Bu durumu "kardeşimin küçüklüğünden beri bir şeyler çalma huyu var" şeklinde ozetleyebilseydiniz, kardeşinizde büyük ihtimalle kleptomani var der ve sizi yargilamazdim.
Ama siz yediğini, içtiğini, harcadiklarini bir bir saymışsınız. 18 yaşında bir genç için ablasinin kiyafetlerini cukka yapmasi kadar doğal bir şey. Benim kardesim de ben kendimi bildim bileli kiyafetlerimi gizli gizli alir. Universiteden her ziyaretim sonrasi dondugumde bir seyleri sakladigini farkederdim. Su an evliyim vre hala ne koparsam kâr diye dusunur. Ben de onunkilerden alirdim gizlice.
Kusura bakmayin da, siz kardesligin ne oldugunu anlayamamissiniz. Eger gercekten kardesinizin bu huyuna uzulseydiniz kiyafet, yemek olayina girmezdiniz ve kardesinizin bir problemi oldugunu farkedebilirdiniz. Ama siz "ya baskalri farkederse" derdindesiniz. Kardesinize kaynanalik degil, ablalik yapin. Çen çen buralarda otmek yerine, hizmetci muamelesi yapmak yerine derdini ogrenmeye calisin. 18 yasinda gencecik bir insanin psikolojisiyle oynayarak hayatini mahvetmeyin.
Bence kardesinizde degil, sizde bir kiskaclik var.. Valizmis.. Afedersiniz de koyim valizinize yani.. Yazik size..