- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi PaPAtyaOrj
-
Bunları neden söyledim bilmiyorum sadece çok doluyum. Herseyi detaylıca anlatmak istedim hamileyken sevinvime ortak değildi kız elbiselerine baktığımda kız bebekleri hiç sevmiyorum erkek olsa ne güzel damat gibi giydirirdin dedi kızım olacagını bile bile.Açikçasi kardeşinizin yaptiği çok çok yanliş bir şey.Sebep ne olursa olsun hirsizliği hakli çikarmaz.Bende psikolojik bir sikintisi olduğunu düşünüyorum , ihtiyaçtan olmadiği belli sonuçta.Ama şunu da söylemeliyim ki sizin her yaptiğinizi teker teker saymaniz ve bir parça kiviyi bile unutmayip büyük bir mesele olarak görmenizde bana ilginç geldiYani iyilikler tabii ki önemli ama sürekli söyleyip ya da lütuf gibi gördükten sonra bir anlami olmuyor.Belki o da bu nedenle farkli düşünüyordur.
Anneme söyledim ama konuyu kapattı bizim ailede böyle biri yoktır kime çekti bu dedi...Haklısındır elbet. Neler yaşadığınız biz bilemeyiz. Fakat kardeşinin bu rahatsızlığını ailece bildiğiniz halde neden çaresine bakmadınız.
Elbetteki yavrum dan sonra kardeşlerimde bana emanetler ama orada olmadıgım için hiçbirşeylerinden haberim yok eşim çalısır sadece onu zorlar kardeşlerime yardım etmwye çalışırım oraya gittiğimde zaten elimden geleni yapıyorum arkadas gibi büyüdük biz. Ama onun burada yaptıkları gözümün önünden gitmiyor ki kızım olacak kız bebekleri hiç sevmem kucagıma bile almak istemem diuor eşimin önünde ayı gibisin diyo.kusura bakma düşen bir yaprak bile tesadüfi düşmüyor bu dünyada. Herseyin bir sebebi var. Ve emin ol 2 yas da olsa 20 yaş da olsa onlardan önce gönderildiysek dünyaya bir sebebi var. Sen sadece doğurduğun evlat mı sana emanet edildi sanıyorsun? Öyleyse yanılıyorsun. Selametle.
aynen bendekividen sonrasını okumadım
Bakarken çalma durumu bizdede olurdu o ayrı ama kalkıpta benim evimden yurtıdısından türkiyeye kadar götürmek bekarken gizlice ödünç almak gibi olmuyor ki.Ya aman dert ettiğiniz şeye bakın , ben de ablamın kıyafetlerini çalıp çalıp giyerdim .Çalsam yine iyi saklardım bide garibim günlerce aradı , en son abla buldum burdaymış diye bide aferin alırdım .
Hiç unutmam okul tiyatrosun da sahnem vardı ablamın bi bluzunu çalmıştım , resim bile çekilememiştim .
Ablama anlatırım şimdi, böyle böyle resim çekilememiştim diye, üzülür oda keşke çekilseydin diye.
Ya o değil de kiviye takıldım ben , bunu cidden dert mi ettiniz siz ,yazık ya.
Konunun son paragrafını yeni okudum , kleptomani olabilir , tedavi gerekebilir .
Ancak siz yan yana iken geçiçi bir çözüm olarak gözden çıkardığınız bir eşyayı parayı, meydana bırakın izin verin almasına , bu onun çalma isteğini geçirecektir.
Bunu da neden söyledim iki iş ortağı birisi kleptomani , iş ortağı biliyor bu huyunu her gün onun için bir miktar para bırakırmış çekmecelere ,hasta olan parayı alıp rahatlarmış .
Buda böyle pis bi rahatsızlık .
Konuyu açtığıma pişman oldum biride dememişki kardeşine iyi veya kötü böyle davran bunu de diye...ya herkeste kiviye takmış
kız komşu kadının 6 bileziğini çalmış
dert yanıyor burda,anlatıyor
eşine anlatacağına bize anlatıyor
kimseye anlatamadıgım bu sorunu anlattıgıma gerçekten pişman ettiniz beni sizde şuan kardeşinize yaptıklarınızı anlattınız özet geçerek buda demek oluyorkı ona aldıklarınızı yaptıklarınızı övünerek anlatıyorsunuz....Ben kardesinizi hakli bulmuyorum ama sizde nankorsunuz! Kizi yaniniza cagriyorsunuz ve yedigini ictigini sayiyorsunuz. Ay zaten o ilk yazdiklarinizi okumamla sinirlendim. Kardesiniz nankor degil, onunki psikolojikmen hastalik olabilir. Ben kardesime yemem yediririm, giymem giydiririm. Kardesinizi burda kotulemissiniz yazik gunah. Tanimadiginiz insanlardan yorum bekliyosunuz kardesiniz hakkinda ayip yahu.. Hirsiz olsa bile ne yapabilirim nasil yardimci olabilirim yerine benim kardesim sunu yedi bunu caldi diye sikayetleniyosunuz. Hirsizsa cagirma birdaha. Hirsiz oldugunu bile bile sen niye cagriyosunki?
Sen travma yaşamışsın gibi hiç unutmam 1 kivi kalmıştı deyince millet haliyle ona takıldı. Derdin kardeşinin çalma hastalığıysa ona vurgu yapmalıydın, Yediğine içtiğine değil. Ayrıca birçok insan yapman gerekeni de söyledi kardeşine şunu yap böyle davran gibi.Konuyu açtığıma pişman oldum biride dememişki kardeşine iyi veya kötü böyle davran bunu de diye...
Herkes kilosu 1 lira bile olmayan kividen bahsetmiş.
Hamile oldugumdan ondan duymak istediğim abla 1 tane kalmış buda senin demesiydi.
Allah biliyor kiviyi ne severim nede yerim eşim almasına ragmen evde bozulur hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?