Kardeşimin kiz arkadaşı

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Slm kizlar bir erkek kardeşim var 22 yaşında ,sevgilisi var hepimiz tanıyoruz .Annem babam falan kiz denizlinin köyünde oturuyor. yozgatta okuyor kardeşim askeri personel, doğuda kiz parası yokken kardeşimi o kadar takmiyordu. Simdi parası çok diye hiç yalnız bırakmıyor. Beraber tatile gidiyorlar ,istemeye gelelim diyoruz ,ailem okul bitsin diye yok olmaz der diyoe. Bu son senesi 1 dersten kalmış babam yine yok der diyor.Mezuniyeti var bu gün. Annem kardeşimi 6 aydır görmedi. Kardeşim geliyor, babamı bile 3 kez görüyor ,1 ayda kiz evde olmasını istemiyor kardeşimin. Surekli disari cikalim diyor kardesime.Borcu vardı esim ve ben ödedik 15bin lira kardeşimin kızda biliyor .nasil bi dusunce bilmiyorum ama borcu var kardesimin,biliyor fakat kıyafet su bu istiyor.Sizce ben nasıl bi tavır almalıyım şimdi gorumcesin diceksiniz ama inanın annemle babama üzülüyorum saolun simdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek kardesin 22 yasinda mantikli hareket etmesi lazim ama pek degil sanirim. Su durumda ne yapsan kotu gorumce olursun. Kizin evliligi ertelemesi de sizin lehinize aslinda ve onlar acisindan da normal bir durum.

Erkek kardesin 22 yasinda mantikli hareket etmesi lazim ama pek degil sanirim. Su durumda ne yapsan kotu gorumce olursun.
Mantıklı düşünemiyor ışte ben ve esim yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ne bilim üzülüyorum çok

Tabii ki kız okulu bitmeden, iş bulmadan evlenmek istemez. Demek ki düşündüğünüz gibi kardeşinizin parası için yanında değil. Neyi evde istemiyor onu anlamadım ama artık nişanı bile hemen hemen herkes salonda istiyor. O da heves etmiştir ki yaşı küçük daha anladığım kadarıyla. Kardeşiniz mutluysa ki, mutlu olmasa kızı bir dakika yanında tutmaz, karışmayın derim. Anneniz ve babanız tabii ki elini taşın altına sokacak. Kızın ailesi de öyle. Para mevzusundan sorun çıkınca iki kat itici oluyor. Bırakın gönüllerince yaşasınlar.

Ek olarak; yazdığınız pek açık değil. İsterseniz biraz daha açık yazın. Çünkü biz anladığımıza göre yorum yapıyoruz.

Kimse bisey demiyor sevmelerine bide kardeşim işi için gittiğinde kiz hiç birimizi aramıyor nisan dugun konusu açılınca daha var konuşmayalım diyo yoksa sevmeleri güzel bizde severek evlendik esimle

Size olan borcu bilse bile kardeşinizin düşünmesi gerek 22 yaşında bir yetişkin.
Evlenip evlenmemekte kızın bileceği bişey siz istiyosunuz diye acele etmelerine gerek yok.
Arkadaşlar konu evlenmeleri değil konu kardeşimin tutarsızlığı bende anladı olarak herşeyi yapıyorum esimle beraber ama kardeşim anlamıyor ben nasıl davranmalıyız diyorum sizlere

Yani erkeklerin cogu genelde aileci oluyor ve karisi cekior ma senin kardes nadir rastlanan erkek cinsinden maalesef sansiniza. Borcunu oduyor mu duzenli kardesin?

Kimse bisey demiyor sevmelerine bide kardeşim işi için gittiğinde kiz hiç birimizi aramıyor nisan dugun konusu açılınca daha var konuşmayalım diyo yoksa sevmeleri güzel bizde severek evlendik esimle
Kardesinin sevgilisinin sizi aramasi gerekmiyor ki zaten. Simdiden ortada hic bir sey, isteme yokken niye nisan dugun konusulsun ki? Neden bu konulari acma geregi duyuyorsunuz? Kiz okul bitmeden evlilik yok demis.

Anladım şimdi, ama burda problem daha çok erkek kardeşinizde, kendi maaşını, borcunu, harcamalarını düşünmesi gereken o. Kız sömürüyorsa bunu farkedecek ve kendini kullandırmayacak. Para kazanacak olgunluğa eriştiyse bunları da düşünebilir.
Kız da pek hata görmedim okulu bitmeden isteme olaylarına girmemekte haklı, sevgilisiyle tatile gezmeye gitmek de herkes ister, kardeşinizi zorla götürmiyor sonuçta beraber gidiyorlar.

Kardesinizin akli fikri yok mu? Neden kullandiriyor kendini?

Arkadaşlar konu evlenmeleri değil konu kardeşimin tutarsızlığı bende anladı olarak herşeyi yapıyorum esimle beraber ama kardeşim anlamıyor ben nasıl davranmalıyız diyorum sizlere
Konuyu kardeşiniz üzerine değil, kız arkadaşı için açmışsınız, yorumlar da ona göre geliyor.
Sizin yapacağınız birşey yok bence, kardeşiniz size olan borcunu ödüyor mu?

Yani erkeklerin cogu genelde aileci oluyor ve karisi cekior ma senin kardes nadir rastlanan erkek cinsinden maalesef sansiniza. Borcunu oduyor mu duzenli kardesin?
Daha yeni odedik ilk taksit alcaz insallah verirse kredi cekti esim ve bilezigim vardu onu verdik

22 yaşındaki adam pek de mantıklı düşünmez. Hatta kıza istediklerinj alıyor diye kendini acayip bir errrrrkek olarak görüyordur.

Malesef alıp karşınıza konuşmanız gerekli. Kız da bildiğin yüzsüz. erkek arkadaşım 1-2 kere üst üste yemeği ödeyince bile ben kendimi asalak gibi hissediyorum, bi de kalkıp kıyafet o bu şu aldırdığımı hiic düsünemiyorum.

Kızlar biraz onurlu olmayı öğrense cok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…