- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi Harleyqueen
-
Kardeşin bu kadar haltı yerken sustu da,şimdi neden bunları size anlatma gereği duydu.Bekaretini verirken size mi sormuş.İyi niyetli bir yaklaşım görmüyorum ben kız açısından.İntikam almaya çalışmış aileye küçük düşürmüş kardeşini.Arkadaşlar facebook tan erkek kardeşimin kız arkadaşı bana ulaştı. Konuşmamız gerek diye numarasını verdi ben de aradım. Kardeşimin çok kötü şeyler yaptığını söyledi. Kardeşim şu an yurt dışında erasmus programı için. Orda alkol ve kokain aldığını kızlarla çok yakın olduğunu söyledi. 2 yıl önce kardeşim yaz okulu için bir şehre gitmişti. Orda da 5 gün boyunca yabancı bir kadınla otelde kalmış. Kadın kardeşimin çıplak resimlerini bu kiza atmış. Bu durumu kız öğrenince aldatıldığı için sorun yaşamışlar. Kardeşimin okuduğu şehirde de ara ara esrar ve alkol aldığını söyledi. Böyle biriyle ben artık birlikte olmam. Ama sizin nasıl insanlar olduğunuzu bildiğim için siz de oğlunuzun gerçek yüzünü görün istedim dedi. Ben ona sigarayı bıraktırdım ama uzakta çok kotu seyler yapıyo dedi. Buraya kadarki kısmını ben annem ve iki kızkardesim biliyoruz. Bilmeleri gerekir bu kadar ciddi iddialar neticesinde. Kardeşimle biz hiç yüz göz olmadık bize karşı saygısızlığı olmasa da çok ketumdur. Tabiiki çok sert bir şekilde kızdık annem haric ( annem kızı çok ciddiye almak istemedi ama çok üzüldü ). O da gelmiyor um yurt disinda kalayım bari diye, blöf yaptı bence. Kiz ile biraz daha konuşunca ben kardeşiniz için çok şey yaptım. Ona bekaretimi verdim dedi. İyice üzüldüm mahvoldum. Alkol kokain evlilik dışı ilişki bütün bunlar bana da aileme de o kadar ters durumlar ki. Kardeşimden bu kadarını hiç ama hiç ummazdim. Kardeşim de kızın son dediğini doğruladı. Kendisini bize rezil etti diye ölsem de onunla evlenmem artık diyor. Şu an evlenmeleri çok saçma ama. Ne olacak bütün bunlar nasıl düzelecek bilmiyorum. Kokain falan kullanmadım diyor. Biz ailece sigara bile içmeyiz. Bir erkek kardeşim içerdi. O da bıraktı diye çok sevinmiştik. Ne yapsam bilemedim. Lütfen akıl verin. Evlilik dışı iliski olsa ne olur ki falan tarzı teraneler olmasın lütfen. Ahlaken de hukuken de dinen de evlilik bir değerdir.
Şimdi şu yorumunu okudum da,Sağolun arkadaşlar kafamı toparlamamı sağladınız. Yeni nesil artık böyle diyeceğimiz bir çok konu var.Bu konuda söylenmez ama. Evlilik dışı cinsel ilişki yeni bir şey degil. Tarihin her döneminde bu ayrım var. Benim gibi kabul etmeyenler ile normal karşılayanlar. Ben de çok eski nesil sayılmam. Benim de erasmusla Avrupaya giden bayağı arkadaşm vardı. Kızların gittikleri ülkelerin eğlenme adına tek anlayislarınin dans içme olduğu konusunda eleştirileri vardı. Erkek arkadaşlardan biri kızların erkekleri taciz ettiğini anlatmıştı. Bir kız arkadaş da yine bazı Türk kızlarının oraya geldiklerinde cinsellik noktasında çok bayağı davrandiklarini söylemişti. Ben de bu duyumlarimdan dolayı uyarmıştım kardeşimi hatta gitmemesi söyledim çünkü bazi şüphelerim vardı. Kız kardeşim de yurt dışında 3 yıl kaldı. Böyle bir problem asla olmadı Babam 10 yıl kadar yurt dışında kaldı.onda da böyle problemler hiç olmadı. Ailede en baskıcı annemdir. Ama erkek kardeşimden çok bize yapmıstir baskısını. Bizde böyle çirkin durumlar olmadı.
Kardesim kokain kullandığını hala inkar ediyo. Kıza attığı mesajlarda da kabul ediyo kullandığını. Resmen kendi kardeşimin haberini bir başkasından alıyorum. Arkadas cevresi cok etkili bu durumda. Bize karşi cok ketumdu kendisine arkadas cevresinden ayri bir dunya yaratmiş resmen.
Kardesim 3-4 yıl once dersane surecinde kuzenim ile ayni evde kaliyordu. Kuzenim bize gizlice kardesimin telefon konuşmasını duyduğunu ve erkeklik ile ilgili sağlık problemi olduğunu söyledi. Sorduk hiç kabul etmedi. Bir problemi vardı da ondan sebep cinselligi denemek istedi belki de. Bu kadar da ketum olunmaz ya. Bi problemin varsa ailenle hallet böyle başına buyruk hiç olmuyor hiç.
Sağlıklı bir yaşam sürmeyi öğrensin de. Eşim kardeşimi zaten eleştiriyordu bunları duyarsa iyice soğur diye düşünüyorum. Ona söylemeyeceğim şimdilik bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?