- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi inceldigiyer
-
aslında bunlar erkek tarafın ve damadın karakterini çözmeniz için güzel mesajlar, bu konuda diretmeleri demek damadında bunu kardeşinize yansıtması her konuda ailesinden onay alacak bir tip olduğunu gösterir.ne diyeyim ki canim
cok cirkin hesaplar bunlar ama kardesim uzulmesin diye ses cikartamiyorum ben
vereceklerse salonun yarı parasını ve yapılan tum masrafın yarısını karsılayacaklarsa , bolusulsun takılar ama su var kı nısan ıcın salon tutmaya düğün gibi nişan yapmaya gerek yok, aile arası takarsınız bır yuzuk, kesersınız pastanızı ynamak ıstersenız yıne muzıgınızı acar oynarsınız, gelıne takılır bır set, aıle buyuklerı ısterse para yada altın takar damada bır saat ıs bıter.Arkadaslar kiz kardesimin nisani olucak, biliyorsunuz nisani kiz tarafi yapar ve takilar kiz tarafina kalir.
Bizim damat adayinin ailesi olmaz oyle sonucta bizim insanlarimizda akrabalarimizda para takicak, nisanda ne duserse yari yariya olmali haksizlik olur yoksa diyorlarmis.. bizim damat salonun yari parasini verelim takilari yari yariya boluselim ailem soyle boyle diyor demis kardesime.. anne babamiz tamam madem para sorunu yapacak halimiz yok oyle olsun diyorlar ama kiz kardesim diyor ki abla ben o parayla beyaz esyami alirim diye dusunmustum diyor uzgun yanii.. henuz erkek ailesine birsey soylenmis degil ve ben kendimce o para kardesimin hakki diyorum sizlerlede danismak istedim..
sizce damadin ailesini dinleyip para iki tarafa bolunsun mu?
yoksa normalde olmasi gerektigi gibi para kiz kardesime mi kalsin?
Esim diyor ki sen fazla karisma sonra sen kotu olursun askim diyor ama sonucta bende kardesimin uzulmesini istemiyorum, su an birsey demis degilim cunku kendimde dogruyu yanlisi bilemiyorum size soruyorum, annem babam yasli basli insanlar onunden ekmegini alsan birsey demez, ama ben ailemide kardesimide ezdiremem kimseye
Her düğünde - nişanda bir takı tantanasıdır gidiyor bu nedir ya????
ben de her böyle konuda, kandırıldık diyorum.
saf mıydım neydim artık...
Canm aynı durumu yasadgm için soyleyim bizdede nişanı kız tarafı ypar iki tarftanda takılan altınlar kız tarafına kalır ama kvgil kız tarafı sadece kendi takısını alır dedi bizde mekanın parasını verelm kuruyemisi içeceği başka neyse onuda erkek tarafı yapar onuda kabl etmediler bende babama odettrmedm salonun parasını sizde öyle yapinArkadaslar kiz kardesimin nisani olucak, biliyorsunuz nisani kiz tarafi yapar ve takilar kiz tarafina kalir.
Bizim damat adayinin ailesi olmaz oyle sonucta bizim insanlarimizda akrabalarimizda para takicak, nisanda ne duserse yari yariya olmali haksizlik olur yoksa diyorlarmis.. bizim damat salonun yari parasini verelim takilari yari yariya boluselim ailem soyle boyle diyor demis kardesime.. anne babamiz tamam madem para sorunu yapacak halimiz yok oyle olsun diyorlar ama kiz kardesim diyor ki abla ben o parayla beyaz esyami alirim diye dusunmustum diyor uzgun yanii.. henuz erkek ailesine birsey soylenmis degil ve ben kendimce o para kardesimin hakki diyorum sizlerlede danismak istedim..
sizce damadin ailesini dinleyip para iki tarafa bolunsun mu?
yoksa normalde olmasi gerektigi gibi para kiz kardesime mi kalsin?
Esim diyor ki sen fazla karisma sonra sen kotu olursun askim diyor ama sonucta bende kardesimin uzulmesini istemiyorum, su an birsey demis degilim cunku kendimde dogruyu yanlisi bilemiyorum size soruyorum, annem babam yasli basli insanlar onunden ekmegini alsan birsey demez, ama ben ailemide kardesimide ezdiremem kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?