödüyor mus bu yüzden ayni evde yasiyacaklarmis damat adayinin bir tane daha erkek kardeşi varmis hepsi ortak ödüyor mus ailenin fikri şu kardeşim onlarla yasayacak onlarin borcu bitince kardesim gile ev alinacak onun borcu bitince diğer kardeşe ev alinacakmis kardeşimin bunlardan haberi yokmuş dün erkek tarafi gidince çıldırmış kardeşim anneme bu is olmaz ben ömrümü böyle geçiremem demis bugün kardesimle konuştum ayrılmayı düşünüyorum bilmiyorum hayatım hayallerim alt üst oldu diyor kardeşim bu arada çalışıyor muhasebeci ben kirada otururum aynı ev olmaz diuor ama muhtemelen sevgilisi maaşının tamamina yakinini ev kredisine veriyor evlenseler bile evi kardeşim geçindirir dünden beri arıyormuş sevgilisi kardeşim acmamis ve msj yazmis bana bu şartlar da gelmedin ne düşündün aileler tanışınca bana herseyi kabul eder zaten falan mi düşündün vs gibisinden msj yazmis zaten dışarı da kardeşim ödüyor mus hesabi falan abla napicam diyor bana? Bence ayrılmalı ama yine de size sormak istedim kardesimi çokta etkilemek istemedim uc yilim resmen çöp diye ağlıyor üç yıl emek verdim bırakamam der mi daha sonra diye de korkuyorum kardeşim cok duygusal aslindabu arada evlerine giden maas komple kaynanada falan toplaniyormus
Ben daha 24 yaşındayım, annem babam bana böyle şeylerle gelmezken sen beni şu an bulutların üzerinde gezdireceğin yerde dün bir bugün iki ananı babanı burnuma dayıyorsun desin, herkesi kendileri gibi ailenin enayisi sanıyo bunlar.Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
Hep beraber ödüyolarmış evi, kendi evlenmezse kardeşi elini çabuk tutarsa ev ona gidecek, ondan g.tü üçbuçuk atıyo.Şimdiden sogudum diyor zaten enayi yerine koydu beni diyor Cocuk yalvarıyor mus kardeşime suan ama annemi babami yuz ustu birakamam bana güvenip ev aldilar diyormuş
Ağız yoklamış onlar. Elalem salak değil, kumaşı görmüşler tabi bi daha kızın yanına yaklaştırmamışlar haklı olarak.Beni seven herşeyi me razı gelir
Her koşulda yanında olur
Cefakar olur mantığıyla hareket ediyor heralda adam
Oyunda olabilir
Benim bir tanıdığımda böyle birşey yaşamıştı yanlız damat tarafıyız biz
Kızla 2 yıldır görüşüyorlar
Ailleler tanışıyor
Kızı istemeye gidecekleri gün aralarında karar alıyorlar gelin adayını deneyip bir sınava tabi tutacaklar
Bakalım ne kadar iyi bir kız
Kıza ve ailesine ben annem ve babamdan ayrılmam onlarla oturacağız olmadı alt katı kendimize döşeyip otururuz diyor kv damat
Gelinin babası evden kovmaktan beter etti
Kızda yalan oldu evlilikte
Çocuğun hali vakti yerindeydi ne gerek vardı bu oyuna
Kızda çok hoştu
Ne yaptıysa artık kızı ve babasını ikna edemediler
İyi de oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?