Aynen bende anlamın kizlari var onlara hediye aldığında kardeşim yüzünü aşıyor hemen ben anlamıyorum kentinde nasıl bu yetkiyi görüyor ben eşimin maaşını bile tam olarak ilk ay öğrendim hiç sormadım istemedimkız tam bir yiyici. insanda biraz utanma olur ya nefret ediyorum böyle insanlardan.
Duvara toslarsa bu borçla ev elinden gider babam çok çabaladı evi olsun diye herşeyi satti savdi iyi olsun diye babam bişey olur diye yaptık bizdeAman bırakın gençleri ya biraz gençliklerini yaşasınlar. Kendi parasıyla istediğini yapsın ama siz de borcunu falan ödemeyin böyle alıştırıyorsunuz insanları sonra hesabını bilmeyen nesiller yetişiyor. Bırakın bi duvara toslasın toslamamayı öğrenir.
Bende öyle düşünüyorum kiz evleneceğim sanmıyorum artikKısa ve net
Siz kardeşinizin borcunu ödemeyin
Kardeşinizde kızın isteklerine karşılık vermesin
Ak koyun kara koyun ozaman çıkar ortaya
kız resmen kullanıyor parasını.utanmadan etmeden nasıl kıyafet falan isteyebiliyor aklım almıyor
Arkadaşlar konu evlenmeleri değil konu kardeşimin tutarsızlığı bende anladı olarak herşeyi yapıyorum esimle beraber ama kardeşim anlamıyor ben nasıl davranmalıyız diyorum sizlere
Çok ağır bir yorum olmuş onurlu olmayı öğrense derken? Durum nasıl gelişti, kız onnu nasıl istedi? Belki de istememiştir çok güzel demiştir.. konu sahibinin kaardeşi abla kız arkadaşım şunu şunu istedi.. gibisinden anlatmış da olabilir..22 yaşındaki adam pek de mantıklı düşünmez. Hatta kıza istediklerinj alıyor diye kendini acayip bir errrrrkek olarak görüyordur.
Malesef alıp karşınıza konuşmanız gerekli. Kız da bildiğin yüzsüz. erkek arkadaşım 1-2 kere üst üste yemeği ödeyince bile ben kendimi asalak gibi hissediyorum, bi de kalkıp kıyafet o bu şu aldırdığımı hiic düsünemiyorum.
Kızlar biraz onurlu olmayı öğrense cok güzel olacak.
Çok ağır bir yorum olmuş onurlu olmayı öğrense derken? Durum nasıl gelişti, kız onnu nasıl istedi? Belki de istememiştir çok güzel demiştir.. konu sahibinin kaardeşi abla kız arkadaşım şunu şunu istedi.. gibisinden anlatmış da olabilir..
Sunu alcam haberin olsu bi dahakine diyordu canimÇok ağır bir yorum olmuş onurlu olmayı öğrense derken? Durum nasıl gelişti, kız onnu nasıl istedi? Belki de istememiştir çok güzel demiştir.. konu sahibinin kaardeşi abla kız arkadaşım şunu şunu istedi.. gibisinden anlatmış da olabilir..
Kız açısından sadece biraz daha dikkatli olmasını söyledim yoksa karşılıyoruz hiç birimiz para konusu hepimize dokunuyor sonunda karışmak lazım yanierkekler babalarını örnek alır
babanız bile sizin vs elbisenize kadar düşünüyorsa daha genç ve yaşı itibariyle heyecanlı olan kardeşinizin de sevgilsiine hediyeler alması çok doğal geldi bana.
dediğim gibi kıza ne harcadığına karışamazsınız ve kızı yaftalayamazsınız bence. evlilik de herşey değil ayrıca kız evlenmek istemese bile bu size neden problem oluyor mutlularsa?
ben sizin yerinizde olsam sadece kardeşimi alır biraz daha tutumlu olması konusunda ailesine yük olmaması konusunda konuşurdum. kız açısından değil. altını çiziyorum.
Arkadaşım kimse on yargı değil ailem için üzülüyorum sadece ve bize bulaşıyor borç meseleleri evet kızla beraber yapmış borcu 15 bin dile kolay ben aldım takamadan bozdurup onun borcunu kapattık yani karisabilirim demi başları sıkışınca gelmediler bende karışmam demiTamam da dersi varmış daha ne mezuniyeti anlamadım daha okullar mezuniyetlere başlamadı ki bugün nasıl meznuniyeti oluyor kızın? ayrıca kardeşiniz nasıl 15 bin lira borç yaptı neye yaptı kız yüzünden değil herhalde? aynı yerde misiniz kızla yani kızın okulunun olduğu yerde mi yaşıyorsunuz? o kadar karışık anlatmışsınız ki. Kızda haklı zaten askeri personel herzaman gelemiyordur hem 6 aydır babamı görmüyor diyorsunuz, her iznini onunla mı geçiriyor. Ne lakası var parası olmasıyla parası varken tabii ki şimdi daha çok bir yerlere gidiyorlardır kız da okuyormuş o da çalışacak demek ki yoksa bir an önce işin adını koyup elinde tutmak isterdi bu kadar önyargılı olmayın
Ay saol canim anladın beni vallaben sizi anladım siz aslında kızdan çok fazla şikayetçi değilsiniz, kardeşinizin kızlaykenki size tutumundan şikayetçisiniz inşallah o yönde yorumlar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?