Kardeşime, ailemle yaşayacaksın baskısı

Kerizi görüyo musun tanısma anına kadar söylememis hatun elimden kayar diye. Enayi yerine koymus kardesini bide hesapları kardesin ödüyomus tam bir rezillik bu cocuk neyine güvenipte evlenecekti bide kardesinle, sadaka versin tatile cıkarken.

Annem yaşadı aynısını.Tek odalı bir evde gelin oldu.İki bekar görümce 3 bekar kayın kayınpeder ve kaynana ile yaşadı.Hepsi de zalim insanlar.Kayınlara ev yapılıp evlendirildi.Eltiler el bebek gül bebek.Annem 55 yıldır gelin gittiği evde yaşıyor.Annem dişiyle tırnağıyla o evi yeniemeye çalıştı.Bütün bunları niye yaşadı kocası arkasında olmadığı için.Yaşadıklarını anlattığında nefesim kesiliyor.Ki çocukluğumuzda şahit olduk çoğuna.Sen nasıl dayandın bütün bunlara diyorum.Peygamber sabrı mı vardı.Verdiğin savaştan nasıl sağ çıktın.Atanınca annemi alıp o evden çıkmak istedim ama bu yaştan sonra nereye gideyim dedi.Acılarla dolu bir yaşam.Şimdi çocuklarımın ve torunlarımın varlığıyla en güzel zamanımı yaşıyorum diyor annem.Ama ömür de gitti

Sonradan kafasına vuracağına üç yılını silsin daha iyi mantıklı davransın kendi değerini bilsin

Kızlar toplu cevap vereyim kardeşim ayrılmış, tam olarak şöyle gecmis konusma anama babama bakmazsın zaten demis kardesim de otur anne babana kendin bak evlenip de başkasının da basini yakma demis

Çok akıllı kızmış tebrik ettim. Sakın sonradan oğlanın manipülasyonuna gelip de ayrı eve çıkacağız bilmem ne falan deyip tekrardan barışmaya kalkmasın, böyle deyip tekrardan kaynanasıyla aynı eve sokabilir o potansiyeli gördüm.

Bravo kardeşinize. Seviyorum, evlenince düzelir deyip kendini ateşe atmamış. Maasallah diyim, kendi kızımmış gibi sevindim.

Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
Anaaa çocuk bi de bakıcı arıyor kredi öde sonra anana babana baktır oh valla ne güzel hayaller kardeşini altından öpüyorum uzak dursun ruh hastaları bunlar

Beni seven herşeyi me razı gelir
Her koşulda yanında olur
Cefakar olur mantığıyla hareket ediyor heralda adam
Oyunda olabilir
Benim bir tanıdığımda böyle birşey yaşamıştı yanlız damat tarafıyız biz
Kızla 2 yıldır görüşüyorlar
Ailleler tanışıyor
Kızı istemeye gidecekleri gün aralarında karar alıyorlar gelin adayını deneyip bir sınava tabi tutacaklar
Bakalım ne kadar iyi bir kız
Kıza ve ailesine ben annem ve babamdan ayrılmam onlarla oturacağız olmadı alt katı kendimize döşeyip otururuz diyor kv damat
Gelinin babası evden kovmaktan beter etti
Kızda yalan oldu evlilikte
Çocuğun hali vakti yerindeydi ne gerek vardı bu oyuna
Kızda çok hoştu
Ne yaptıysa artık kızı ve babasını ikna edemediler
İyi de oldu:)

Geri kalan hayatı çöp olacağına 3 yılı çöp olsun.
Daha çok genç zaten yesin içsin keyfine baksın, adam daha sevgiliyken bir yemek ismarlayamiyormuş evlenincede onumu besleyecek.
Kardeşinizi yolacak kaz olarak görüyorlar sanırım ailecek.

Pardon o tanıdıklarınız biraz mal mı

Ömrü biteceğine şimdi giden 3 yılı olsun zararın neresinden dönsen kar bellik kayınvalide çok baskın para falan onda toplanıyosa çok kafa ağrır ayrıca ben gel biraz beraber oturalım da sonra ayrı eve çıkarsınız diyen ailelerin sözünde durduğunu hiç görmedim

Daha 24 yaşındaymış, gözünü açmış bu herifi görmüş zaten ne çöpü ya? Şu genç kızların ağzına kürekle vurmak istiyorum, yıllarım gitti dedikçe vurmak istiyorum. Anca büyüdün zaten ne yılı?

Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
Ben daha 24 yaşındayım, annem babam bana böyle şeylerle gelmezken sen beni şu an bulutların üzerinde gezdireceğin yerde dün bir bugün iki ananı babanı burnuma dayıyorsun desin, herkesi kendileri gibi ailenin enayisi sanıyo bunlar.

Şimdiden sogudum diyor zaten enayi yerine koydu beni diyor Cocuk yalvarıyor mus kardeşime suan ama annemi babami yuz ustu birakamam bana güvenip ev aldilar diyormuş
Hep beraber ödüyolarmış evi, kendi evlenmezse kardeşi elini çabuk tutarsa ev ona gidecek, ondan g.tü üçbuçuk atıyo.

Ağız yoklamış onlar. Elalem salak değil, kumaşı görmüşler tabi bi daha kızın yanına yaklaştırmamışlar haklı olarak.

Benim annem de boyle bir eve gelin gitmis. O sirada babam universite okudugu icin yaninda olamamis ve bu sekilde 4 sene bu basiretsiz insanlarla yasamis. Bu sure zarfinda maasini vermis ve evin butun islerini de anneme yaptirmislar. 4 senennin sonunda 1 dilim ekmek bile almadan babamla o evden ayrildilar. Sacini kestirebilmek icin kendi parasini dilenmis bu insanlardan. annemin maasi ve altinlari ile kayinlarina taksi ve taksi plakasi/otobus dahi alinilmis ama annemle babama bir dal cop bile vermemisler.
4 yilin sonunda evine sokmayi birak evinin bulundugu sokaga bile sokmadi annem hepsini. Yokluk icerisinde olup gitti kayinpederi/kayinvalidesi. Digerleri de surunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…