Hayır diyemiyor kızda bizi ilgilendirmiyor sevsinler mutlu olsunlar ama borç yapuncafa abla diye gelmesinler işleri düşünce demi aramasın ama kardeşimin yanindaykende yalakalik yapmasın demi arkadaşımKardeşinizin parası için onunla birlikte olsa ,evlilik için acele eder..
Doguyada gider peşinden.
Kimsede yok diledikleri gibi yaşarlar.
Şu anda bu kız sizin gelininiz değil.
Sizi aramak zorunda değil.
Bunu bir anlayın.
Kimse kimseyi aramak zorunda değil.
Okulunu bitirip evlenmek istediği için de mutlu olmalisiniz.
Aklı başında demek ki.
Son olarak ; kardeşiniz kıza birşeyler alıyor ise buna kendisi karar verir.
22 yaşında ve iş sahibi birisi olarak borcu varken de hayır demeyi bilir diye düşünüyorum.
Yalakalik yapmasin. .Hayır diyemiyor kızda bizi ilgilendirmiyor sevsinler mutlu olsunlar ama borç yapuncafa abla diye gelmesinler işleri düşünce demi aramasın ama kardeşimin yanindaykende yalakalik yapmasın demi arkadaşım
E tamam işte arıyormuş. Bence de işin olunca aramak daha mantıklı. Yoksa diyecek bir şey yokken niye arasın ki. Ben kendi annemi bile işim varsa ararım.Isı düşünce arıyor surda bişey yaptircam sen taniyorsun abla diye indirim yaptir diye ariyor bayramlarda biz kıyafet alıyoruz diye babam onuda arıyor alıyor o zamanlar beklentimiz olmuyor şimdiki oluyor
borcu var kardesimin,biliyor fakat kıyafet su bu istiyor.
Kimsenin üstüne gittiği yok ama siz lafı nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum masllah sizedeE tamam işte arıyormuş. Bence de işin olunca aramak daha mantıklı. Yoksa diyecek bir şey yokken niye arasın ki. Ben kendi annemi bile işim varsa ararım.
Boşa beklentiye girip huzursuzluk çıkarıyorsunuz.
Kardeşinizin size borcu kardeşinizi ve sizi ilgilendirir elalemin kızını değil. Kardeşiniz "para yedirmek" olarak görmüyor demek ki sevgilisine hediye almayı ki yapıyor. Yoksa bu devirde erkeklere istemediği bir şeyi yaptırmak mümkün değil.
Kız şu an evlenme meselesinin açılmasını bile istemiyormuş üstüne gitmeyin.
Bende diyorum hep az harca kendine göre harca ama dinlemiyor kızda nispet yapıyor bize ona bozuluyorum para bizden çıkıyor kendi defa sürüyor sonra kardeşim gidince arkasını donuyor22 yaşında biri 15 bin nasıl borç yapar nasıl bir müsrifliktir.
bence hata yapmışsınız ödemekle sizin kredinizi de ödeyeceğini sanmıyorum
ben olsam her ay sıkıştırırdım laf sokardım hem borcun var hem geziyorsun ayrıca tüm aileye de söylerdim kızın ailesine de duyururdum
Bence kizin degil kardesine karsi tavir alman lazim 15bin tl borcunu odemissin ynlis anlamadiysam madem para kazaniyor kendi borcunu kendi odesin sorumluluk sahibi olsun sonra evlenmeye baksin butcesini kullanmayi bilmeden hic birseyin adini koymayin zatenSlm kizlar bir erkek kardeşim var 22 yaşında ,sevgilisi var hepimiz tanıyoruz .Annem babam falan kiz denizlinin köyünde oturuyor. yozgatta okuyor kardeşim askeri personel, doğuda kiz parası yokken kardeşimi o kadar takmiyordu. Simdi parası çok diye hiç yalnız bırakmıyor. Beraber tatile gidiyorlar ,istemeye gelelim diyoruz ,ailem okul bitsin diye yok olmaz der diyoe. Bu son senesi 1 dersten kalmış babam yine yok der diyor.Mezuniyeti var bu gün. Annem kardeşimi 6 aydır görmedi. Kardeşim geliyor, babamı bile 3 kez görüyor ,1 ayda kiz evde olmasını istemiyor kardeşimin. Surekli disari cikalim diyor kardesime.Borcu vardı esim ve ben ödedik 15bin lira kardeşimin kızda biliyor .nasil bi dusunce bilmiyorum ama borcu var kardesimin,biliyor fakat kıyafet su bu istiyor.Sizce ben nasıl bi tavır almalıyım şimdi gorumcesin diceksiniz ama inanın annemle babama üzülüyorum saolun simdiden.
