- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sorumluluk almayı öğrenmesi için çaba harcanması taraftarı olarak yazdım sonra da aklıma bu haber geldi. Hem de bebeğimi emzirirken... Of ne ağır imtihanİşte sırf bu sebeple "yalnız bırakın, doğurduğu gibi baksın, sorumluluğu alsın" diyenlere inanamayacak okuyorum.
Bu bebek bu "anne" ile büyüyemez.. Lohusa sendromu falan değil bu. Zaten sorumsuz bir kişinin, kafasının dikine giderek yanlış bir evlilik yapması ve bunun sonucunda da hasbel kader anne olması bu...
Annelik öğrenilen bir şey midir? Ben bu hikayede en çok bebeğe üzüldüm. Anne istemez, anneanne-babaanne istemez, hala-teyze istemez.
Umarım o bebek devletin kurumlarına teslim edilir de onun değerini bilen insanlar tarafından sevgiyle büyütülür.
+100000Ben almazdim. Evet yardimimi esirgemezdim ama tum sorumlulugu kendi uzerime almazdim. Kendi eviniz, kendi yuvaniz var. Daha oturmamis evliliginize bir de yegeninizi katarsaniz hersey daha kotuye gidebilir. Sakin buna izin vermeyin. Tuzaga dusmeyin. Kizkardesiniz nasil hamile kalmasini bildiyse cocuguna da bir zahmet sahip ciksin.
son cümlenize sonuna kadar katiliyorum. bu ama teyzeden evvel annnenin görevi degil mi? anne olmasaydi düsünmeden alin derdim. ama anne var ortada derdi bekarlik hayatina dönmek. biraz fink atip gezip tozup cocuk hani derler ya b.kdan cikinca da alip annecilik oynamak. versin ya sikiyorsa devlet himayesine yada bilmedigi bi aileye evlatlik? vermez kesseniz yine vermez. eglenecek gezecek tozacak sonra cani isteyince anne olacak. derdi sikintisi bu. ha simdi okuyacam diyormus ya oda bos laf okumayacak. ha burayada yaziyorum konu sahibide yillar sonra okumadi diye yazacak, bir sene dolmadan da baska bir adamla olup bir cocuk daha doguracak.
Kardeş de evlat değil midir bir yerde? Belli ki küçük yaşta saçma sapan kararlar vermiş şimdi hayatını yeniden kurmaya çalışıyor kız kardeş. Çocuğa sahip çıkabilecek ne kişiliğe, ne olgunluğa ne de psikolojiye sahip değil bu kız. Ya bebeği kurtaracaklar ya da ikisini birden kendi haline bırakıp toplumdaki kayıp kişiliklerin arasına katılmalarını izleyecekler.
O konuda bir sıkıntı yok aslında. Bebeğin odasını, mamasını, bezini, kıyafetini, kardeşimin hastane masraflarını çektim. Okul için de destek oluyorum. Elimden geleni yapıyorum ya ondan bana bırakıyorlar bu sorumluluğu da. Emzirebilsem al emzir diyecekler.
bilemedim ki ne diyim, dedigim gibi iki arkadasim var biri halasina biri teyzesine verilmis. belki onlari gördügüm yasadiklarini ve öz ailelerinin yasadiklarini bildigim icin bu kadar net konusuyorumdur.Ben kendi kararlarımdan bile sizin başkasının hayatından emin olduğunuz kadar emin olamıyorum valla.
bilemedim ki ne diyim, dedigim gibi iki arkadasim var biri halasina biri teyzesine verilmis. belki onlari gördügüm yasadiklarini ve öz ailelerinin yasadiklarini bildigim icin bu kadar net konusuyorumdur.
İki insanı tüm hayata genellemek çok doğru bir bakış açısı değil bana kalırsa.
kendimi hazir hissetmiyorum diyen bir insana vicdan baskisi kurmak da dogru degil bana kalirsa