Kardeşime, ailemle yaşayacaksın baskısı

Şimdiden sogudum diyor zaten enayi yerine koydu beni diyor Cocuk yalvarıyor mus kardeşime suan ama annemi babami yuz ustu birakamam bana güvenip ev aldilar diyormuş
Ne bu aile ile ne de bu adamla ömür geçmez. Yaşı çok genç kesinlikle mutsuz olacağı bir yola adım atmasın..

Bunlar akıllı aile akılları sıra.Oğulları maaşlı eş adayı buluyor 3 yıl içinde bağlıyor kendine güya ve tanışma günü hiç ortada olmayan konu açılıyor.Duydum pek aile burada bu da başka versiyonu.Her şey bilinçli yapılmış inanın.Terbiyesiz insanlar.Aslında keşke babanız anneniz bunların ağzının payını verip kovsalardı.Gerçekten haketmişler.Kardeşiniz yaşı küçük ama akıllı genç hemen işi bitirmiş.Kutlayın onu.Sakın arkasına bakmasın.Bu ilişki ders olacak ona bundan sonra açık açık soracak.Ayrıca asla erkek arkadaş parası ödemesin .Ödenir belki ama burada hep o ödemiş.İnanın bir erkek devamlı kıza hesap ödetiyorsa durup düşüneceksin.

Ev borçları varmış düğünde yapamazlar takıda takamazlar kardeşinizin maaşıda komple onlara gidecek.yani maddi düşünmek istemiyorum ama hayatının en güzel yıllarını sürekli borçla herşey içinde kala kala geçiremez hiç kimse kaldıki çocuğu olacak yine aynı herşey içinde kalacak.kaynana dediğimiz şeyin en meleği bile deccal gibi.daha 24 yaşında bu 3 yıl çöp değil deneyim aslında.2kişi çalışıyorsa zaten birleşip bir ev alabilir ileride.sırf bilmem kaç yıl sonra da bize ev alınacak diye bu yola girilmez.7 yıl sonra herkesin fikri değişince ne olacak?ay sinir oldum böyle birşey varsa başta söylenmeliydi resmen gel çilemizin bir ucunda da sen tut demişler utanmadan.
Ayrıca aşk sevgi falan filan kanmasın yaaaa bu asalaklar gibi olmayan aşık olacağı bir sürü erkek var

Yapmayın bende kv yim erkek annesi.Torunuma baktım yıllarca her gün yemek yaptım onlara.Sorunum yok inanın.Evlerine gidip hiç rahatsız etmem.Hatta fazla bile vericiyim ......çevremde arkadaşlarımda benzer kv inanın herkes aynı değil ki...
Burada o kadar değişik aileler okuyorum inanamıyorum...Sadece erkek değil kız aileleri de bazen değişik sevgisiz

Bu erkek aileleri kendi kayinailemde dahil niye gelin herseye mecbur kafasındalar ya
Değiller, sizin çevreniz öyle. Bizim çevremizde şu an her şey kız tarafının isteğine göre yapılıyor. Ben de evlenirsem kendi şehrim veya çevresinden isterim bu yüzden. Şu yazılanlar annemin nesli için normal.

Yıllarım gitti diye ağlayanları anlamıyorum. Geziyorsun, tozuyorsun, aşk yaşıyorsun. 35 üstü 3 sene çıkıp öyle ayrılsa anlarım da 21 yaşındaki kızın bu kafası nedir?

Insan sevdigi kisiyi evlenmek istedigi kadini neden sinava tabii tutar o yola geldigine gore iyi bir kizmis ki gelmis o yola kadar belkide ilerisi icin niyetleri oydu kabul gormeyince oyun yapmistik dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…