Ne yakınması arkadaşım işleri düşünce arıyorlar diğer yorumlara bakarsanız anlarsınız ben kardeşimi bi kiz için kaybedemem ona getirecek o kadar paramız yok kızda farkında işine gelince konuşuyor bizlerle okumadan böyle yazı yazmayın lütfen diğer yorumlariKiz daha sevgili ve siz bizi aramıyor diye yakiniyorsunuz. Ne mecburiyeti var sizi aramaya. Bence bu işe girmeyin birakin ne yasayacaklarsa yasasinlar. Kiyafet istiyor demissin ilişki düzeyleri kaldiriyor demek ki kardesin sorun etmiyorsa isterse herkes kullanıyor desin ne yazar
Iyi de bu çok yanlış daha ortada resmi bir şey yok.Ya kizin ailesinin durumu iyi değil kıyafetleri giydikleri falanbabamda size alıyorum onada alalım sevinsin dedi
Biz koymak istesekte kiz yanaşmıyor kardesimde istiyor evliliği Bian once çünkü kızın her masrafını karsiliyor ve esi olarak görmek istiyorBence kizin degil kardesine karsi tavir alman lazim 15bin tl borcunu odemissin ynlis anlamadiysam madem para kazaniyor kendi borcunu kendi odesin sorumluluk sahibi olsun sonra evlenmeye baksin butcesini kullanmayi bilmeden hic birseyin adini koymayin zaten
Onuda akıl edemedik yazık dedik ama şimdi bizi beğenmiyor isteIyi de bu çok yanlış daha ortada resmi bir şey yok.
Siz yüz vermişsiniz zaten kızda e ailesi alıyor ödüyor sevgilim de ödesin diye düşünüyordur.
Bu tip şeyler resmiyet olduktan sonra yapılır.
Butun yorumlari okuyup yorum yapamam degil mi? Konuyu ve bizi aramıyor yorumunuzu okudum. Eger farkli gelişmeler varsa bunu konuya not olarak eklemeniz gerekli.Ne yakınması arkadaşım işleri düşünce arıyorlar diğer yorumlara bakarsanız anlarsınız ben kardeşimi bi kiz için kaybedemem ona getirecek o kadar paramız yok kızda farkında işine gelince konuşuyor bizlerle okumadan böyle yazı yazmayın lütfen diğer yorumlari
Annem evine bişey almıyor idare edelim diyor kardeşimin borcunu ödemek için ben ve esim babam hasta diye yardım edelim ama kiz elbise alsin bu revami araması da kardeşim yaşındayken göstermelik o 6 ay gidiyor kızda kayıp normal de abla abla diyen biri bu yapmaciklik değil miButun yorumlari okuyup yorum yapamam degil mi? Konuyu ve bizi aramıyor yorumunuzu okudum. Eger farkli gelişmeler varsa bunu konuya not olarak eklemeniz gerekli.
Kardesini kaybedemezsinde kizin iki elbise aldirip sizi aramamasindan baska kotu huyu suyu varsa bilemem. Yoksa kardesiniz kendi yasayip gorecek hayat tecrubelerden ibarettir.
Babam rahatsiz olduğu için esim bişey olur duyurmasını dedi artık hyirlisi diyorumSizin bu konuda yapabileceğiniz tek şey kenara çekilmek. Maddi anlamda kenara çekilmek bilhassa.
15 bini nasıl yediyse, yediğini ödemeyi de bilecek kardeşiniz.
Yarın öbür gün düğündür vb. bir şey olur, ailesi olarak elbette gençlere yardımcı olursunuz ancak şu halde borçları sırtlanarak çok büyük hata yapıyorsunuz.
Bırakın kardeşiniz ödesin. Babanız da bir şeyler alıp durmasın kıza.
Kendi başlarına bırakın, kardeşiniz yine arayıp para isterse "Yok" deyin.
Ancak bu şekilde kızın niyetini anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?