ne bilim sadece ortada kusluk olmasın anne babanızla kardeslerimizle dedikAma bu gidisle siz de rahatsiz olursunuz. Bir de baban illa ogrenir bir gun. Sen annenle babani rahatlatmaya, beklentilerini cok yukseltmemeye bak. Yoksa ileriki asamalarda zorlanirlar. Kardesin babam hasta diye bakmaz o babayla kavgaya da tutusur. Maalesef o isigi veriyor...
O zmana borç olduğunda abla bana diye gelmesin kimse burnumuzu sokmayalim demi sizdemi öyle yaptınızgayet de burnunu sokuyorlar başıma geldiği için yazıyorum
bırakın da gençler kendi hayatlarının kararını kendi versin
Hicbir seye karismassaniz kusluk olmaz canim. Karisirsaniz sizin aleyhinize olur.ne bilim sadece ortada kusluk olmasın anne babanızla kardeslerimizle dedik
O zmana borç olduğunda abla bana diye gelmesin kimse burnumuzu sokmayalim demi sizdemi öyle yaptınız
Kardesin haketmiyr bence o yardimi ya ne bileyim umarim yaniliyorumdur. Telefnda ne konustunuz bilmiyorum ama tepkisi hos degil.O zmana borç olduğunda abla bana diye gelmesin kimse burnumuzu sokmayalim demi sizdemi öyle yaptınız
Annem tavırlı oldu biraz kiz kardeşimi eve gece yarısı gösteriyormuş gitme ne yapcan diye allahım hayırlı insanlar çıkarsın karsimizaHuzur bozacak bir gelin geliyor. Geçmiş olsun.
Ailen de sert tepki koyacak otoriteyi saglayacaklar. Küçük erkek cocuk diye şımartmanın manası yok. Kardesiniz kafasını kullanabilecek olgunlukta biri degil, ama kız ise kardesinizi cok güzel kullanacak kapasitede.
Telefonda babamlari uzme borç yapma biraz evde dur dedim kiz hakkında bişey demedimKardesin haketmiyr bence o yardimi ya ne bileyim umarim yaniliyorumdur. Telefnda ne konustunuz bilmiyorum ama tepkisi hos degil.
Yani anlatmak istediğim bu borcu yapıyorlar ortalık karışınca geliyorlar yardıma ne yapim ben şimdi aileminde uzmemesini istemiyorumevet o konuda haklısınız
ödemeyin borcunu
Artık bişey demicem gerçekten millet yiyor içiyor biz düşünüyoruz ama ışte ben düşünceli olmuşum niye olduysamHicbir seye karismassaniz kusluk olmaz canim. Karisirsaniz sizin aleyhinize olur.
Ya kizin ailesinin durumu iyi değil kıyafetleri giydikleri falanbabamda size alıyorum onada alalım sevinsin dedi
Yani anlatmak istediğim bu borcu yapıyorlar ortalık karışınca geliyorlar yardıma ne yapim ben şimdi aileminde uzmemesini istemiyorum
Ben nisanliydim o kıyafet aldığımızda evet telefonda aldı 3 bineBelki haklıdır da babanızın size alması da garip geldi bana
neyse o zaman kardeşinizin de kıza giysi alması vs olağan
yani babanız bile ihtiyacı var alayım diyorsa sevgilisi olarak kardeşinizin alması garip gelmedi
ama gidip 3-5 bin liralık telefon vs alıyorsa anormal tabii
Öyle bişey hiç yapmadım nisanliyken bile eşimden para almadım sadece o hediye aldı bana ben olmadığını yanında eve getirdi.üstelik ben nisanliken dışarı çıkınca utanirdim şunu al diyemezsin şimdiki kızlara şaşıyorum sadece kardeşimin arkadaşı değilburda lafa gelince erkek dediğin kadına bakacak parası yoksa girmesin bu işlere diyenler şimdi kızı suçluyor.. kız sizin kafada çıktı işte nedir şikayetiniz? :))
Daha borcunu ödeyebilecek olgunluk ve sorumluluk duygusu olmayan kardeşini niye evlendirmeye çalışıyorsunuz o zaman. Üstelik daha kardeşinizin yaşı da evlilik için çok küçük[/QUOTEBabam nisanlanirsalar belki dugun için biseyler yaparlar bu kadar yemek olmaz demişti ki babamın bu 15 bundan haberi yok
karışmayın derimArkadaşlar konu evlenmeleri değil konu kardeşimin tutarsızlığı bende anladı olarak herşeyi yapıyorum esimle beraber ama kardeşim anlamıyor ben nasıl davranmalıyız diyorum sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?