- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
2 çeyrek bir yarım yapmaz mı?2 ceyrek takıcaksınız sanırım toplamda.
tek tek takıcagınıza. birleştirip tam altın takın.
maddi durumunun imkanları dogrultusunda yaptıgını biliyolardır muhtemelen. bence sorun yok
evet hiç para etmiyolar o tarafından bakıyorsan işe yarım tak gitsin :)Canim bilezik 150 tlye de var sorun o degil. İste bu meretler para etmiyor satinca. Hani ceyrek, yarim filan degeri dusse bile bilezik kadar dusmuyor satarken. Ben gene onlari dusunuyorum
Valla aynen, kiza prenses muamelesi yapiliyor resmen. Ben bu kiza yapilanin ceyregini gormedim.ailende zaten fazlasını yapıyormuş.. sende bi bilezik takamyı ver canım.
ufak bişi takmanda yeter. şu dar gününde
Aynen, canim.tabıkı abla olarak sız herkesten cok ıstersınız bılezık takmak, ama ıssızlık maası ve kıra dıyorsunuz, ıkı ceyrek almak bıle sızın mutfak masrafını kıstıgınızı gosterır bırakın luks harcamayı.
ben gelının yerınde olsam bu fedakarlıgını gorurdum, umarım o da gorur.
Selam hanimlar.
Kismetse kasimda erkek kardesim evleniyor.
Taki merasiminde ben ve esim birer ceyrek takmayi dusunuyoruz. Cunku daha fazlasi icin maddi imkanimiz yok bu aralar. Gonul ister ki bilezik takalim ama ben calismiyorum, esim de is degistirecek, su an bosta. Sizce ayip olur mu? Hani abla ve eniste olarak daha fazlasi beklenir mi bizden?
İki çeyrek yerine bileklik taksanız nasıl olur,uygun bileklik bulunur diye düşünüyorum.Valla aynen, kiza prenses muamelesi yapiliyor resmen. Ben bu kiza yapilanin ceyregini gormedim.
Neyse bi gun bununla da ilgili konu acayim ben, dokeyim icimi
Kendi bileziğimi hayatta takmam ben zaten bi tane kaldı kala kala2 çeyrek bir yarım yapmaz mı?
Konu sahibi kendi bileziğiniz yok mu mesela? Ya da kaç kardeşsiniz? Bilemedim, sizden çok takanlar olur, öz kardeşi ancak bu kadar yaptı derler sanki.
Selam hanimlar.
Kismetse kasimda erkek kardesim evleniyor.
Taki merasiminde ben ve esim birer ceyrek takmayi dusunuyoruz. Cunku daha fazlasi icin maddi imkanimiz yok bu aralar. Gonul ister ki bilezik takalim ama ben calismiyorum, esim de is degistirecek, su an bosta. Sizce ayip olur mu? Hani abla ve eniste olarak daha fazlasi beklenir mi bizden?
Aynen, canim.
Ben de soyle bi tipim evde kuru ekmek yesem de kimseye belli etmem, soyleyemem.
Bazi insanlarin gozunde para bile degildir iki ceyrek veya bir yarim ama dedigin gibi bizim icin su an buyuk para.
İnsallah gelinimiz kiymetimizi bilir ama hic sanmiyorum.
Gelin hanım kolye küpe bileklik takamıyormuş, hatta kardeşim nişanlarında kıza kafam kadar altın küpe almış kız bi kere bile takmamış, ben bunları takmam diyormuş bi deIki ceyrek zaten 300 tl degil mi. Uzerine 50-100 tl daha koyup geline kolye falan alsaniz olmaz mi ki. Biz erkek arkadasimin ablasi evlenirken oyle yaptik 400 tl altin kolye almistik. Cok begenmisti. Tabi maddi degeri olmuyor sanirim sonradan ama hatira, hediye iste ben cok deger veririm :)
Yok canım, niye alınayım. Benim gönlüm de 1000 liralık bilezik takmak istiyor ama olmayınca olmuyor. Borç istesek verecek kimse yok, verseler de laf ederlerAlınmayın ama bencede az.
Bileklik takamayan bileziği nasıl takacak,madem öyle çeyrek takın gitsin.Gelin hanım kolye küpe bileklik takamıyormuş, hatta kardeşim nişanlarında kıza kafam kadar altın küpe almış kız bi kere bile takmamış, ben bunları takmam diyormuş bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?