Kardeşimin kiz arkadaşı

Kardesinizi bir guzel kullaniyor iste. Birde kardesiniz anlasa bunu keske.

Babam rahatsiz olduğu için esim bişey olur duyurmasını dedi artık hyirlisi diyorum

Nasıl alıştırırsanız öyle gider; kardeşinize iyilik yaptığınızı düşünerek aslında kötülük yapıyorsunuz.
Kardeşiniz borcunu kendi ödemeli, babanıza da söyleyin maddi olarak sizlere yaslanmasın. Arkası gelir bunun, önünü alamazsınız. Biraz dara düşünce, kıza kendisi söyler "Borç ödüyorum alamam sana sürekli bir şeyler" diye. Ondan sonra kız davranışlarıyla kendini açık eder.

Çekilin tamamen, gerçekten. Perşembenin gelişi çarşambadan belli.

Sizin yapacağınız o borcu bi an önce istemek yoksa evlendikten sonra bu kız hayatta odetmez o borcu.
Gerekirse eşiniz girecek devreye kardeş bi an önce bitir borcu ihtiyacım var diyecek.
Sonra da farklı bi borca sokmak lazım araba falan gibi mesela en azından bi yatırım olur.
Yoksa kardesinizin parası arada hiç olup gidecek yazık.

Bir de ben olsam her şeyi bu kızın yüzüne söylerdim.
Eğer evlilik için erken diyorsan o zaman sanki kocanmis gibi her masrafını da kardeşime aldirtma derdim bu ne yiyici bi tiptir ya.
Valla yalakalik yapmasına da müsade etmezdim tam bir sömürgen hiç hoşuma gitmedi bu kız.

Diyorum yanımızda olunca da paranızı iyi kullanın diye benim aklıma araba geldi bezin borcu odrrkende alabilir hem yatırım olur hem yemez parayı zor kazınıyor kolay harcıyor esimle de konuştuk arabayı almasını tavsiye ettik buraya gelmişti insallah aklımıza gider

Kardesinizi bir guzel kullaniyor iste. Birde kardesiniz anlasa bunu keske.
Ah keşke ya nerde kardeşim gelince kafeye tüm arkadaşlarını çağırıp biseyler ismarlatiyormus bunlari da ben duyuyorum anlatıyorum ama anlamiyor

Ah keşke ya nerde kardeşim gelince kafeye tüm arkadaşlarını çağırıp biseyler ismarlatiyormus bunlari da ben duyuyorum anlatıyorum ama anlamiyor
Anlatmaya calistikca kardesinize kotuler gibi gelir. Siz kotu olursunuz. Ona daha cok itersiniz. Bence hic bir sey demeyin. Askeri personel dediniz cin gibi akillidir onlar. Aklinin bir kosesine yazmistir onu. Zamanla kendi de gorur.

Birlikte tatile çıkabilirler, parasal mevzuları nasıl çözdüklerini ilişkinin içinde olmadığınız için tam anlamıyla bilemezsiniz. Birlikte tatile çıkıyor olmaları kızın hemen evlenmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Okulun bitmesini bekleyerek çok mantıklı davranıyor bence. Onun dışındaki bütün olaylar da kardeşinizi bağlar. Parası varsa harcar, yoksa harcamaz.
Siz ancak şöyle birşey yapabilirsiniz. Sürekli size veya başkalarına borclanıyorsa, borçlarını ödemezsiniz. Musluğu kısarsınız. Hayatındaki insanı seçebilecek yaştaysa elindeki parayı da idare edebilecek yaştadır bence.

Durum boyleyse evet tehlike canlari çalıyor

Böyle gelin adayı düşman başına! O ne anasının gözü kız öyle be?? Tam yolunmalık! Sinirlerim bozuldu. İnşallah ayrılırlar çünkü bu çocuğu daha çok sömürür böyle giderse!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…