Kardeşime, ailemle yaşayacaksın baskısı

Kardeşim 24 yasinda iki yas var aramizda bana bunlarin hicbirini anlatmadı ben calisiyorim o calisiyor yani ayni evde yasamak aklımın ucundan dahi gecmedi diyor bende istiyorum ayrilsin umarım mantikli kariri verir birakir
24 yaşında ne işi var evlilikle zaten hem de böyle bir aileyle. Bu zamana kadar hesapların hepsini ödeyip ailesine maaş akıtmasından uyanmalıydı zaten.maaşına çökecekleri köle arıyolar ruh hastaları

Ömrü şehir çöplüğü olacağına 3 yıllık çöpüne yansın bitsin gitsin.

Hani bastan ayri olacak diye konusmuslardi? Istemeye gidince mi dökülmüş bu plan? Ardina bakilacak durum degil sen de gazla kopsun gitsin. Duygusala baglarsa arada görüşür iyice soguyana ya da baskasini bulana kadar bisey olmaz onu da hak etmis. Resmen ailecek ketempereye getirmeye calismislar kizi. Bi simdi 7 yil +10 yil bunlar icin+10 yil öbür kardeşe, ömür vefa mi eder 150 sene yasayacaklarini sanio bu andavallar heralde.

Kızlar toplu cevap vereyim kardeşim ayrılmış, tam olarak şöyle gecmis konusma anama babama bakmazsın zaten demis kardesim de otur anne babana kendin bak evlenip de başkasının da basini yakma demis
Çok sevindim akıllı kızmış inşallah daha münasip kendine denk birisiyle yolu kesişir

Ayrilsin gabiki hatta 3 yil boyunca bu dusuncelerini soylemeyip kardesini kandirdigi icin adam tutturup dovdursun bir guzel ya ne iyi olurdu adi pislik onu bir guzel rezil edeceksin arkasina bile bakmasin ha birde artik aklini basina alsin ne demek disarida hesabi ben oduyordum erkeklere bukadar verici olmamasini soyleyin yasida kucukmus zaten bundan sonraki iliskilerinde daha akilli davransin

Tam tersini teklif etseydiniz afaroz edilirdiniz ama.

Bu devirde makul bir evliliğin şartlarından biri de 'ayrı evde yaşayacağız' şartının dillendirilmesine gerek olmaması.
Yani bunu ayrıca belirtilme ihtiyacı hissediliyorsa orada sonradan güçlü bir koku çıkıyor mutlaka.

7 yil kredi ve oglu ödüyormus kismina kadar okudum. Gerisine hic ihtiyac duymadim kredileri varsa hangi cesaretle aile tanismasina geliyorlar bunun dügünü carti curtu var ne planliyolar? Yada dügünü altin icin mi yapacaklar inan bana bin türlü sey aklima geldi. Kardesin aklini basina alsin ayrilsin yol yakinken. Bu bi sürec degil ömürlük olarak bu baski yapiliyor. Ömür boyu da bu evlilik gitmez sürmez o sekil.

O evde kaç kişi yasayacaklar, İğrenç ötesi.
Dışarıda çalışıp, bir de eve gelip evde çalıştırırlardi kızı.
Kardeşinin maaşına bile goz diktiklerine eminim.
Asla mutlu bir hayatlari olmaz.
Bitirsin ve ardına bakmasın.

Kızı resmen manipüle etmeye kalkmışlar. Kesinlikle ayrılmalı adam kız beni seviyor, artık vazgeçemez benden, diye düşünmüş. Ama kardeşiniz akıllıymış Allahtan. Ödediği hesaplar da başının gözünün sadakası olsun. Bu saatten sonra karşı taraf ayrı ev ile bile gelse bence kabul edilmemeli. Kadın çalışıyor adam her fırsatta maaşını ailesine akıtmaya hatta belki de eşinin maaşını bile akıtmaya çalışacak. Ne demek paralar annede toplanıyor? Anne de uyanık hem eve çift maaş girecek hem de bedavadan hizmetçi. Mademki oğullarına ev alma planları var evlendirmeden ev alıp borcunu ödeyip evlendirseler ya.

Kardeşiniz akıllı. Ayrılmak istiyomuş ayrılsın.

Asla geri dönmesin belli ki kızkardeşinizinde parasını hesaba katmışlar yiyecek yer arıyorlar

Maaş üçten dörde çıkacak ohh ne ala memleket. Aklı varsa kaçsın uzak dursun.

Ayrıca o aynı evde yaşamayı kabul ederse hayatının kalanını o evde geçirir. Sizin nasıl olsa alıştınız diye erkek kardeşine önce ev alınır. Eltisi kendi evinin sefasını sürerken oda onların kredisini öder. Uzak dursun ömrünü yakmasın.

Sevindim, gelismeler olursa bilgilendirir misin? Bu cocuk eminim yalvarmaya devam edecek.
Kardesim buna fırsat birakmamis ki telefonunun son iki hanesini degistiricek her yerden engellemis sosyal medyayı da dondurup ara verecek biraz birikim yapmıştı nişanda aileme yük olmayim diye abla o parayla tatile cikicam dedi kis gelmeden kafa dinleyecek yani kendime gelmem lazim ben ne yasadim diye teyzemler falan tatil beldesinde yaşıyor oraya cagirmislar kardesimi gel kafa dagit diye yillik izni vardı nisan alışverişi vs icin kullanacakti simdi havalar iyce sogumadan tatil icin kullanmayi düşünüyor

Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
Emredersiniz hemen değiştireyim deseydi kardeşiniz Adama bak para vermeden köle satın almış sanki.Anasına babasına baktıracakmış.Yok küfür edemem.Ağzım alışkın değil.

Kardesim ekran atmis yazistiklari konuşmayı simdi bunu kabul etmeyen ilerde anneme babama da bakmaz dusuncelerini değiştir seninde anan baban var demiş
Ha anaya babaya baktırmayı da kafaya koymuş. Kardeşiniz o eve girerse çıkamayacak bilginiz olsun. Snr da annem babam yaşlı tek mi bırakayım diyecek.
Ayrıca niye birileri birilerinin anne babasına bakıyor. Kendisi baksın mesela. Niye eşi olacak kadına baktırmayı düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…