Kardeşimin kiz arkadaşı

Kizda kardeşim yokken aramıyor biz arıyoruz konuşmak istemiyor kardeşim gormuyormu bunları biliyor ama yapmıyorlar babam ev aldı kardeşime beraber ödüyorlar arabasını satti borç ödüyor ama kardeşim hiç açılıyor kimseye yiyip içiyor kimse ile konuşamıyorum sizlere yazdkm

Burada herkesin dili yandigi icin kv ve gorumce ile mesafe koyun deniyor kizin sizle konusmak istememesi normal simdiden ayarliyor mesafeyi. Yalniz giysileri kiz mi kardesine aldiriyor yoksa kardesin kendisi mi aliyor biliyor musun net? Bazi erkekler sever sevgilisine hediye almayi.

biraz önce aradım konuşmak için üstüme gelme dedi bende sinirlendim yüzüne kapattım ben çok mutluyum esimle allaha şükür ama annem babam düşünüyor sürekli onlara usulünce ağzının dedi kaciyor

Mesela buraya geldiler bi seye bakıyor bunu alcam diyo kardeşimi cagiryo ona odettiriyor sundanda almamlazım diye sonraki alacağı seyin yerini yapiyor

Umarim oder, eger odemezse bir de borcu isteseniz hem kotu gorumce olursunuz hem de paragoz bir aile ilan edilebilirsiniz. Zor bir durum. Bekleyip goreceksiniz.
Odecem dedi inandık insallah öder babam duymasın diye biz hallettik üzülür bişey olur diye

Kimse bisey demiyor sevmelerine bide kardeşim işi için gittiğinde kiz hiç birimizi aramıyor nisan dugun konusu açılınca daha var konuşmayalım diyo yoksa sevmeleri güzel bizde severek evlendik esimle

Kız sizi neden arasın ki

İşte bunun için söz nişan vs istemiyor

Resmiyet olunca beklenti oluyor sizde resmiyet yok yine beklenti var

Sizi yahut annenizi niye arasın ki

Bence senin kardesine konusmak ise yaramayabilir. Sabirli olmani tavsiye ederim. Cok duygusal yaklasiyorsun olaylara borc isini babaniza duyurmadan halletmeniz iyi olmamis.

Kız sizi neden arasın ki

İşte bunun için söz nişan vs istemiyor

Resmiyet olunca beklenti oluyor sizde resmiyet yok yine beklenti var

Sizi yahut annenizi niye arasın ki
Isı düşünce arıyor surda bişey yaptircam sen taniyorsun abla diye indirim yaptir diye ariyor bayramlarda biz kıyafet alıyoruz diye babam onuda arıyor alıyor o zamanlar beklentimiz olmuyor şimdiki oluyor

Mesela buraya geldiler bi seye bakıyor bunu alcam diyo kardeşimi cagiryo ona odettiriyor sundanda almamlazım diye sonraki alacağı seyin yerini yapiyor
wuuuuuuw canim gecmis olsun. Yapabileceginiz hicbir sey yok. Stresle mucadele etmeyi ogreneceksiniz hepiniz. Yoksa cok uzulursunuz.

size ne ya?

neden erkek ailesi burnunu sokar illa.

belki şu an evlenmek istemiyor. kardeşiniz mutluysa size ne?

ödemeyin borcunu o zaman.

Bence senin kardesine konusmak ise yaramayabilir. Sabirli olmani tavsiye ederim. Cok duygusal yaklasiyorsun olaylara borc isini babaniza duyurmadan halletmeniz iyi olmamis.
Babam rahatsiz bisey olur diye soylemedik

size ne ya?

tuhafsiniz gerçekten

Huzur bozacak bir gelin geliyor. Geçmiş olsun.

Ailen de sert tepki koyacak otoriteyi saglayacaklar. Küçük erkek cocuk diye şımartmanın manası yok. Kardesiniz kafasını kullanabilecek olgunlukta biri degil, ama kız ise kardesinizi cok güzel kullanacak kapasitede.

size ne ya?

Aile burnunu sokmaz sıkıntıda uzuntude yanında olur bizde öyle yaptık insallah Sizin başınıza gelmez böyle bisey

Babam rahatsiz bisey olur diye soylemedik
Ama bu gidisle siz de rahatsiz olursunuz. Bir de baban illa ogrenir bir gun. Sen annenle babani rahatlatmaya, beklentilerini cok yukseltmemeye bak. Yoksa ileriki asamalarda zorlanirlar. Kardesin babam hasta diye bakmaz o babayla kavgaya da tutusur. Maalesef o isigi veriyor...

İyi de mesafeyi ayarlayın

Sevgiliye Bayram'da giysi mi alınır
Ya kizin ailesinin durumu iyi değil kıyafetleri giydikleri falanbabamda size alıyorum onada alalım sevinsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…