Kardeşimin kiz arkadaşı

kız tam bir yiyici. insanda biraz utanma olur ya nefret ediyorum böyle insanlardan.
Aynen bende anlamın kizlari var onlara hediye aldığında kardeşim yüzünü aşıyor hemen ben anlamıyorum kentinde nasıl bu yetkiyi görüyor ben eşimin maaşını bile tam olarak ilk ay öğrendim hiç sormadım istemedim

Duvara toslarsa bu borçla ev elinden gider babam çok çabaladı evi olsun diye herşeyi satti savdi iyi olsun diye babam bişey olur diye yaptık bizde

Kardeşiniz sevgilisinin tekeline girmiş gibi. Merak etmeyin evlenince de ailesi kıymetli olur. Azıcık sabır edin ne diyeyim? 22 yaşında da siz mi akıl vereceksiniz daha?

sorunun ne olduğunu sadece ben mi anlamadım?
evlilik nişen için erken evet,
15 bin tl lik elbise mi almış kıza?
yoksa o borcun nedeni farklı mı?
ne olursa olsun kızın suçu yok, kim kendisine sürekli hediye alınırken alma der ki, ya da kim sevgilisiyle sürekli görüşmek tatile gitmek istemez, borç kardeşinizin borcu sorumluluk ona ait, kızın düşünmesi gereken bir şey değil bence.

Kısa ve net
Siz kardeşinizin borcunu ödemeyin
Kardeşinizde kızın isteklerine karşılık vermesin
Ak koyun kara koyun ozaman çıkar ortaya
Bende öyle düşünüyorum kiz evleneceğim sanmıyorum artik

Kardeşinize artık borcunu ödemeyeceğinizi söyleyin. Kendi başının çaresine baksın millete para yedireceğine borcuna sahip çıksın

Kardeşiniz 22 yaşında, bırakın borçlarını bir zahmet kendisi ödesin. Evlenecekse sorumluluk almayı bilmeli. Kız arkadaşı da sürekli kıyafet istiyorsa biraz arsızlık ediyor. Aşk akıllı adamı da deli edebiliyor bazen..Umarım bu duruma bir son verirler. Siz ne derseniz deyin onlar bildiklerini okuyacaklardır. Ama ben sizi haklı görüyorum..

Kardeşin küçük daha 22 yaşında. Olgunluk beklemek saçma olur. Borcunu ödeyip arkasını toplamanız da Her şeyi size yüklemeyi öğretir ona

Arkadaşlar konu evlenmeleri değil konu kardeşimin tutarsızlığı bende anladı olarak herşeyi yapıyorum esimle beraber ama kardeşim anlamıyor ben nasıl davranmalıyız diyorum sizlere

ben sizi anladım siz aslında kızdan çok fazla şikayetçi değilsiniz, kardeşinizin kızlaykenki size tutumundan şikayetçisiniz inşallah o yönde yorumlar gelir

Çok ağır bir yorum olmuş onurlu olmayı öğrense derken? Durum nasıl gelişti, kız onnu nasıl istedi? Belki de istememiştir çok güzel demiştir.. konu sahibinin kaardeşi abla kız arkadaşım şunu şunu istedi.. gibisinden anlatmış da olabilir..

Tamam da dersi varmış daha ne mezuniyeti anlamadım daha okullar mezuniyetlere başlamadı ki bugün nasıl meznuniyeti oluyor kızın? ayrıca kardeşiniz nasıl 15 bin lira borç yaptı neye yaptı kız yüzünden değil herhalde? aynı yerde misiniz kızla yani kızın okulunun olduğu yerde mi yaşıyorsunuz? o kadar karışık anlatmışsınız ki. Kızda haklı zaten askeri personel herzaman gelemiyordur hem 6 aydır babamı görmüyor diyorsunuz, her iznini onunla mı geçiriyor. Ne lakası var parası olmasıyla parası varken tabii ki şimdi daha çok bir yerlere gidiyorlardır kız da okuyormuş o da çalışacak demek ki yoksa bir an önce işin adını koyup elinde tutmak isterdi bu kadar önyargılı olmayın

Zaten ben de eğer kız usteyip aldırıyorsa onurlu olmasi gerek dedim. Çünkü onursuzluk olur diğer türlüsü.

erkekler babalarını örnek alır

babanız bile sizin vs elbisenize kadar düşünüyorsa daha genç ve yaşı itibariyle heyecanlı olan kardeşinizin de sevgilsiine hediyeler alması çok doğal geldi bana.

dediğim gibi kıza ne harcadığına karışamazsınız ve kızı yaftalayamazsınız bence. evlilik de herşey değil ayrıca kız evlenmek istemese bile bu size neden problem oluyor mutlularsa?

ben sizin yerinizde olsam sadece kardeşimi alır biraz daha tutumlu olması konusunda ailesine yük olmaması konusunda konuşurdum. kız açısından değil. altını çiziyorum.

Sunu alcam haberin olsu bi dahakine diyordu canim

Kız açısından sadece biraz daha dikkatli olmasını söyledim yoksa karşılıyoruz hiç birimiz para konusu hepimize dokunuyor sonunda karışmak lazım yani

Arkadaşım kimse on yargı değil ailem için üzülüyorum sadece ve bize bulaşıyor borç meseleleri evet kızla beraber yapmış borcu 15 bin dile kolay ben aldım takamadan bozdurup onun borcunu kapattık yani karisabilirim demi başları sıkışınca gelmediler bende karışmam demi

ben sizi anladım siz aslında kızdan çok fazla şikayetçi değilsiniz, kardeşinizin kızlaykenki size tutumundan şikayetçisiniz inşallah o yönde yorumlar gelir
Ay saol canim anladın beni valla

Ayy Allah korusun boyle kizlardan
Sirf parasi var diye birilerini kullanmak nekadar acizce.
Benimde erkek kardesim var tedirginiz boylr duydukca.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…