Mantıklı düşünemiyor ışte ben ve esim yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ne bilim üzülüyorum çokErkek kardesin 22 yasinda mantikli hareket etmesi lazim ama pek degil sanirim. Su durumda ne yapsan kotu gorumce olursun.
Keşke nokta, virgül bişey kullansaydınız?
Kız kardeşinizden elbise mi istiyor doğru mu anladım?[/QUOTE kusura bakmayın Bian sinirden yazdım hizli evet kiz borcunu bizim odedigimizi biliyor parası maaşından kalan var ama onunda yetmiceni biliyor kardeşime hala biseyler aldırıyor.
Kimse bisey demiyor sevmelerine bide kardeşim işi için gittiğinde kiz hiç birimizi aramıyor nisan dugun konusu açılınca daha var konuşmayalım diyo yoksa sevmeleri güzel bizde severek evlendik esimleTabii ki kız okulu bitmeden, iş bulmadan evlenmek istemez. Demek ki düşündüğünüz gibi kardeşinizin parası için yanında değil. Neyi evde istemiyor onu anlamadım ama artık nişanı bile hemen hemen herkes salonda istiyor. O da heves etmiştir ki yaşı küçük daha anladığım kadarıyla. Kardeşiniz mutluysa ki, mutlu olmasa kızı bir dakika yanında tutmaz, karışmayın derim. Anneniz ve babanız tabii ki elini taşın altına sokacak. Kızın ailesi de öyle. Para mevzusundan sorun çıkınca iki kat itici oluyor. Bırakın gönüllerince yaşasınlar.
Arkadaşlar konu evlenmeleri değil konu kardeşimin tutarsızlığı bende anladı olarak herşeyi yapıyorum esimle beraber ama kardeşim anlamıyor ben nasıl davranmalıyız diyorum sizlereSize olan borcu bilse bile kardeşinizin düşünmesi gerek 22 yaşında bir yetişkin.
Evlenip evlenmemekte kızın bileceği bişey siz istiyosunuz diye acele etmelerine gerek yok.
Kardesinin sevgilisinin sizi aramasi gerekmiyor ki zaten. Simdiden ortada hic bir sey, isteme yokken niye nisan dugun konusulsun ki? Neden bu konulari acma geregi duyuyorsunuz? Kiz okul bitmeden evlilik yok demis.Kimse bisey demiyor sevmelerine bide kardeşim işi için gittiğinde kiz hiç birimizi aramıyor nisan dugun konusu açılınca daha var konuşmayalım diyo yoksa sevmeleri güzel bizde severek evlendik esimle
+1Erkek kardesin 22 yasinda mantikli hareket etmesi lazim ama pek degil sanirim. Su durumda ne yapsan kotu gorumce olursun. Kizin evliligi ertelemesi de sizin lehinize aslinda ve onlar acisindan da normal bir durum.
Konuyu kardeşiniz üzerine değil, kız arkadaşı için açmışsınız, yorumlar da ona göre geliyor.Arkadaşlar konu evlenmeleri değil konu kardeşimin tutarsızlığı bende anladı olarak herşeyi yapıyorum esimle beraber ama kardeşim anlamıyor ben nasıl davranmalıyız diyorum sizlere
Daha yeni odedik ilk taksit alcaz insallah verirse kredi cekti esim ve bilezigim vardu onu verdikYani erkeklerin cogu genelde aileci oluyor ve karisi cekior ma senin kardes nadir rastlanan erkek cinsinden maalesef sansiniza. Borcunu oduyor mu duzenli kardesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?