- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.540
- 898
ben konu sahibine hak veriyorum Yasadigini ve babasini en iyi konu sahibi bilir
Burda kolayca yazan kim taniyorki konu sahibini ve ailesini
Adam 50 diger kadin 40 yasinda ikiside evlatlari var
Bence kadin evlendigi adamin cocuklarina bagliligini gordu ,kiskandi buyuk ihtimalle onlardan koparmak adina sadece kendine baglamak icin bebek yapmak istiyor
Yoksa 40 yasindaki hang kadin rahatini bozup bebek ti mamaydi bezdi ugrasmak ister ya
ben 40 ima yeni girdim oglum 2.5 yasinda zorlaniyorum
Konu sahibini hakli buluyorum baba birde bebek olunca kizlariyla bagini hepten kesecek
Hakli olarak babasini paylasmak istemiyor
Ben kendimi onun yerine koyuyorumda asla babam evlensin baska birinden cocugu olsun istemem
Lutfen birini elestirirken biraz empati
O ayri bir hikaye simdi ona deginmeyelim ama........uvey anne garip bir cins bence.
50 yaş çocuk sahibi olmak açısından geç bir yaş ki ha deyince de olmayabilir.
Benim kafama takılan siz ya da kardeşiniz değil o doğmamış çocuk.
Allah nasip etti ve oldu diyelim o çocuk 15 yaşındayken babası 65 yaşında olacak,bir eğitimci olarak benzer yaşamları süren öğrenciler gördüm ve cidden çocukların inanılmaz kötü psikolojilere sahip olduğunu biliyorum.Çocuk askere gidecek baba 70-75 yaşında muhtemelen hiçbir özel gününde yanında olamayacak,kuşak çatışmasının yarattığı gerilimler de cabası vs vs...
Herkes birinin tarafından bakmış ama kimse o çocuk açısından bakmıyor olaya.
O ayri bir hikaye simdi ona deginmeyelim ama........uvey anne garip bir cins bence.
Niye ki Cherry? Şu kadarcık bilgiden üvey anne ile ilgili nasıl negatif bir bilgi çıkardın? Ben snei mantıklı bulurum genelde. Anlam veremedim şimdi.
ama herkes sizin kadar genis yurekli degilKeşke diğer mesajlarımı okusaydınız...
O zaman benim de eşimden boşandığımı ve boşandığım eşimin (ki kendisi 51 yaşında) evlenip tekrar bebek sahibi olmak istemesi halinde bunu normal karşılayacağımı ve kendi çocuklarıma da o bebeğin "öz" kardeşleri olacağını öğreteceğimi, bebek için hediyeler alacağımızı yazdığımı okumuş olurdunuz.
Simdi canim ablam, oncelikle burda gec yasta cocuk sahibi olan insanlar tepki gostermis onlara sunu soylemek isterim ki sizin durumunuzla uvey annenin alakasi yok. Kadinin zaten cocugu var, cocuk ozlemiyle tutusmuyor. Adam da keza.
Ilk mesajimi okursan yasli ve kalp hastasi bir adamdan cocuk dunyaya getirmek akil kari degil yazdim , bu 1.
2. olarak cocuk cok yasli ve kalp hastasi bir babayla dunyaya gelecek, cocuga yazik temasini da kullandim.
Bu konudaki eski mesajlarimi okuyun lutfen :)
ama herkes sizin kadar genis yurekli degil
bende degilim ,ne kadar istesemde olamam ama olabilmeyi isterdim
benim ex de 50 yasinda suan kendi cocuklariyla ilgilenmiyor ,nafaka vermemek icin her kurnazligi yapiyor
belki yeniden evlenicek cocuklari olucak
ama eger yuvami yikan o yilanla evlenirse ben asla ve kata o kadindan olan cocuklari ,cocuklarima kardes diyerek tanitmam
gormelerini istemem ,belki bencilce belki yanlis ama kararim bu
baskasindan olursa umursamam ama
sizin olaya bakisiniz guzel ama bu kez de eski es olarak degerlendiriyorsunuzz
babaniz olsaydi yine aynimi dusunurdunuz
ben degil babamin baska kadindan cocugu olsun istemezdim
iyiki geldin be misscherry sana bayiliyorum yorumlarinadaBen baktim elbette :)
Ilk mesajimda asil egoizm budur dedim.
Insanlar konu sahibesine egoist bik bik bik demisler, ama asil egoizm 5 yasindaki cocugun 60 yasinda babasi mi dedesi mi belli degil birinin evladi olmasi. Cocuk ergenken babasi 65 -70 yasinda olacak saka gibi. Sorun bakalim cocuk, yerinden kalkmaya hali olmayan yasli hasta babayla hayata baslamak istiyor mu yazdim.
Yani once ben yazdim hanimefendi hic payelenmeyin
Yine size katiliyorum.
Erkekler baska kadin bulup ondan cocuk yapinca "eski" cocuklarini unutuyorlar, nokta. Toplumumuzda bu boyle. Aksi ornekler istisna olarak varoluyor. Yeni kadini, cocugu goren eski cocuklarina nafaka bile vermek istemiyor, 2. esler cocugumun rizki gitmesin diye feryatlar ediyor, nafaka odemeye karsi cikiyor. Bu aynen boyle.
GelenKutusu ablam fazla iyimsersin. Eski kocan yeni kadin + yeni cocuk isine girdigi gun seninkilerin yuzune bakmaz, varliklarini unutur inan.
mune ya lutfen bi daha misscherry e dokunma yerine beni banla istersen
Bu arada yatak odasına karışmak değildir bu adam torun sevicegi halde çocuk sahibi olmak istiyo herkez istediğini yapmakta özgür olsaydı bu dünya yaşanmaz hale gelirdi kadına resmen kıskanç bencil damgası vurulmuş burda
GelenKutusu ablam fazla iyimsersin. Eski kocan yeni kadin + yeni cocuk isine girdigi gun seninkilerin yuzune bakmaz, varliklarini unutur inan. Sen yeni dogan cocugu kardes diye tanitirsin, ama o cocuk senin cocuklarinin gozunde babalarini calan kisi durumuna dusecek. Babalari senin cocuklarina babalik daha az yapacak, cunku her aksam cocuklar babalarini gormeyecekler, varligini hissetmeyecekler. Ama o yeni kardes her aksami babasiyla gecirecek, gercekten aile olacaklar. Senin cocuklarin kardeslerini kiskanmayacaklar mi?
Inan bana senin cocuklarin yehuuu kardesimiz oldu demicekler. Babam neden kardesimizle yasiyor, neden bizimle yasamiyor bizimle daha cok ilgilenmiyor diyecekler, bu cocugun bizden farki ne diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?