- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Neyse ki sizin gibi bi ablası var![]()
Teşekkür ederim ❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ki sizin gibi bi ablası var![]()
aynen katılıyorum.
Yahu kardeş saf derken ne kadar saf? ne demek tanışmaya anne gelmicek. söz olursa erkek tarafında olucak? pardon, nerde görülmüş bu? başlatmasınlar....
sinir oldum. Allah aşkına alın kardeşinizi konuşun. cidden merak ettim o ne diyo bu isteklerine
Kabul edilmedikçe de başka şekilde zorluk çıkartıyor karşı taraf.
Kardeşimin kafası karışmış durumda. Konuşmuyor şu anda sevgilisiyle. Ben de uyarıda bulundum çok üstüne gitmeden dinledi. Sabah da etraflıca konuşalım dedik çekildik odalara.
İptal edilsin bence. Kardeşiniz nişanlanınca ayrılması daha zor olur. İptal edemiyorsanız bahaneler öne sürerek olabildiğince erteleyin. Bu arada kardeşiniz de tanısın, gerçek yüzünü iyice görsün, işyerinde normal insanlar, arkadaşlar tanıyıp kıyaslayabilsin.
Yüzük alacak parası yok ve pervasızca yalan söylüyor demektir bu. Üçkağıtçı gibi duruyor buradan üzgünüm. Aklında türlü tilkiler dolanıyor olabilir.Aslına bakarsanız 70bin civarı borcu var devlete. Nokta atışı
ha tamam iyi yapmışsınız. şimdilik kız kafasını toparlasın. sizin söylediklerinizi biraz sindirsin sonra yine konuşun.
genelleme yaparak anlatın bence. madde madde:
1 hiçkimse sözü erkek tarafında yapılmasına müsade etmez
2 annenin tanışmaya gelmemesi anormal
3 kız tarafı bile para talebinde bulunamaz ayıp diye kaldıki onlar erkek tarafı olarak fln...
4 ..
bu şekilde ama genelleme yaparak. Yoksa saldırı gibi veya damat adayından hoşlanmadıpınızı düşünür. e sonuçta seviyodur bi yerde zoruna gider
Yüzük alacak parası yok ve pervasızca yalan söylüyor demektir bu. Üçkağıtçı gibi duruyor buradan üzgünüm. Aklında türlü tilkiler dolanıyor olabilir.
Daha çok batacağını tahmin ediyor ve kardeşinizle evlenemez diye düşünüyor olabilir. Düğünü en ucuzuna getirmek ve altınlarla bir kısım borcu kapatmak istiyor olabilir. Şimdi çalışma dediğine bakmayın, evlenince kardeşinin çalışacak olmasına bel bağlıyor olabilir.
Ne olursa olsun pis kokular alıyorum. Vazgeçirin kardeşinizi derim.
Çok felaket birine denk gelmiş kardeşin. Çok iyi bilir ve tanırım bu tipleri. Kardeşini sıkıştıracak birlik diyecek, yuvamızı beraber kuralım, emek vermek gerek sensiz ölürüm diyecek, aklını çelmeye çalışacak. Allah yardımcın olsun.Sen çalış iş kurayım sana ben evde durayım filan diyordu aslında. Ben şahit oldum öyle konışmalarına şaka maka diyorduk. Bu nokta atışlarınız beni bitirdi.
Altınla borç ödemeye çalışacak bence de. Şu anda herkesten para istiyormuş. Verceğim yakında filan diyerek. Evliliği de aceleye getiriyor ki altınları alabilsin ve direkt borçlar kapansın. Kuzeni evlendi ne kadar para takıldı filan diye sormuş adama. Liste yapmış bana ne gelir diye.
Çok felaket birine denk gelmiş kardeşin. Çok iyi bilir ve tanırım bu tipleri. Kardeşini sıkıştıracak birlik diyecek, yuvamızı beraber kuralım, emek vermek gerek sensiz ölürüm diyecek, aklını çelmeye çalışacak. Allah yardımcın olsun.
Aileyi tanimadan sakin boyle birseye kalkismayin.
adam annesini nile getirmemiş.
Bu iste bir is var
Adamin 70 bin borcu var yuzuk alacak parasi yok.Bana dugun takilariyla acil borcunu kapatmaya calisacak gibi geldi.Hic guvenemedim bence engel olun.
Kardesinle surekli konusun guzel bir dille anlatmaya calisin insallah vazgecer yoksa yazik olacak.Öyle olmasa daha tanışma bile olmadan altın hesabı yapmazdı herhalde. Kim ne getirecek diye liste tutmuş adam