- Konu Sahibi ksksuperisi
selam kızlar uzun süredir sayfaya girmiyordum 20 gün önce bir kız yeğenim oldu ilk defa teyze oldum o yüzden bayadır sayfaya girme fırsatım bulamadım..neyse konuya geliyim dün yeğenimin yarı kırkı doldu ve kardeşim kayınvalidesiyle gezmeye geldiler bize bebeği kucağında sallıyordu kardeşim bende yatır koltuğa çocuk rahatsız olmasın dedim kardeşim ne dese beğenirsiniz sus elleme dedi..bende kayınvalidesiyle onun ortasında oturuyordum koltukta bende sessizden dedim ki milletin içinde doğru düzgün konuş benimle kayınvalidesi de duydu herhalde baktı şöyle bir göz göze geldikkk daha sonra kafasını çevirdi damatın teyzeleri falan da geldi daha sonradan....yani teyzelerinin yanında kayınvalidesinin yanında bana böle söledi benimde ağrıma gitti açıkçasını sölemek gerekirse benim kardeşim biraz fevri nerde ne söleceğini nasıl konuşacağını pek bilmez sonra herhalde babam geldi içeriye girdi onada kıçını dönüp oturmuş ne bir hoşgeldinn ne bir bişey yanii insan bir hoşgeldinn der sarılır öper..daha sonra annem kucağından aldı bebeği dur duruyordu işte kalsınn falann dedi daha sonra annem geri verdi bebeği kardeşime yane böle bir insan kardeşim uuzn süre önce eşiyle falan sorunlar yaşadı hamileydi evden çıktı buraya geldi baba evine falan ama ben onun ablasıyım annem babam onlar benimm ne olursa olsun böle davranmaya hakkı yok diye düşünüyorum ben..şimdi haftaya perşembe bebek mevlüdü yapacaklar gitmiyeceğim dedim anneme dünn eğer sana da o gün sorarsa ablam neden gelmedi diye sölersinn dedimm açık açık o günn bana milletin içinde neler dediğinii sakınn yalann söleme dedimm yok hastaydı da gelemedi yok bilmem ne gibi bahanelerin arkasına gizlenme açık açık söyle dedimmm...gerçi ben yufka yürekli biriyim iki gün geçer hemen unuturumm hiçbişey olmamış gibi kin tutan biri değilimm..sizce ne yapmalıyım kızlar gitmelimiyim yoksa gitmiyim mi??