Kardeşimin kiz arkadaşı

ne bilim sadece ortada kusluk olmasın anne babanızla kardeslerimizle dedik

gayet de burnunu sokuyorlar başıma geldiği için yazıyorum

bırakın da gençler kendi hayatlarının kararını kendi versin
O zmana borç olduğunda abla bana diye gelmesin kimse burnumuzu sokmayalim demi sizdemi öyle yaptınız

Annem tavırlı oldu biraz kiz kardeşimi eve gece yarısı gösteriyormuş gitme ne yapcan diye allahım hayırlı insanlar çıkarsın karsimiza

Kardesin haketmiyr bence o yardimi ya ne bileyim umarim yaniliyorumdur. Telefnda ne konustunuz bilmiyorum ama tepkisi hos degil.
Telefonda babamlari uzme borç yapma biraz evde dur dedim kiz hakkında bişey demedim

evet o konuda haklısınız

ödemeyin borcunu
Yani anlatmak istediğim bu borcu yapıyorlar ortalık karışınca geliyorlar yardıma ne yapim ben şimdi aileminde uzmemesini istemiyorum

Hicbir seye karismassaniz kusluk olmaz canim. Karisirsaniz sizin aleyhinize olur.
Artık bişey demicem gerçekten millet yiyor içiyor biz düşünüyoruz ama ışte ben düşünceli olmuşum niye olduysam

Para bitince kızdan da kurtulursunuz, alışmış kız birileri tarafından beslenip giydirilmeye..

Daha borcunu ödeyebilecek olgunluk ve sorumluluk duygusu olmayan kardeşini niye evlendirmeye çalışıyorsunuz o zaman. Üstelik daha kardeşinizin yaşı da evlilik için çok küçük

burda lafa gelince erkek dediğin kadına bakacak parası yoksa girmesin bu işlere diyenler şimdi kızı suçluyor.. kız sizin kafada çıktı işte nedir şikayetiniz? :))

Ya kizin ailesinin durumu iyi değil kıyafetleri giydikleri falanbabamda size alıyorum onada alalım sevinsin dedi

Belki haklıdır da babanızın size alması da garip geldi bana

neyse o zaman kardeşinizin de kıza giysi alması vs olağan

yani babanız bile ihtiyacı var alayım diyorsa sevgilisi olarak kardeşinizin alması garip gelmedi

ama gidip 3-5 bin liralık telefon vs alıyorsa anormal tabii

Ben nisanliydim o kıyafet aldığımızda evet telefonda aldı 3 bine

burda lafa gelince erkek dediğin kadına bakacak parası yoksa girmesin bu işlere diyenler şimdi kızı suçluyor.. kız sizin kafada çıktı işte nedir şikayetiniz? :))
Öyle bişey hiç yapmadım nisanliyken bile eşimden para almadım sadece o hediye aldı bana ben olmadığını yanında eve getirdi.üstelik ben nisanliken dışarı çıkınca utanirdim şunu al diyemezsin şimdiki kızlara şaşıyorum sadece kardeşimin arkadaşı değil

Aman bırakın gençleri ya biraz gençliklerini yaşasınlar. Kendi parasıyla istediğini yapsın ama siz de borcunu falan ödemeyin böyle alıştırıyorsunuz insanları sonra hesabını bilmeyen nesiller yetişiyor. Bırakın bi duvara toslasın toslamamayı öğrenir.

Arkadaşlar konu evlenmeleri değil konu kardeşimin tutarsızlığı bende anladı olarak herşeyi yapıyorum esimle beraber ama kardeşim anlamıyor ben nasıl davranmalıyız diyorum sizlere
karışmayın derim
22 yaş küçük bir yaş değil

bu arada evlenmek için küçük
kızın okulu falan bitsin öyle evlensinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…